18 / 04 / 2024

merter satılık

merter satılık

İstanbul Güngören ilçesi Belediye Başkanlığı tarafından İstanbul Avrupa Yakası Güngören Merter' de yer alan 2 bin 98 metrekare olan arsa 33 milyon 500 liraya satılıyor...

Platform Merter Fashıon Park basına tanıtıldı!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul’un en önemli lokasyonlarından biri olan Merter’de hayata geçirilen, Avrupa’nın moda ve ticaret temalı en kapsamlı projesi olan Platform Merter Fashion Park için geri sayım başladı.

Real Merter Rezidans Güngören satılık!

Real Merter Rezidans Güngören satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 677 liradan başlayarak değişiyor. Real Merter Rezidans Güngören'de daireler 2017'nin ilk çeyreğinde teslim ediliyor...

Real Merter Güngören satılık!

Konum bilgisine göre E-5 Karayolu’na 5 dakika uzaklıkta bulunan projede 248 adet daire ve 157 adet ticari ünite bulunuyor. Real Merter Güngören satılık dairelerin tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Real Merter satılık daire fiyatları!

Real Merter satılık daire fiyatları kat ve cephelerine göre değişiklik gösteriyor. İstanbul Güngören'de inşa edilen projede 248 konut ve 157 ticari ünite bulunuyor.

Güngören Real Merter satılık daire!

Toplam 248 adet daireden meydana gelen proje Oliv Yapı ve Vizyon Yapı ortaklığıyla yükseliyor. Güngören Real Merter satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Güngören Real Merter satılık!

Güngören Real Merter satılık konut ve dükkanlardan oluşuyor. Mimar Yahya Baş Güngören Stadı'nın yanında hayata geçirilecek proje Oliv Yapı ve Vizyon Yapı imzası ile inşa edilecek.

Merter Parima satılık ofis!

Atatürk Havalimanı’na 5 dakika uzaklıkta hayata geçirilen proje İstanbul'un Güngören ilçesine bağlı Merter'de hayata geçiriliyor. Merter Parima satılık ofis alanları 45 metrekare alandan başlangıç gösteriyor.

Parima Merter Ofisleri satılık!

15 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükselen proje 16 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. Parima Merter Ofisleri satılık ofislerin teslimleri 2015 yılı Eylül ayı olarak belirlendi.

Merter Parima Ofisleri satılık!

Merter Parima Ofisleri satılık ofis fiyatları 443 bin TL'den başlıyor. Atatürk Havalimanı’na 5 dakika, 3. havalimanına 35 dakika uzaklıkta olan proje Fer Yapı imzası ile inşa ediliyor.

Parima Merter satılık!

Parima Merter satılık ofis fiyatları 443 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Fer Yapı Parima Merter projesi Fer Yapı tarafından Cevizlibağ metrobüs durağına yürüme mesafesinde inşa ediliyor.

Fer Yapı Parima Merter satılık ofis!

Merter'de E5 üzerinde yükselen proje bağımsız ünite büyüklükleri 45 metrekareden başlıyor. Proje Fer Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Fer Yapı Parima Merter satılık ofis sayısı 223 bağımsız üniteden meydana geliyor.

Timur Gayrimenkul Nef Merter satılık!

Timur Gayrimenkul Nef Merter satılık daire tipleri stüdyo ve 1 oda 1 salonlardan oluşuyor. 12 yıllık kira garantisi verilen proje İstanbul Güngören'de yer alan Merter'de yükseliyor.

Nef Merter Timur Gayrimenkul satılık!

Nef Merter Timur Gayrimenkul satılık daire teslimleri 2016 yılının Eylül ayında başlayacak. Stüdyo ve 1 oda 1 salon dairelerden meydana gelen proje 10 - 15 katlı 2 blok olarak inşa ediliyor.

Timur Gayrimenkul Nef Merter 14 satılık!

Timur Gayrimenkul Nef Merter 14 satılık daire büyüklükleri 36 metrekare ile 89 metrekare arasında değişiyor. Projede ticari birimler ve 399 tane daire yer alıyor.

merter satılık Haberi

merter satılık

Güngören Merter'de 33 milyon 500 liraya arsa satılıyor. Gayrimenkul İstanbul Güngören ilçesi Belediye Başkanlığı tarafından satılıyor. Satışının 5 Aralık 2013 günü gerçekleştirileceği gayrimenkulün geçici teminat bedeli 1 milyon 5 bin lira olarak belirlendi.


İlanı detaylı görüntülemek için