26 / 04 / 2024

Çamlıca Mesa nerede

Çamlıca Mesa nerede

İstanbul'un en prestijli projelerinden Çamlıca'da MESA konutlarında seçkin ve ayrıcalıklı yaşamlar, vaat edilen tarihten önce başlıyor. Erhan Boysanoğlu, "Çamlıca'da MESA'da konutları, vaat ettiğimiz tarihten önce teslim edeceğiz" dedi.

Çamlıca Mesa Konutları 3 ay erken teslim ediliyor!

İstanbul’un en prestijli projelerinden Çamlıca’da MESA konutlarında seçkin ve ayrıcalıklı yaşamlar, vaat edilen tarihten önce başlıyor. Erhan Boysanoğlu, “Çamlıca’da MESA’da konutları, vaat ettiğimiz tarihten önce teslim edeceğiz” dedi.

Çamlıca Mesa satılık konut!

2 ve 3 kattan meydana gelen proje İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'a bağlı Çamlıca'da hayata geçiriliyor. Çamlıca Mesa satılık konut tipleri 3+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Mesa Çamlıca resimleri!

Mesa Çamlıca Evleri Üsküdar'ın Küçük Çamlıca mevkiinde İstanbul'un en güzel manzaralarından birine sahip. Projede 110 daire 5 villa bulunuyor. Mesa Çamlıca projesinde dairelerin resimlerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Mesa Çamlıca ulaşım!

Mesa Çamlıca Evleri Üsküdar'da Mesa Mesken tarafından hayata geçiriliyor. İstanbul'un en güzel tepelerinden olan Çamlıca'da gerçekleştirilen projenin ulaşım bilgileri haberimizde bulunuyor...

Çamlıca Mesa fiyatları!

Çamlıca Mesa fiyatları KDV dahil olarak hesaplanıyor. 3+1, 4+1 ve 5+1 dairelerden meydana gelen projede teslimler 2015 yılında gerçekleşecek. Projede banka kredisi kullanılabiliyor.

Çamlıca Mesa'da metrekaresi 6 bin 900 dolardan başlıyor!

İNŞAAT sektörünün 45 yıllık markası MESA'nın büyük bir ilgiyle beklenen projesi Çamlıca'da MESA'da inşaat çalışmaları ile birlikte, fırsat niteliğinde lansman öncesi ön satışlar da başladı...

Mesa Çamlıca Evleri'nde villalar 1 milyon 510 bin dolar!

Toplam 115 adet konutun yer aldığı Mesa Çamlıca projesinde yer alan konutlar 250 metrekare ile 950 metrekare arasında değişen alanlara sahip. Projede konutların satış dönemine devam ediyor...

Çamlıca Mesa lansmanı ileri bir tarihe ertelendi!

Anadolu Yakası’ nın eşsiz güzellikteki Çamlıca’ sında yeni projemiz Çamlıca’da MESA yükseliyor. 22 Kasım 2013 günü yapılacağı duyurulan Çamlıca Mesa lansmanı ileri bir tarihe ertelendi...

Peker GYO Çamlıca'daki arsasını 568 milyon TL'ye sattı! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Çamlıca'daki arsası satıldı. Peki Peker GYO Çamlıca arsasının büyüklüğü ve maliyeti ne kadar? Peker GYO Çamlıca arsası nerede? İşte merak edilenler...

Emlak Konut GYO Çamlıca projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden Emlak Konut GYO Çamlıca projesi için düğmeye bastı. Peki Emlak Konut GYO Çamlıca projesi nerede inşa edilecek? İşte Emlak Konut GYO Çamlıca projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Emlak Konut GYO Çamlıca projesi nerede? Emlak Konut GYO Çamlıca fiyat listesi Eylül 2022!

Emlak Konut GYO Çamlıca projesi nerede? Emlak Konut GYO Çamlıca fiyat listesi Eylül 2022 detayları haberimizde yer alıyor. Projede 1.230 adet konut ve 40 adet ticari alan yer alıyor. 

Panaroma Çamlıca Evleri nerede? Panaroma Çamlıca Evleri fiyat listesi!

