29 / 03 / 2024

mert döküm inşaat rota office ödeme planı

mert döküm inşaat rota office ödeme planı

Rota Office Atakent adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Mert Döküm İnşaat Rota Office projesinde yer alan ofislerin büyüklükleri 68 metrekare ile 137 metrekare arasında farklılık gösteriyor...

Mert Döküm İnşaat Rota Office ödeme planı!

Mert Döküm İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da konumlandırılan Mert Döküm İnşaat Rota Office ödeme planı kapsamında projede banka kredisi kullanılabiliyor. Mert Döküm İnşaat Rota Office teslimleri 2014 sonunda yapılacak.

Rota Office satış ofisi!

Mert Döküm İnşaat projesi Rota Office satış ofisi bilgilerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Mert Döküm İnşaat Rota Office dükkan fiyatları 390 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Rota Ofis ne zaman teslim?

Rota Ofis ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Halkalı Rota Ofis projesi, 84 adet home ofis, 6 adet ofis ve 56 adet dükkandan meydana geliyor.

Mert Döküm İnşaat Rota Office nerede?

84 adet home ofis, 6 adet ofis ve 56 adet dükkandan oluşan Mert Döküm İnşaat Rota Office nerede sorusuna İstanbul Avrupa yakası Halkalı cevabı uygun görülüyor...

Mert Döküm İnşaat Rota Office ödeme planı! 2014 sonunda teslim!

Mert Döküm İnşaat Rota Office ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılarak vadelendirme yapılıyor. Halkalı'da yer alan Proje kapsamında teslimlerin ise 2014 senesinin sonunda yapılması planlanıyor

Rota Office Atakent fiyat!

Rota Office Atakent fiyat bilgisi kapsamında projenin özellikleriyle birlikte detaylar haberimizin içinde yer alıyor

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Smy Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Smy Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Halil Kara tarafından kuruldu.

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Çakır tarafından kuruldu.

Erdem Nitelikli Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Nitelikli Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta  bin TL sermaye bedeli ile Fadime Erdem tarafından kuruldu. 

Kadıköy Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Kaya tarafından kuruldu.

Lider Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lider Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halis Oymacı tarafından kuruldu.

Töre Döküm İnşaat Ve Nakliye Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Töre Döküm İnşaat Ve Nakliye Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Töre tarafından kuruldu.

Asberk Hafriyat Nakliyat Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asberk Hafriyat Nakliyat Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin R.T. Sarısoy ve Muazzez Berk ortaklığında kuruldu.

Rl Yaman Yıkım İnşaat Nakliyat Makina Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rl Yaman Yıkım İnşaat Nakliyat Makina Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Levent Yaman tarafından kuruldu.

Hedef Dönüşüm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Dönüşüm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yavuz Yağış tarafından kuruldu.

Hk Yıkım İnşaat Tekstil Madencilik Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hk Yıkım İnşaat Tekstil Madencilik Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halük Kayım tarafından kuruldu.

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Çamur tarafından kuruldu.

mert döküm inşaat rota office ödeme planı Haberi

mert döküm inşaat rota office ödeme planı

Mert Döküm İnşaat tarafından İstanbul Avrupa yakasında Halkalı Atakent'te hayata geçirilen Rota Office Atakent adres blgilerinden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Rota Office projesi toplam 90 adet ofis ve 61 adet dükkandan meydana geliyor. Projede ofisler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildi.


Her katında otopark erişimli 4 asansörün yer aldığı Rota Office projesinde ofislerin alanları 68 metrekare ile 137 metrekare arasında değişiyor. Dükkanların büyüklükleri ise 32 metrekareden başlıyor.


Rota Office Atakent adres!

Rota Office Atakent adres: Atakent Mahallesi 221. Sokak 34303 Halkalı / Küçükçekmece - İstanbul (Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi karşısı)


Telefon: 0212 472 76 82

Web: www.rotaoffice.com 

Maide...