19 / 04 / 2024

Çamlıca Mesa Konutları erken teslim edilecek!

Çamlıca Mesa Konutları erken teslim edilecek!

İstanbul'un en prestijli projelerinden Çamlıca'da MESA konutlarında seçkin ve ayrıcalıklı yaşamlar, vaat edilen tarihten önce başlıyor. Erhan Boysanoğlu, "Çamlıca'da MESA'da konutları, vaat ettiğimiz tarihten önce teslim edeceğiz" dedi.



İstanbul'un en prestijli projelerinden Çamlıca'da MESA konutlarında seçkin ve ayrıcalıklı yaşamlar, vaat edilen tarihten önce başlıyor.


Konutun güvenilir markası MESA'nın Çamlıca'da hayata geçirdiği Camlıca'da MESA projesi vaat edilen tarihten önce satışa çıkarıldı. 


Dönemin en eliti MESA'nın 46 yıldır 'kalite' ve 'güven' ile anılan ayrıcalıklı bir yaşam markası olduğunu vurgulayan MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, "Çamlıca'da MESA, her açıdan sunduğu seçkin yaşam olanakları ile altına imza atmaktan gurur ve memnuniyet duyduğumuz elit bir proje oldu" açıklamasında bulundu. 

Çağdaş formlarla donatıldı Geleneksel Türk evlerinin çağdaş formlarla yorumlanmasıyla tasarlanan Çamlıca'da MESA'nın, her metrekaresi, her santimetrekaresi büyük bir titizlikle ele alındı; kalite, konfor ve teknoloji ile donatıldı. 


Üç ay erken teslim


PROJEYE başlarken Çamlıca'da MESA'da konutların, Ağustos 2015'te teslim edileceğini belirttiklerini de hatırlatan Erhan Boysanoğlu, "Yapım aşamasında kaliteden taviz vermeksizin yakaladığımız üretim ritmi ile proje planlanandan da önce tamamlanma aşamasına geldi" diyerek, konut sahiplerine "Çamlıca'da MESA'da konutları, vaat ettiğimiz tarihten önce teslim edeceğiz" müjdesini verdi.  


Vatan


Geri Dön