Panaroma Çamlıca Evleri nerede sorusunun yanıtı ve Panaroma Çamlıca Evleri fiyat listesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte proje ilgili merak edilen tüm detaylar...

Çamlıca’da 8.5 dönümlük park yapılaşmaya açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Üsküdar'da “Küçük Çamlıca Mesa Evleri”nin bitişiğinde yer alan parselde plan değişikliği hazırladı ve askıya çıkardı. Buna göre emsal yani inşaat hakkı 0.20, yükseklik 2 kat oldu. 

Yüksekdağ Çamlıca nerede?

Yüksekdağ Çamlıca nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Yüksekdağ Çamlıca nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Ala Çamlıca Konakları nerede? 

Ala Çamlıca Konakları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan daireler satışa çıkarıldı. 

Ala Çamlıca nerede? 

Ala Çamlıca nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan daireler 11 Ocak'ta satışa çıkarılıyor.

Çamlıca Antwell Sağlık Rezidansı nerede?

Ant Yapı imzası taşıyan Çamlıca Antwell Sağlık Rezidans projesi tek blok şeklinde yükseliyor. Peki Çamlıca Antwell Sağlık Rezidansı nerede?

Mesa Çamlıca Evleri'nin terk alanları meclise taşındı!

Üsküdar Kısıklı Mahallesi Bağlar Yolu Caddesi'nde bulunan 42 bin 500 m2 alana inşa edilen Çamlıca Mesa Evleri ile ilgili tartışma Büyükşehir Meclisine taşındı.

Mesa Çamlıca'da MESA ve Jazz etkinliği düzenledi!

Gayrimenkul sektörünün ‘kalite’ ve ‘güven’ ile anılan köklü markası MESA’nın İstanbul’un en prestijli projelerinden Çamlıca’da MESA, konut sahiplerini ve seçkin konuklarını “MESA ve Jazz” etkinliğinde buluşturdu.

Gaziantep Çamlıca Konutları 3. Etap açık artırma ihalesi nerede?

Açık artırma ihalesi yarın saat 10:00'da gerçekleşecek Gaziantep Çamlıca Konutları 3. Etap başvuruları bugün sona erdi. Peki Gaziantep Çamlıca Konutları 3. Etap açık artırma ihalesi nerede?

Çamlıca Mesa Konutları erken teslim edilecek!

İstanbul'un en prestijli projelerinden Çamlıca'da MESA konutlarında seçkin ve ayrıcalıklı yaşamlar, vaat edilen tarihten önce başlıyor. Erhan Boysanoğlu, "Çamlıca'da MESA'da konutları, vaat ettiğimiz tarihten önce teslim edeceğiz" dedi.

Çamlıca Mesa nerede Haberi

Çamlıca Mesa nerede

İstanbul'un en prestijli projelerinden Çamlıca'da MESA konutlarında seçkin ve ayrıcalıklı yaşamlar, vaat edilen tarihten önce başlıyor.


Konutun güvenilir markası MESA'nın Çamlıca'da hayata geçirdiği Camlıca'da MESA projesi vaat edilen tarihten önce satışa çıkarıldı. 


Dönemin en eliti MESA'nın 46 yıldır 'kalite' ve 'güven' ile anılan ayrıcalıklı bir yaşam markası olduğunu vurgulayan MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, "Çamlıca'da MESA, her açıdan sunduğu seçkin yaşam olanakları ile altına imza atmaktan gurur ve memnuniyet duyduğumuz elit bir proje oldu" açıklamasında bulundu. 

Çağdaş formlarla donatıldı Geleneksel Türk evlerinin çağdaş formlarla yorumlanmasıyla tasarlanan Çamlıca'da MESA'nın, her metrekaresi, her santimetrekaresi büyük bir titizlikle ele alındı; kalite, konfor ve teknoloji ile donatıldı. 


Üç ay erken teslim


PROJEYE başlarken Çamlıca'da MESA'da konutların, Ağustos 2015'te teslim edileceğini belirttiklerini de hatırlatan Erhan Boysanoğlu, "Yapım aşamasında...