19 / 04 / 2024

Sinpaş Lagün'de Babalar Günü etkinliği düzenlendi

Sinpaş Lagün'de Babalar Günü etkinliği düzenlendi

Sinpaş GYO, Lagün'de yaşamanın ayrıcalığını kanıtlayan, unutulmayacak bir Babalar Günü etkinliği düzenledi



Sinpaş GYO, Anadolu yakasının en lüks yaşam merkezi haline gelen Lagün'de  yaşayan ailelere yönelik sürprizlerle dolu, Lagün'de yaşamanın ayrıcalığını kanıtlayan, unutulmayacak bir Babalar Günü etkinliği düzenledi. 

20 Haziran Pazar günü, Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars'ın tadına doyulmayan canlı performansı eşliğinde gerçekleştirilen etkinliğe katılan aileler suyun ve yeşilin doyasıya buluştuğu benzersiz Lagün ortmanında duygu dolu anlar yaşadılar.

"Yaza Merhaba" sloganı ile başlayarak geleneksel hale gelen "Lagün Göl Buluşmaları" etkinlikleri geçen hafta Babalar Günü' ne özel brunch etkinliği ile devam etti. Lagün Zen-Wellness Club havuz başında Lagün'lü aile bireylerini bir araya getiren Babalar Günü  Brunch'ı her yaştan davetli için unutulmayacak bir anı olarak zihinlerde kalacak. 500'ü aşkın davetlinin bulunduğu etkinlik eşsiz bir doğa ve müzik ziyafetine sahne oldu. 

Lagün'ün göllerle örülü doğa ortamında Ayhan Sicimoğlu ve Latin All Stars, önde gelen yerli ve yabancı müzisyenlerden ve vokalistlerden oluşan grubuyla, bu anlamlı günde geniş bir repertuar sunarak, Lagün'lülere unutulmayacak anlar yaşattılar. Ayhan Sicimoğlu'nun renkli esprileriyle misafirleri eğlendirdiği keyifli günde, `'Kızım da beni hala aramadı. Amerika'ya gitti babasını unuttu'' diye sitem etti. Bu tür özel günlerin ülkemizde daha değerli olduğunu, Amerika'da değerini kaybettiğini belirtti.

Göletlerin üzerinde sandallarla dolaşan çocuklar, köprülerde onları keyifle seyreden anne-babalar, çevresi yemyeşil çiçeklerle bezenmiş göletlerin etrafında gezinen gençler, Latin müziğinin hareketli şarkılarına eşlik ederek çimler üzerinde dans eden çiftler bu özel günün tadını doyasıya çıkardılar.

Sinpaş GYO, Lagün' ün huzurlu ve keyifli ortamında Ayhan Sicimoğlu ve Latin All Stars'ın  muhteşem performansı eşliğinde Lagün sakinlerine ve dostlarına Lagün' de yaşamanın ayrıcalığını bir kez daha hissettirdi.


Geri Dön