27 / 04 / 2024

Mesa Çamlıca teslimleri

Mesa Çamlıca teslimleri

3+1, 4+1 ve 6+1'lerin tasarlandığı Mesa Çamlıca fiyat listesi 1 milyon 490 bin dolardan başlıyor. Mesa Çamlıca Evleri projesinde konutlar Temmuz 2015 yılında teslim ediliyor...

Çamlıca’da 8.5 dönümlük park yapılaşmaya açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Üsküdar'da “Küçük Çamlıca Mesa Evleri”nin bitişiğinde yer alan parselde plan değişikliği hazırladı ve askıya çıkardı. Buna göre emsal yani inşaat hakkı 0.20, yükseklik 2 kat oldu. 

Mesa Çamlıca Evleri'nin terk alanları meclise taşındı!

Üsküdar Kısıklı Mahallesi Bağlar Yolu Caddesi'nde bulunan 42 bin 500 m2 alana inşa edilen Çamlıca Mesa Evleri ile ilgili tartışma Büyükşehir Meclisine taşındı.

Mesa Çamlıca'da MESA ve Jazz etkinliği düzenledi!

Gayrimenkul sektörünün ‘kalite’ ve ‘güven’ ile anılan köklü markası MESA’nın İstanbul’un en prestijli projelerinden Çamlıca’da MESA, konut sahiplerini ve seçkin konuklarını “MESA ve Jazz” etkinliğinde buluşturdu.

Çamlıca Mesa Konutları erken teslim edilecek!

İstanbul'un en prestijli projelerinden Çamlıca'da MESA konutlarında seçkin ve ayrıcalıklı yaşamlar, vaat edilen tarihten önce başlıyor. Erhan Boysanoğlu, "Çamlıca'da MESA'da konutları, vaat ettiğimiz tarihten önce teslim edeceğiz" dedi.

Çamlıca Mesa Mesken'de teslimler Temmuz 2015'te!

Mesa Mesken imzası taşıyan Mesa Çamlıca projesi İstanbul Üsküdarda inşa ediliyor. Projede daireler 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

Mesa Mesken Çamlıca'da teslimler Temmuz 2015'te!

Mesa Mesken imzasıyla Üsküdar'da yükselen Mesa Çamlıca Konutları'nda daire tipleri 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede teslimlerin Temmuz 2015'te yapılması planlanıyor.

Mesa Çamlıca projesinde 1 milyon 670 bin TL'ye daire!

Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, Çamlıca'da hayata geçirdikleri 113 konutluk Mesa konutlarının ise tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi..

Çamlıca Mesa'da konutlar erken teslim edilecek!

Çamlıca'da hayata geçirdikleri 113 konutluk Mesa konutlarının ise tamamlanma aşamasına geldiğini vurguladı.boysanoğlu: Yakaladıkları üretim ritmiyle Çamlıca MESAda konutlarını, vaat ettiğimiz tarihten önce teslim edeceğiz" dedi

Üsküdar Mesa Mesken Konutları teslimleri Temmuz 2015'te!

Üsküdar'da Mesa Mesken tarafından inşa edilen Çamlıca Mesa projesinde daire alanları 235 metrekare ile 950 metrekare arasında değişiyor. Projede daire teslimlerinin Temmuz 2015'te gerçekleşmesi öngörülüyor.

Çamlıca'da Mesa projesinde teslimler başlıyor!

İSTANBUL'UN en prestijli projelerinden Çamlıca'da MESA konutlarında seçkin ve ayrıcalıklı yaşamlar, vaat edilen tarihten önce başlıyor. 113 konuttan oluşan projede satış süreci devam ediyor..

Mesa Çamlıca'da teslimler Temmuz 2015'te!

Mesa Mesken tarafından Üsküdar'da inşa edilen Çamlıca Mesa projesinde toplamda 115 adet konut yer alıyor. Villaların alanları 235 metrekare ile 950 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Çamlıca The Address Residence Konutları'nın teslimleri 2016'da!

Toplam arsa alanının 48 bin metrekare olarak belirlendiği Çamlıca The Address Residence projesinde yer alan dairelerin teslimlerinin 2016 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Çamlıca Mesa Evleri'nin yüzde 85'i satıldı!

Mesa Yönetim Kurulu Başkam Erhan Boysanoğlu, 10 yıl önce aldıkları arsa üzerinde inşa edilen 'Çamlıca'da Mesa' projesinde arsanın yarısını yeşil alan olarak kamuya terk ettiklerini söyledi.

Mesa Çamlıca teslimleri Haberi

Mesa Çamlıca teslimleri


Mesa Çamlıca Evleri projesi Mesa Mesken Sanayii A.Ş tarafından inşa ediliyor. 5 adet villa ve 100 adet normal dairenin inşa edileceği Mesa Çamlıca fiyat listesi bilgisinden öncesinde proje hakkında bilgi verelim.


Mesa Çamlıca Evleri satılık 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon daire alternatiflerinden oluşuyor. Mesa Çamlıca Evleri projesi 22 Kasım 2013 tarihinde yapılacak lansmanla birlikte basına tanıtılıyor.


Mesa Çamlıca Evleri projesi içerisinde fitness merkezi, sauna, buhar odası, açık / kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark, yürüyüş yolları, spor alanları, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklar mevcut.



Mesa Çamlıca fiyat listesi!


Mesa Çamlıca fiyat listesi normal dairelerin satışlarında 1 milyon 490 bin dolardan başlarken, dubleks dairelerin satışlarında 7 milyon 200 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Mesa Çamlıca...