29 / 03 / 2024

Merve Boluğur kimdir

Merve Boluğur kimdir

Oyuncu Merve Boluğur ve şarkıcı Murat Dalkılıç boşanacağı iddia edildi. Güzel oyuncu Boluğur'un tek başına yaşamak için Etiler'de kiralık daire aradığı iddia edildi.

Merve Boluğur Cihangir’de emlak araştırması yapıyor!

Ailesiyle yaşadığı evden ayrılacak olan Merve Boluğur, popçu sevgilisi Murat Dalkılıç’la Cihangir’de oturacak. Oyuncu, birikimiyle aldığı Nişantaşı’ndaki evi ailesinin üzerine yapmıştı. Merve Boluğur Cihangir’de emlak araştırması yapıyor...

Uğur Bayar kimdir? Uğur Bayar ne iş yapmaktadır?

Uğur Bayar kimdir? Uğur Bayar'ın eğitim durumu nedir? Uğur Bayar'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Uğur Bayar'ın kim olduğu ve Uğur Bayar'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Şahin Uğur kimdir? Şahin Uğur nerelerde görev almıştır?

Şahin Uğur kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Şahin Uğur ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ali Uğur Özderici hangi görevleri yürüttü? Özderici GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Ali Uğur Özderici kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ali Uğur Özderici ile ilgili merak edilenler...

Ahmet Uğur kimdir? Maliye Bakanlığında ne iş yaptı? Hangi şirketin yönetim kurulu başkanı oldu?

Ahmet Uğur hangi üniversiteden mezun oldu? Maliye Bakanlığında hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an hangi şirkette görev alıyor? İşte Ahmet Uğur ile ilgili merak edilen her şey...

Uğur Gökçe hangi bölümden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu? Astor Enerji’de hangi alanda çalışıyor?

Uğur Gökçe kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Astor Enerji’de hangi kaç yılında ve hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Uğur Gökçe ile ilgili merak edilen her şey...

Agah Uğur kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Coca Cola İçecek A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Agah Uğur kimdir?  Kaç yaşında?  Agah Uğur daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Agah Uğur'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Agah Uğur'un hayatına dair merak edilenler.

Merve Boluğur baba evine geri döndü!

Murat Dalkılıç ile kısa süren evliliğinin ardından bir süre depresyona girdiği iddia edilen Merve Boluğur baba evine döndü.

Uğur İbrahim Altay kimdir?

Uğur İbrahim Altay, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Peki, Uğur İbrahim Altay kimdir? Uğur İbrahim Altay bugüne kadar hangi işlere görev aldı?

Fatih Metin kimdir?

2019 yerel seçimlerinde AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin oldu. Peki, AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin kimdir?

Merve Boluğur Bebek'te kiralık ev arıyor!

Önceki gün Bebek'te görüntülenen oyuncu Merve Boluğur'un kiralık ev arayışına girdiği öğrenildi. Emlakçı emlakçı gezen Boloğur, denize sıfır konumda bir ev arıyor.

Merve Boluğur evi Murat Dalkılıç'a bıraktı!

Şarkıcı Murat Dalkılıç'la önceki gün görülen davanın ardından boşanan oyuncu Merve Boluğur, evden ayrılan taraf oldu. Boluğur, Çubuklu'daki evden tüm eşyalarını aldırdı. Dalkılıç ise evde kalmaya devam ediyor.

Merve Boluğur evi tamamen boşalttı!

Murat Dalkılıç'la boşanma aşamasında olan Merve Boluğur, geçtiğimiz ay eşiyle yaşadığı Yeniköy'deki daireden ayrılıp yeni bir ev aramaya başlamıştı.

Murat Dalkılıç'a icra şoku!

Merve Boloğur ile evlendikten sonra Beykoz Acarkent’teki evinden taşınarak aynı sitede başka bir eve geçen Dalkılıç, 4 aylık kira bedeli 20 bin doları ödemediği gerekçesiyle icraya verildi.

Merve Boluğur kimdir Haberi

Merve Boluğur kimdir

Oyuncu Merve Boluğur ve şarkıcı Murat Dalkılıç'ın arasında ayrılık rüzgarı esiyor. Çift, her ne kadar iddiaları sürekli inkar etse de güzel oyuncudan şok bir hamle geldi. 


2 yıl önce yani 2015 Ağustos'unda nikah masasına oturan Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç'ın sevenlerini üzecek bir gelişme yaşandı. 


Boluğur, önceki gün tek başına yaşamak için Etiler'de kiralık daire...