29 / 03 / 2024

Merve Boluğur çifti taşındı

Merve Boluğur çifti taşındı

Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur, 1.5 ay önce evlenmişti. Boluğur'un dekore ettiği Acarkent'teki dairelerinde yasayan yeni evli çift, daha evin keyfini süremeden taşınma karan aldı.

Ebru Şallı ile Uğur Akkuş Bodrum'dan ev aldı!

Bodrum'daki tatillerini bitirip İstanbul'a dönen Ebru Şallı ile Uğur Akkuş çifti Bodrum'da yaşama kararı aldı.

Merve Boluğur baba evine geri döndü!

Murat Dalkılıç ile kısa süren evliliğinin ardından bir süre depresyona girdiği iddia edilen Merve Boluğur baba evine döndü.

Merve Boluğur Bebek'te kiralık ev arıyor!

Önceki gün Bebek'te görüntülenen oyuncu Merve Boluğur'un kiralık ev arayışına girdiği öğrenildi. Emlakçı emlakçı gezen Boloğur, denize sıfır konumda bir ev arıyor.

Merve Boluğur evi Murat Dalkılıç'a bıraktı!

Şarkıcı Murat Dalkılıç'la önceki gün görülen davanın ardından boşanan oyuncu Merve Boluğur, evden ayrılan taraf oldu. Boluğur, Çubuklu'daki evden tüm eşyalarını aldırdı. Dalkılıç ise evde kalmaya devam ediyor.

Merve Boluğur evi tamamen boşalttı!

Murat Dalkılıç'la boşanma aşamasında olan Merve Boluğur, geçtiğimiz ay eşiyle yaşadığı Yeniköy'deki daireden ayrılıp yeni bir ev aramaya başlamıştı.

Murat Dalkılıç'a icra şoku!

Merve Boloğur ile evlendikten sonra Beykoz Acarkent’teki evinden taşınarak aynı sitede başka bir eve geçen Dalkılıç, 4 aylık kira bedeli 20 bin doları ödemediği gerekçesiyle icraya verildi.

Merve Boluğur Etiler'de kiralık ev baktı!

Oyuncu Merve Boluğur ve şarkıcı Murat Dalkılıç boşanacağı iddia edildi. Güzel oyuncu Boluğur'un tek başına yaşamak için Etiler'de kiralık daire aradığı iddia edildi.

Merve Boluğur Etiler'de kiralık daire bakıyor!

Son zamanlarda haklarına sürekli "boşanıyorlar" haberleri çıkan Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur çiftinden yeni haber geldi. Merve Boluğur Etiler'de kiralık daire bakıyor. Bu da dedikoduları güçlendiriyor.

Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur Bodrum'dan 1 milyon dolara ev aldı!

Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur Bodrum'a yerleşme kararı aldı. Çift yaz boyunca hem tatil yapacak hemde çalışacak.

Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç evlerini ayırdı!

Evliliklerinde 19 ayı geride bırakan Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç çifti iddialara göre evlerini ayırdı

Merve Boluğur'dan yeni ev açıklaması!

Güzel oyuncu Merve Boluğur, kişisel bakım için Kuruçeşme’ye geldi. Yaklaşık 3 saat kaldığı kuaför çıkışında açıklamalarda bulunan Boluğur, "Evi değiştirmedik, evlendiğimiz evde oturuyoruz." dedi.

Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur Alaçatı'dan 1 milyon TL'ye villa satın alacak!

Murat Dalkılıç Ağustos 2015'te evlendiği eşi oyuncu Merve Boluğur, Alaçatı'da 1 milyon TL'ye 2 katlı, havuzlu bir villa beğendi. İstanbul'a dönen Murat Dalkılıç bu hafta tekrar Çeşme'ye gidip yazlığı satın alacak.

Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur çifti Acarkent'teki dairelerinden taşınıyor!

Murat Dalkılıç-Merve Boluğur çifti; 45 günün ardından sürpriz bir karar aldı. Boluğur'un dekore ettiği Acarkent'teki dairelerinde yaşayan yeni evli çift, daha evin keyfini süremeden taşınma karan aldı.

Merve Boluğur çifti taşındı Haberi

Merve Boluğur çifti taşındı

Murat Dalkılıç ile Merve Bolugur, 1.5 ay önce evlenmişti. Bolugur'un dekore ettiği Acarkent'teki dairelerinde yasayan yeni evli çift, daha evin keyfini süremeden taşınma karan aldı. Çiftin bu ani değişikliğinin nedeni Merve Bolugur'un evde kendini huzursuz hissetmesi yönündeydi. 'Bu evde bir sıkınü var' diyen Merve'nin isteği doğrultusunda mudu ikili aynı sitede başka bir daireye...