26 / 04 / 2024

Mersin Si Yapı'dan 2017'de yüzde 100 büyüme hedefi!

Mersin Si Yapı'dan 2017'de yüzde 100 büyüme hedefi!

Mersin'de altı yıldan beri yapı sektöründe faaliyet gösteren Si Yapı; konut, AVM, hastane, okul, yurt binası gibi yapıların mekanik tesisat uygulama işlerinin yanı sıra inşaat projeleri de gerçekleştiriyor



Mersin'de altı yıldan beri yapı sektöründe faaliyet gösteren Si Yapı; konut, AVM, hastane, okul, yurt binası gibi yapıların mekanik tesisat uygulama işlerinin yanı sıra inşaat projeleri de gerçekleştiriyor. Mersin Si Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sinan İpek, mekanik tesisat uygulamalarında Mersin'de marka haline geldiklerini ve Gaziantep'te yaptıkları 300 kişilik öğrenci yurdu inşaatının mekanik tesisat uygulaması ile yuıt geneline yayılma yolunda önemli bir adım olduğunun altını çizdi. 


2016 yılında yakaladıkları yüzde 100'lük büyümeyi 2017 yılında muhafaza etmek istediklerine işaret eden Sinan İpek, bu yılki ciro beklentilerinin ise 10 milyon TL olduğunu kaydetti. Halen bünyelerinde 50 kişiyi istihdam ettiklerini söyleyen İpek, bugüne kadar yapı sektöründe birçok projeye imza attıklarını vurguladı. İpek, inşaat alanında yeni olmalarına rağmen, sektörde hatırı sayılır bir konumda yer aldıklarını iletti. 

2016 yılında ulusal ve uluslararası sıkıntılar nedeniyle zor bir dönemden geçmelerine rağmen, yüzde 100 büyümelerinin proaktif yapıları ve kaliteli hizmet anlayışı sayesinde gerçekleştiğini sözlerine ekleyen Sinan İpek, yeni dönem hedeflerine ilişkinse şunları kaydetti: "2017 yılında da yaptığımız sözleşmeler ışığında aynı büyümeyi yakalayacağımızı umuyoruz. 2016 ciromuz yaklaşık 5 milyon lira. 2017'yi de 10 milyon lira ile kapatacağımızı düşünüyoruz. Şuan hâlihazırda bekleyen konut projelerimiz var ancak bizim lokomotif işimiz mekanik tesisat işleri. Bu nedenle özellikle bu yıl mekanik projelere ağırlık vermeyi planlıyoruz."


Dünya


Geri Dön