19 / 04 / 2024

Mesa Çamlıca'da MESA ve Jazz etkinliği düzenledi!

Mesa Çamlıca'da MESA ve Jazz etkinliği düzenledi!

Gayrimenkul sektörünün ‘kalite’ ve ‘güven’ ile anılan köklü markası MESA’nın İstanbul’un en prestijli projelerinden Çamlıca’da MESA, konut sahiplerini ve seçkin konuklarını “MESA ve Jazz” etkinliğinde buluşturdu.



İstanbul’un en prestijli projelerinden Çamlıca’da MESA, konut sahiplerini ve seçkin konuklarını “MESA ve Jazz” etkinliğinde buluşturdu. Haziran ayı itibariyle yaşamın başladığı Çamlıca’da MESA’da düzenlenen brunch’ta konuklar, cazın usta ikilisi Teema & Dennis’in sunduğu dinletinin eşliğinde Çamlıca’nın eşsiz manzarasının ve doyumsuz lezzetlerin tadını çıkarırken, çocuklar da kendilerine özel düzenlenmiş aktivitelerle gönüllerince eğlendi.


Gayrimenkul sektörünün ‘kalite’ ve ‘güven’ ile anılan köklü markası MESA’nın İstanbul’un en gözde semtlerinden Çamlıca’da hayata geçirdiği Çamlıca’da MESA, seçkin konuklarını “MESA ve Jazz” etkinliğinde ağırladı. Ayrıcalıklı yaşamın kapılarını Haziran ayında açan Çamlıca’da MESA’nın müzik ve lezzet resitaline dönüşen bu etkinliğine konut sahiplerinin yanı sıra MESA markasına olan güvenlerini her yeni projesinde gösteren MESA dostları ve Çamlıca’da MESA projesinin bölgedeki komşuları katıldı.


Ayrıcalıklı yaşamlara lezzetli ve müzik dolu bir “merhaba”


Çamlıca’da MESA içindeki havuzbaşında düzenlenen brunch’ta davetliler, seçkin lezzetlerin tadını, İstanbul’un eşsiz panoramik manzarası eşliğinde çıkardı.  Etkinlik, uzun yıllardır dünyanın dört bir yanında sergiledikleri başarılı performanslarıyla tanınan Teema ve Dennis’in sunduğu caz dinletisiyle daha da renklendi.  Davetliler, bir yandan müzik ve sohbet dolu bir Pazar gününün keyfini çıkarırken, diğer yandan da ayrıcalıklarla dolu yeni bir hayata hep birlikte “merhaba” dedikleri yeni dostlarıyla tanışma fırsatını yakaladı.


İstanbul’un bu en seçkin projesindeki brunch etkinliğinde, çocuklar da gün boyunca kendilerine özel düzenlenen oyunlar ve animasyon gösterileriyle gönüllerince eğlendi. 


İdeal yaşam hayalini tüm detayları ile gerçeğe dönüştürdü


Çamlıca’da MESA, İstanbul’un kalbindeki benzersiz konumu, kalitesi ve eşsiz özellikleriyle beklentileri bir adım öne taşıyarak, ‘ideal yaşam’ hayalini tüm detayları ile gerçeğe dönüştürdü. Konumu, kalitesi ve tasarımıyla farklılaşan Çamlıca’da MESA; kentin tam kalbinde, temiz havası, eşsiz panoramik manzarası, huzurlu ve seçkin atmosferi ile elit yaşam fırsatları sunuyor, hayata doyumsuz keyifler katıyor.


Geleneksel Türk evinin çağdaş bir mimari anlayışla yeniden yorumlanması fikri ile şekillenen Çamlıca’da MESA, çağdaş şehir hayatının tüm ihtiyaçlarına yanıt verecek; gündelik hayatın detaylarını yüksek konforla buluşturacak şekilde planlandı. Çağdaş, konforlu ve elit yaşam alanlarını, fonda panoramik İstanbul manzarasıyla sunan Çamlıca’da MESA, eşsiz bir konuma sahip toplam 42.500 m² büyüklüğündeki arazi üzerinde hayat buldu. Toplam 113 konutun yer aldığı Çamlıca’da MESA’da büyüklükleri 240 m² ile 340 m² arasında değişen 3+1, 4+1 ve 5+1 daire ve dubleksler ve 950 m² kapalı alana sahip, havuzlu çok özel villalar bulunuyor.


Geri Dön