26 / 04 / 2024

Mesa Dağıtım Merkezi yer değiştirme

Mesa Dağıtım Merkezi yer değiştirme

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Atatürk Orman Çiftliği arazisinde yer alan Mesa Dağıtım Merkezinin bir vakıf tarafından deplase edilmesi işlemine ilişkin soru önergesi verdi. 

Çiftçilere ücretsiz dağıtım başladı! 15 ayrı başvuru merkezi oluşturuldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; Kemerburgaz’daki İSTAÇ Katı Atık Merkezi’nde, atıkların geri dönüşümüyle ısıtılan seralarda ürettiği fideleri, İstanbullu çiftçilere ücretsiz dağıtıyor. Dağıtım için 15 ilçe ve 166 mahallede başvuru noktası kuruldu.

Ankara Mesa Plaza'daki Mesa Tanıtım Ofisi açıldı!

Ankara Mesa Plaza'da yer alan Mesa Tanıtım Ofisi hizmete açıldı. Mesa Tanıtım Ofisi hafta içi ve Cumartesi 10:00 - 18:00 arasında hizmet verecek...

Beypazarı doğalgaz dağıtım merkezi inşaatında sona gelindi!

Beypazarı’nda doğalgaz çalışmaları devam ediyor. İlçenin girişine yapılan “dağıtım merkezi” inşaatı da bitmek üzere

Afyonkarahisar’a İstiklal Tanıtım Merkezi inşa ediliyor!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar ’da “ İstiklal Tanıtım Merkezi ” inşa ediliyor.

İstiklal Tanıtım Merkezi yıl sonunda bitecek!

Kurtuluş Savaşı'nın yeniden canlandırılacağı 26 Ağustos İstiklal Tanıtım Merkezi, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar'da hayata geçiriliyor. İşte yıl sonunda bitecek merkezden fotoğraflar...

Yunanistan sınırına doğalgaz dağıtım merkezi yapılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan sınırında, Türkiye topraklarında bir dağıtım merkezi, bir hat oluşturmayı ve oradan talebe cevabın verilmesi noktasında Rusya ile bir ön mutabakat sağlandığını açıkladı.

Mesa Yalıtım İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesa Yalıtım İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hatice Yüksel, Mustafa Akar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Kasım'da Ümraniye, İnkilap Mahallesi'nde kuruldu.

TOKİ Çeşme Reisdere parselasyon planları ve dağıtım cetveli bugün askıya çıktı!

TOKİ Çeşme Reisdere projesinin parselasyon planları ve dağıtım cetveli bugün askıya çıktı. 4 Kasım 2014 tarihinde bakanlık tarafından onaylanan planlar 9 Aralık 2014 tarihinde askıdan inecek...

Elektrik Dağıtım Bağlantı Bedelleri Usul ve Esasları 2014!

Elektrik Dağıtım Bağlantı Bedelleri Usul ve Esasları, 15 Kasım 2010 tarihli ve 27760 sayılı Resmi Gazete 'de yayımlandı. İşte 2861 sayılı Elektrik Dağıtım Bağlantı Bedelleri..

AGCO, Türkiye'yi dağıtım üssü yapacak!

AGCO, 9 milyon dolar yatırımla Türkiye'de kuracağı tesisin temelini atarken, tesis tamamlandığında Orta Doğu, Avrupa ve Kuzey Batı Afrika için şirketin ana depolama ve dağıtım merkezi olacak.

Elektrik dağıtım şirketi, borcu olmayan aboneyi icraya verdi!

TEDAŞ’tan elektrik dağıtımını borçlarıyla birlikte devralan özel dağıtım şirketleri, ödenmemiş tek abonenin borcundan dolayı isim soyadı benzerliği olan bütün abonelere haciz gönderiyor. Elektrik dağıtım şirketi, borcu olmayan aboneyi icraya verdi...

Elektrik dağıtım yatırımlarına düzenleme geliyor!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu ( EPDK ), Elektrik Piyasası Dağıtım Sistemi Düzenlemeye Esas Yatırım Harcamalarının Belirlenmesi ve Gerçekleşmesinin İzlenmesine İlişkin Usul ve Esaslar'da değişikliğe gitti.

İdris Güllüce çevre temizlik araçları dağıtım törenine katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce yarın saat 12:00'de 101 Belediye Başkanlıklarına Çevre Temizlik Aracı Dağıtım Töreni'ne katılacak.Etkinlik, Gölbaşı'nda Gölbaşı Çevre Referans Laboratuvarı'nda yapılacak.

Mesa Dağıtım Merkezi yer değiştirme Haberi

Mesa Dağıtım Merkezi yer değiştirme

Atatürk Orman Çiftliği arazisinde yer alan Mesa Dağıtım Merkezinin bir vakıf tarafından deplase edilmesi işlemi TBMM gündemine taşındı. CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz sorularının Sağlık Bakanı Fahrettin Kova tarafından yanıtlanmasını talep etti. CHP'li Yavuzyılmaz, "Aşağıdaki sorularımın, Anayasa'nın 98. ve TBMM İçtüzüğü'nün 96. Maddesi gereğince Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yazılı olarak yanıtlanmasını arz ederim" diye konuştu. 

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz'ın soruları:

1. Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisinde bulunan Mesa Dağıtım Merkezi'nin Teba Vakfı tarafından deplase (yer değiştirme) edilmesi işinin maliyetinin devlet tarafından yüklenilmesi için TEDAŞ Genel Müdürlüğü ile görüşmeler yapılmış mıdır? 

2. Söz konusu deplase işi için Sağlık Bakanı ve Sağlık Bakan Yardımcıları devreye girmiş midir? 

3. Teba Vakfı, AOÇ’deki arazinin...