28 / 03 / 2024

mesa 2019 cirosu

mesa 2019 cirosu

MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu yaptığı açıklamada, MESA Holding olarak yaklaşık 1,5 milyar TL ciro ile geçen yılı kapattıklarını söyledi.

MESA butik projelere yöneldi!

MESA Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, "2019'dan bu yana doğru lokasyonlara konumlanmış butik ve az sayıdaki konut projelerine yönelmemiz, bu süreçte daha az sorunla karşılaşmamızı sağladı" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan restoran ve kafelere destek müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Lokanta, restoran ve kafe gibi sektörlerde alınan tedbirler nedeniyle faaliyetleri kısıtlanan ve 2019 cirosu 3 milyon lira ve altı olan gerçek usulde vergilendirilen ticari işletmelere destek ödemesi yapacağız." dedi.

MESA Holding, 2019'u yaklaşık 1,5 milyar TL ciro ile kapattı!

MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu yaptığı açıklamada, MESA Holding olarak yaklaşık 1,5 milyar TL ciro ile geçen yılı kapattıklarını söyledi.

Faizsiz ev cirosu 2 milyara ulaştı!

Faizsiz ev sahibi yapan, ‘Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finansman Sistemi’ gün geçtikçe büyüyor. Finansevim Genel Müdürü Özgür Öztürk, “Sektörün 2015’de aylık cirosu 300 milyon, 2019 başında 1 milyar liraydı'' diye konuştu.

Mesa projelerini Düsseldorf'a taşıyor!

MESA, 8-10 Şubat 2019 tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf şehrinde gerçekleştirilecek olan Evim Türkiye Fuarı’nda projelerini tanıtacak.

Koz Mesa Kozyatağı fiyat bilgisi!

Aralık 2019 tarihinde teslim edilmesi planlanan Kozyatağı Koz Mesa projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor..

Kozyatağı Koz Mesa fiyat 2018!

Aralık 2019 tarihinde teslim edilmesi planlanan Koz Mesa Kozyatağı projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor..

Mesa Koz Kozyatağı teslim tarihi!

Mesa Koz Kozyatağı teslim tarihi Temmuz 2019 yılı olarak belirtiliyor. Mesa Koz'da daire fiyatları 642 bin TL'den başlıyor...

Mesa Koz Evleri fiyat listesi!

Mesa Koz Evleri fiyat listesi 642 bin TL'den başlıyor. Mesa Koz projesi Temmuz 2019 yılında teslim ediliyor...

Koz Mesa Kozyatağı fiyat listesi!

Koz Mesa Konutları Temmuz 2019 tarihinde teslim edilecek. Fiyatların 642 bin TL'den başladığı projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor...

Kozyatağı Koz Mesa Evleri fiyatları!

Fiyatların 642 bin TL'den başladığı Koz Mesa projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire konut seçenekleri sunuluyor. Projede teslimler 2019 yılında yapılacak...

Kozyatağı Koz Mesa ödeme şekilleri!

Koz Mesa Evleri İstanbul Kozyatapı'nda Mesa Mesken A.Ş. tarafından hayata geçirildi. Projedeki daireler 2019 yılında teslim edilecek...

Koz Mesa nerede?

İstanbul Anadolu Yakası Kozyatağı'nda hayata geçirilen Koz Mesa projesi, Mesa Mesken A.Ş. imzası taşıyor. Projedeki konutlar 2019 yılının yaz döneminde teslim edilecek...

mesa 2019 cirosu Haberi

mesa 2019 cirosu

MESA, İstanbul'da geçen senenin değerlendirildiği, bu yılın projeksiyonunun paylaşıldığı ve şirketin 50 yıllık serüveninin de anlatıldığı bir basın toplantısı gerçekleştirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, toplantının açılışında konuşan MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, gayrimenkul sektöründe 50 yılı geride bıraktıklarını, inşaat sektörünün kısmen durgunluk yaşadığı bir dönemde 850 adet konut satışı gerçekleştirdiklerini ve 4 projelerini de tamamlayarak teslim ettiklerini söyledi.

Erhan Boysanoğlu, MESA Holding olarak yaklaşık 1,5 milyar lira ciro ile geçen yılı kapattıklarını dile getirerek, 9’u Türkiye’de 2’si yurt dışında olmak üzere 11 şantiyede hız kesmeden çalışmalarına devam ettiklerini, bu sene de ekonomiye ve temsilcisi oldukları gayrimenkul sektörüne katma değer sağlamaya devam edeceklerini dile getirdi.

Konut satışlarının bu yılın ortasından itibaren ivme kazanacağını dile getiren Boysanoğlu, "50 yıllık yaşam döngümüzde...