29 / 03 / 2024

Mesa İnşaat istanbul yeni proje

Mesa İnşaat istanbul yeni proje

Yeni yılda 1.2 milyarlık yatırımla İstanbul ve Ankara’da çok sayıda proje hayata geçireceklerini kaydeden Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, “Bodrum’da 220 bin metrekarelik arazi üzerinde prestijli bir villa projesi yapacağız. " dedi.

İstanbul'da 30 milyon TL'ye satılan villaların inşaatındaki hatalar şok etti!

İstanbul'da bir villa kentteki inşaatta yapılan eksiklikler görenleri hayrete düşürdü. Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, görselleri paylaştı ve "Değişen bir şey yok" dedi. İşte gelen yorumlar...

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

İnşaat sektörünün gözü demir fiyatlarında! İstanbul, Ankara, İzmir ve Payas güncel inşaat demir fiyatları belli oldu! 

İnşaat sektöründeki malzeme fiyatlarına yönelik Ticaret Bakanlığı'nın çalışmaları devam ediyor. Bakanlık fahiş fiyatların önüne geçebilmek için yaptırım uygulamaya başladı. İnşaat sektörünün gözü şimdi de demir fiyatlarında. Demir fiyatlarına zam geldi mi?

İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıkladı! İnşaat demir fiyatlarına bugün indirim geldi!

İnşaat ve yapı projelerinin en önemli yapı malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişiyor. İsrail-Filistin arasındaki gerilim, demir fiyatlarını da etkiledi. Bugün demir fiyatlarına indirim geldi. 9 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Eminönü’ndeki İstanbul Ticaret Üniversitesi inşaatına tepki! Bölgenin silüetini bozuyor!

Eminönü’nde sahil kesiminde süren İstanbul Ticaret Üniversitesi inşaatı, bölgenin tarihi görüntüsünü bozarken; uzmanlar silüeti bozan inşaatın bir an önce durdurulması gerektiğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Zeray İnşaat İstanbul'a 45 dk mesafedeki Zeray Dora Hill’i tanıttı

Zeray İnşaat, yeni projesi Zeray Dora Hill’i düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı. Etrafı 720 bin metrekare ormanla çevrili, deniz, göl ve orman manzaralı, neoklasik mimariyle inşa edilen 430 konuttan oluşan proje 30 Mayıs 2024’te teslim edilecek.

Mesa Boya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesa Boya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mehmet Yanmaz tarafından kuruldu.

Mesa 2022 İnşaat Metal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesa 2022 İnşaat Metal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Çelebi tarafından kuruldu.

Mesaş Tekstil Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesaş Tekstil Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aytek Baş, Murat Salış ve Okan Salış tarafından kuruldu.

Avartın Group Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Avartın Group İstanbul Şubesi açıldı!

Avartın Group Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Avartın Group İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Soheıl Lashkarı tarafından açıldı.

Mesa Mesken konut sektöründe yatırımlarını artıracak!

Uzun yıllardır inşaat sektöründe başarılı işlere imza atan Mesa İnşaat gelecek yıl yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy projesi detayları!

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy projesi detayları haberimizde yer alıyor. İşte tanıtım filmiyle dikkat çeken Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy projesi detayları...

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy'de büyük operasyona hazırlanıyor!

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy'de hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Peki Pasifik İnşaat Ortaköy projesi ne zaman satışa çıkacak? İşte detaylar...

Mesa İnşaat istanbul yeni proje Haberi

Mesa İnşaat istanbul yeni proje

İnşaat sektörünün köklü firmalarından Mesa 2016 planlarını açıkladı. Yeni yılda 1.2 milyarlık yatırımla İstanbul ve Ankara’da çok sayıda proje hayata geçireceklerini kaydeden Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, “Başlayacağımız yeni projelerin de katkısıyla 2016’da yaklaşık yüzde 15’lik bir büyüme kaydederek, 1.8 milyar lira civarında ciroya ulaşmayı hedefliyoruz.


Yeni yatırımlarımızla yaratacağımız istihdamın ise 4 bin 500 kişiyi bulmasını bekliyoruz” dedi. Yaşanan tüm ekonomik, politik hareketliliğe ve olumsuzluklara karşın 2015 yılında bin 500’ü aşan konut satışı 1.6 milyar liranın üstünde ciro elde ettiklerini kaydeden Erhan Boysanoğlu “Mevcut satışı ve yapımı devam etmekte olan projelerimiz, toplamda 3.5 milyar lira civarında bir değer oluşturarak, yaklaşık 2.5 milyon metrekarelik bir alanda yükseliyor. Bunlarla birlikte MESA olarak 2016’da da önemli birçok projeyi hayata geçirmeyi planlıyoruz” diye...