28 / 03 / 2024

mersin tügva binası açılışı

mersin tügva binası açılışı

Mersin Yenişehir ilçesi İnönü Mahallesi'nde inşa edilen Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İl Temsilciliği binası hizmete açıldı. Açılışa, Bilal Erdoğan katıldı.

Ziraat GYO'nun 4 gayrimenkulünün 2023 yıl sonu değeri belli oldu!

Ziraat GYO'nun Tünel Binası, Fethiye Projesi, Cağaloğlu Binası, Taksim Binası'nın 2023 yıl sonu değeri belli oldu. İşte detaylar...

TMSF, Vahdet Süt fabrika binası ve arsasını satışa çıkardı! 84.5 milyon TL'ye!

TMSF, Vahdet Süt Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'ni 84.5 milyon TL muhammen bedel üzerinden ihale yolu ile satışa sundu. İşte söz konusu satışla ilgili detaylar...

Ziraat GYO'nun Tünel binasının değeri belli oldu!

Ziraat GYO, Tünel Binası'na ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki, Ziraat GYO Tünel Binası'nın değeri ne kadar oldu?

Mersin’de boş konut stoku azaldı: Kiralar 2 katına yükseldi!

Mersin Tüm Emlakçılar Odası, son dönemde yükselen kiralar sebebiyle kentin, Türkiye’nin en yüksek kira ücretine sahip şehirlerinden olduğuna vurgu yaptı.

ABD'de Türkevi Binası açıldı!

New York’ta Türkiye’nin Birleşmiş Milletler Daimi Temsilciliği ile New York Başkonsolosluğu’nun bulunduğu Türkevi Binası'nın açılışı gerçekleşti.

Türkevi Binası bugün açılıyor!

New York'ta Türkiye'nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilciliği ile New York Başkonsolosluğunun bulunduğu Türkevi Binası'nın açılışı bugün yapılacak.

Manisa Şehzadeler'de TÜGVA'ya ücretsiz kafe devredilmesine tepki!

Türkiye Gençlik Vakfı'na (TÜGVA) MHP'li Manisa Belediyesi tarafından Şehzadeler'de kentin en gözde yerindeki bir kafenin 5 yıllığına ücretsiz olarak devredilmek istenmesi tepkilere neden oldu.

TÜGVA'da kira tartışması!

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), Tunceli’de sivil toplum kuruluşları ve halkın, dinci yapıların örgütlenmesine karşı giriştiği mücadele üzerine Tunceli Temsilciliği tabelasını indirmişti. Dersim Araştırmaları Merkezi’nin (DAM), vakıfa bu kuruluşlar için kira bedelinin alınıp alınmadığını sordu.

İBB'de plan değişikliği krizi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eyüp’teki TÜGVA Genel Merkezi için yapılan plan değişikliğine ilişkin AKP-MHP grubunun çoğunlukta olduğu İBB Meclisi tarafından alınan kararı veto etti. Meclis veto kararına direndi. 

İBB Meclisi'nde TÜGVA planları tartışması! 

TÜGVA için yapılan plan değişiklikleri İBB Meclisi’nde tartışmalara neden oldu. 

Mersin TÜİOSB'de ilk etap tahsis çalışmaları tamamlandı!

Bölgenin tarımsal üretimini son teknoloji ile yüksek katma değerli ürünlere dönüştürmeyi hedefleyen Mersin Tarsus Tarımsal Ürün İşleme ve İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde ilk etap tahsis çalışmaları tamamlandı...

İBB’nin TÜGVA’dan geri aldığı yurtta kira krizi!

Ekrem İmamoğlu'nun protokollerini iptal ettiği vakıflardan TÜGVA'ya verilen Maslak'taki yurt binasının İstanbul Üniversitesi'ne (İÜ) tahsis edilmesi gündeme geldi. İBB'nin kiracısı olduğu binanın kira sözleşmesi mülk sahibi tarafından feshedilince tahsis yapılamadı.

TÜGVA'dan Ayasofya'nın ibadete açılması için imza kampanyası!

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), Ayasofya'nın cami statüsüne geçmesi amacıyla sosyal medya üzerinden imza kampanyası başlattı.

mersin tügva binası açılışı Haberi

mersin tügva binası açılışı

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Mersin İl Temsilciliği binası, TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan'ın katılımıyla açıldı. 


Erdoğan, merkez Yenişehir ilçesi İnönü Mahallesi'nde, TÜGVA Mersin İl Temsilcisi Okan Özer, vakıf üyeleri ve vatandaşlarla bir araya geldi.


Daha sonra TÜGVA il binasına geçen Erdoğan, açılışı gerçekleştirdi.


Erdoğan, AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, vakıf üyeleri ve vatandaşlar ile Gazi Mustafa Kemal  Bulvarı'ndaki "Türkiye için evet" yürüyüşüne de katıldı.


Yürüyüş, Suphi Öner Öğretmenevi'nde sona...