26 / 04 / 2024

mert kurt

mert kurt

Kuzey Yıldızı Gayrimenkul Geliştirme İnşaat ve Danışmanlık Limited Şirketi, Mert Kurt tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Ocak'ta Beşiktaş, Gayrettepe Mahallesi'nde kuruldu.

Mert Kurt Stroy Development şirketinin İcra Kurulu Üyesi oldu!

IMS firmasındaki Genel Müdür Yardımcısı/İş Geliştirme görevinden bugün ayrılan Mert Kurt, Rusya menşeli Stroy Development firmasının Türkiye'den sorumlu İcra Kurulu Üyesi olarak iş hayatına devam edecek...

Ege 37 Elektrik Yangın Malzemeleri Ve Oto Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege 37 Elektrik Yangın Malzemeleri Ve Oto Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Mert Kurt tarafından kuruldu.

Kurt34 İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurt34 İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de Mert Kurt tarafından kuruldu.

Okan Kurt'tan konkordato açıklaması!

Konkordato talebinde bulunulan Türkiye'nin önde gelen lojistik şirketlerinden Martaş Group ortaklarından Okan Kurt, konkordato talebiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Yönetiminde Okan Kurt'un da bulunduğu Martaş konkordato talep etti!

Şakıcı Demet Akalın'ın eski eşi Okan Kurt ve babası Abdi Kurt'a ait olan Martaş Group şirketi konkordato talebinde bulundu. Geçici mühlet verilen konkordato talebi için komiser atandı.

Deniz Kurt kimdir?

AKP Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt oldu. Peki, AKP Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt kimdir? Deniz Kurt bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Okan Kurt Maslak 1453'ten daire kiraladı!

Şarkıcı Demet Akalın'ın eski eşi Okan Kurt, Maslak 1453'ten 2+1 daire kiraladı.

Okan Kurt Levent'ten ev arıyor!

Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde boşandığı eşi Okan Kurt'un evdeki tüm eşyalarını toplattı. Ünlü şarkıcı, yardımcılarının topladığı eşyaları daha sonra Okan Kurt'un baba evine yolladı.

Mert Kutlu, 40 Yaş Altı 40 Genç CEO listesinde!

Ekonomist dergisinin yapmış olduğu “40 Yaş Altı 40 Genç CEO” araştırması sonuçlandı. Lens Yapı CEO’su Mert Kutlu, listeye 24. sıradan giriş yaptı.  

Okan Kurt'tan haciz açıklaması!

Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt ve ailesine ait şirketler hacizle boğuşuyor. Konu ile ilgili olarak ise Kurt'tan açıklama geldi.

Okan Kurt'a haciz şoku!

Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt ve ailesine ait şirketlerine ve gayrimenkullerine haciz konuldu. Martaş Lojistik ve bağlı şirketlerin araçları yanı sıra gruba ait gayrimenkuller üzerinde de çok sayıda icra kararı bulunuyor. 

Mert Kutlu kimdir?

Lens Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Kutlu kimdir? Mert Kutlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Mk Kurt İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Kurt İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Kurt tarafından kuruldu. 

Kadıköy Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi açıldı!

Kadıköy Belediyesi yarıyıl tatilinde çocuklara karne hediyesi olarak Çocuk Kültür Merkezini hizmete açtı. Çocuklar sömestri tatili boyunca Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek onlarca etkinlikten ücretsiz olarak faydalanabilecek.

mert kurt Haberi

mert kurt

Kuzey Yıldızı Gayrimenkul Geliştirme İnşaat ve Danışmanlık Limited Şirketi, Mert Kurt tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta kuruldu. 


Kuzey Yıldızı Gayrimenkul Geliştirme İnşaat ve Danışmanlık Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Arsa ve arazileri düzenlemek, ıslah etmek, alt yapılarını oluşturmak,  yapılmış binaların iç düzenlenmesini yapmak tefriş etmek. b İştigal konusu ile bağlantılı olarak danışmanlık ve kontrollük hizmetleri vermektir. c. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve...