29 / 03 / 2024

Mesa Kartall telefon

Mesa Kartall telefon

Toplam 10 bin 100 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Mesa Kartall Rezidans 304 tane daireden meydana geliyor. Peki Mesa Kartall Evleri ne zaman teslim edilecek?

Mesa Marmara satış ofisi!

Teslimlerin 2017 yılı Haziran ayında yapılması planlanan Mesa Marmara projesi 105 adet daireden oluşuyor. esa Marmara satış ofisi telefon numarası 444 9 366 olarak belirlendi.

Mesa Marmara Kartal satış ofisi!

Mesa Marmara Kartal satış ofisi telefon numarası 444 9 366 olarak belirlendi. 20 katlı tek blok halinde yükselen projede teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Mesa Kartall'da hemen teslim konutlar!

Mesa İstanbul Kartal'da projelendirdiği proje için yeni bir blokta 10 farklı tipte 304 konutun bulunduğu yapıda fiyatlar 357 bin liradan başlıyor. Konut sahibi olmak isteyenler için çeşitli ödeme kolaylıkları sunuluyor.

Kartall Mesa'da fiyatlar 357 bin liradan başlıyor!

İstanbul Kartal'da yükselen Kartall Mesa projesinde fiyatlar 357 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Kartall Mesa'da konutlar hemen teslim!

MESA'nın Anadolu Yakası'nın en değerli bölgelerinden Kartal'daki Kartall MESA, düzenlenen kampanya ile hem yaşam hem de yatırım için cazip fırsatlar sunuyor.

Kartall Mesa yatırım için cazip fırsatlar sunuyor!

MESA'nın Anadolu Yakası'nın en değerli bölgelerinden Kartal'daki Kartall MESA, düzenlenen kampanya ile hem yaşam hem de yatırım için cazip fırsatlar sunuyor.

Kartall MESA'da kira öder gibi ev sahibi olun!

Kartall MESA projesinde yer alan daireler 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Kartall MESA'da kira öder gibi ev sahibi olun!

Kartall MESA yatırımcıların yoğun ilgisini çekiyor!

Kartall MESA, yanı başındaki metro ve diğer ulaşım hatları, yüksek kira getirisi ve uygun aidatları ile özellikle yatırımcıların yoğun ilgisini çekiyor.

Kartall Mesa'da güncel fiyatlar!

Mesa Mesken imzası ile hayata geçirilen Mesa Kartall Konutları için peşin ödemelerde yüzde 15 indirim uygulanıyor. Projede aylık taksitler 1.750 TL'den başlıyor. İşte Kartall Mesa'da güncel fiyatlar...

Kartall MESA'da 2+1'ler bin 750 TL taksitle!

MESA kalitesi ve güvencesini Kartal'a taşıyan proje Kartall MESA, düzenlediği kampanya ile büyük ödeme avantajları sunuyor.

Kartall MESA projesinden yeni kampanya!

İnşaat sektöründeki 46 yıllık köklü geçmişi ile konutun ‘kalite’ ve ‘güven ile anılan markası MESA’nın Anadolu Yakası’nın en değerli bölgelerinden Kartal’daki Kartall MESA, düzenlenen kampanya ile hem yaşam hem de yatırım için cazip fırsatlar sunuyor.

Mesa ile Kartal'da ev sahibi olmak çok kolay!

MESA kalitesi ile Kartal’a taşıyan proje Kartall MESA, kampanya ile büyük ödeme avantajları sunuyor. kampanyada, Projedeki sınırlı sayıdaki hemen teslim konutlar için; peşin ve taksitli ödeme seçenekleri ile birbirinden cazip ödeme alternatifleri...

Kartall Mesa'da kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı!

Kartall Mesa'da kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje Mesa Mesken imzası ile hayata geçiriliyor.

Mesa Kartall telefon Haberi

Mesa Kartall telefon

Mesa Kartall Evleri ne zaman teslim? sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerine değinelim. Satış süreci devam eden proje İstanbul Kartal'da yükseliyor.


Konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salonlardan oluşan Kartall Mesa Konutları Mesa Mesken Sanayii A.Ş. imzası ile hayata geçiriliyor. Proje 32 katlı tek bloktan oluşuyor. 


Fitness center, hobi odası, spor alanları, yüzme havuzu, dinlenme alanları, kapalı otopark ve oyun alanları gibi sosyal imkanlara sahip olan Kartall Mesa Evleri 'nde toplam 304 adet konut mevcut.


Mesa Kartall Evleri ne zaman teslim? sorusuna hemen yanıtını verebiliriz. Projede yer alan konutların alanları minimum 38 metrekare, maksimum ise 120 metrekare olarak dizayn edildi. 


Kartal Mesa Residence lokasyon olarak E-5’in hemen yanında, Kartal metro istasyonuna 950 metre uzaklıkta, Yakacık metro...