04 / 05 / 2024

mesa ferko inşaat papirus plaza

mesa ferko inşaat papirus plaza

Mesa ve Ferko İnşaat'ın İstanbul Kağıthane'de yükselen projesi Papirus Plaza İstanbul’un en önemli kentsel dönüşüm bölgelerinden biri Kağıthane Cendereyolu'da hayata geçiyor.

KİPTAŞ Etiler'deki 1361 konutluk dev projeye resmen başlıyor! KİPTAŞ Karanfilköy Projesi'ni Mesa İnşaat yapacak!

KİPTAŞ Etiler Karanfilköy projesinin inşaatı resmen başlıyor. KİPTAŞ Karanfilköy projesinde 1.361 adet konut, 112 adet ticari ünite ve 20 ofisin yanı sıra cami ve okula da yer veriliyor.

Mesa Boya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesa Boya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mehmet Yanmaz tarafından kuruldu.

Mesa 2022 İnşaat Metal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesa 2022 İnşaat Metal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Çelebi tarafından kuruldu.

İnşaat sektörü orta ve üst sınıf projelere yönelecek!

Mesa, inşaat sektörüne yön veren markalardan. 2021'de döviz kurunun fiyatlara yansımasıyla konut fiyatlarında yükseliş öngören Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, ''Sektörün orta-üst sınıf projelere yöneleceği beklentisindeyim" diyor.

Mesa’dan iki ilginç köşk inşaatı!

Son dönemde Boğaziçi tepelerinde hareketlilik yaşanıyor.  Boğaz'a paralel yamaçlarda hiç olmadığı kadar inşaat ve yapılaşma yaşanıyor. Mesa İnşaat söz konusu bölgelerde köşk inşa ediyor. 

​İnşaat ve Konut sektörünün birincisi MESA oldu!

İnşaat sektöründe 50 seneyi aşan köklü geçmişiyle adı ‘kalite’ ve ‘güven’le özdeşleşen ve her yıl Capital tarafından düzenlenen “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” arasında ilk üçe giren MESA, bu sene inşaat/konut kategorisinin “en beğenilen” şirketi oldu. 

Mesa Sirkeci İnşaat ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Mesa Sirkeci İnşaat ve Turizm Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Özdemir tarafından kuruldu...

Mesa Çubuklu 28'in kaba inşaatı bitti!

Mesa tarafından Beykoz'da hayata geçirilen Mesa Çubuklu 28 projesinin kaba inşaatı tamamlandı. Projede daire fiyatları 1 milyon 359 bin liradan başlıyor.

Mesa Cadde'de inşaat durmadı!

Mesa-Caba-Aslan Adi Ortaklığı, Mesa Cadde projesinin inşaatının durdurulduğu yönünde çıkan habere ilişkin açıklama yaptı. İşte o açıklama...

İnşaat sektöründe geri dönüş süresi arsa maliyetine göre değişir!

Mesa Genel Müdürü Mert Boysanoğlu, inşaat sektöründe geri dönüş süresinin arsa maliyetlerine göre değiştiğini ifade etti..

Mesa'nın Yassı Ada’daki inşaatı durdu!

Mesa inşaatına bir süredir devam ettiği Yassı Ada’da çalışmalarına devam edemiyor. İnşaat büyük oranda da tamamlanmak üzereydi.

Mesaş Global İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mesaş Global İnşaat Anonim Şirketi Erhan Acat ve Mehmet Emin Soysal ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ferko İnşaat New York ve Londra'da proje yapacak!

Akşam Gazetesi yazarı Şenay Büyükdöşdere, Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten'e projelerini ve sektöre ilişkin sorularını sordu. İşte Büyükdöşdere'nin röportajı...

mesa ferko inşaat papirus plaza Haberi

mesa ferko inşaat papirus plaza

Mesa ve Ferko İnşaat tarafından Kağıthane'da hayata geçirirelen ofis projesi Papirus Plaza'da teslimler 2012 Aralık ayında yapılacak. 19 bin 700 metrekare alanda yükselen projede 158 ofis yer alıyor.


Ortalama metrekare fiyatı 3 bin 475 dolar+KDV olan Papirus Plaza'da büyüklüğü 159 metrekare ile 301 metrekare arasında değişen ofisler yer alıyor. Papirus Plaza'da yüzde 50'si peşin ödenmek kaydıyla konut kredisi kullanılıyor. 


Konum olarak bağlantı yollarına yakın durumda bulunan Papirus Plaza'da;


• 13 katta çağdaş yaşam ve çalışma ortamı.

• A + sınıf güvenlik

• İki merpen kovasında toplam 12 asansör

• Ofislere ait 600 adet kapalı otopark

• Konferans ve toplantı salonları

• Lobi'de, kafe, büfe ve bekleme salonu, resepsiyon ve çift güvenlik

• Yeşil bina sertifikası

• Profesyonel bina yönetimi, özel temizlik ve bahçe bakımı hizmetleri, fiberoptik altyapı ve kablosuz...