24 / 04 / 2024

mersin okul restorasyonu

mersin okul restorasyonu

Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Mersin Akdeniz ilçesinde bulunan kargir ortaokulu 25 yıllığına restorasyon veya Onarım karşılığı kiraya veriyor. İhalesi 5 Nisan 2017 tarihinde gerçekleşecek.

Mersin Akdeniz'de 6 okul inşa ediliyor! 

Mersin Akdeniz Belediyesi, ilçe genelinde 6 okulun inşası için çalışmalara başladı. Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, inşaat çalışmalarını inceledi. 

Mersin Tarsus'a yeni özel okul!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus’ta hayata geçirilen özel bir okulun açılış törenine katıldı.

Mersin'de 5.5 milyon TL'ye restorasyon karşılığı kiralık okul!

Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Mersin Akdeniz ilçesinde bulunan kargir ortaokulu 25 yıllığına restorasyon veya Onarım karşılığı kiraya veriyor. İhalesi 5 Nisan 2017 tarihinde gerçekleşecek.

Mersin Si Yapı'dan 2017'de yüzde 100 büyüme hedefi!

Mersin'de altı yıldan beri yapı sektöründe faaliyet gösteren Si Yapı; konut, AVM, hastane, okul, yurt binası gibi yapıların mekanik tesisat uygulama işlerinin yanı sıra inşaat projeleri de gerçekleştiriyor

Mersin Akkale Antik Kenti restore edilecek!

Mersin'in Erdemli ilçesinde, millattan önce 4. yüzyılda zeytinyağı ihraç merkezi olan Akkale Antik Kenti'nin restorasyonu ve çevre düzenlemesi için proje hazırlığına başlandı.

Adem Koca: Mersin'de eğitim için arsa bağışı yapılmalı!

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, ilçe milli eğitim müdürlerinden, hayırsever vatandaşların arsa bağışı ve okul yapımına teşvik edilmesi için gereken tüm gayreti göstermelerini istedi.

TOKİ Mersin Tarsus ve Toroslar lise ile ilköğretim okulu ihalesi bugün!

TOKİ Mersin Tarsus Kemalpaşa Mahallesi 24 derslikli endüstri meslek lisesi ve Toroslar Yalınayak Mahallesi 32 derslikli ilköğretim okul ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Mersin Kemalpaşa Mahallesinde 24 derslikli, Toroslar Yalınayak Mahallesinde 32 derslikli okul yaptıracak!

TOKİ Mersin Tarsus Kemalpaşa Mahallesi 24 derslikli endüstri meslek lisesi ve Toroslar Yalınayak Mahallesi 32 derslikli ilköğretim okulu ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yaptıracak.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği Mersin'de okul açacak!

Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği 26. Anaokulunu Mersin Akdeniz İlçesi Yakaköy Mahallesi'nde açıyor.

Mersin'de vakıflardan 4.5 milyon TL'ye restorasyon karşılığı kiralık kargir okul!

Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü; Mersin Akdeniz Mahallesi 'nde yer alan kargir okulu 30 yıllığına restorasyon karşılığı kiraya verilmesi için 25 Eylül 2014 tarihinde ihale yapacak.

Mersin'de vakıflardan 4.5 milyon TL'ye restorasyon karşılığı kiralık okul!

Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü; restorasyon karşılığı 30 yıllığına Mersin'in Akdeniz ilçesindeki kargir ortaokulu açık teklif ile 25 Eylül 2014 tarihinde saat 14.00'te ihaleye çıkarıyor.

Mersin Toroslar Durmuşali Toksoy Okulu, 250 günde tamamlanacak!

Mersin Toroslar Durmuşali Toksoy Okulu ihaleye çıktıktan ve yer teslimi yapıldıktan sonra 250 günde tamamlanacak. Toroslar Durmuşali Toksoy okul inşaatı işinin ihalesi 13 Ağustos'ta yapılacak.

Mersin'de Tarihi Hadra Hamamı kültür ve sanat evi oldu!

Mersin merkez Akdeniz Belediyesi tarafından restorasyonu tamamlanan tarihi Hadra Hamamı, kültür ve sanat evi oldu. Tarihi hamam bundan sonra sergi, konferans, açık oturum ve atölye çalışmaları gibi etkinliklere ev sahipliği yapacak...

mersin okul restorasyonu Haberi

mersin okul restorasyonu

Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Mersin Akdeniz ilçesinde bulunan kargir ortaokulu  25 yıllığına restorasyon veya Onarım karşılığı kiraya verecek. İhalenin toplam bedeli 5 milyon 530 bin 852 TL olarak belirlendi.


“EĞİTİM ALANI VE EĞİTİM ALANI KÜLTÜREL TESİSLERİ” FONKSİYONU VERİLEREK RESTORASYON KARŞILIĞI KİRALAMA İHALESİ YAPILACAKTIR


Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğünden:


Bölge Müdürlüğümüzce aşağıda nitelikleri belirtilen taşınmazlar üzerine 10.09.2008 tarih ve 26993 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Vakıf Kültür Varlıklarının Restorasyon veya Onarım Karşılığı Kiraya Verilmesi İşlemlerinin Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik” çerçevesinde, aynı yönetmeliğin 25. maddesi Gereği “Açık Teklif Yöntemi” ile 25 yıllığına restorasyon veya Onarım karşılığı kiraya verilmesi için ihaleye çıkartılmıştır.

İLİ                                          : Mersin    ...