29 / 03 / 2024

Mesa Kartall teslimleri ne zaman

Mesa Kartall teslimleri ne zaman

Toplam 10 bin 100 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Mesa Kartall Rezidans 304 tane daireden meydana geliyor. Peki Mesa Kartall Evleri ne zaman teslim edilecek?

Mesa Orman 2'de 120 ay yüzde 1,49 vade oranı! Hemen teslim!

Mesa Orman 2 projesinde 120 ay yüzde 1,49 vade oranı fırsatı sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor.

MESA Orman I’in teslimleri bu ay!

MESA, Beykoz Çubuklu MESA Orman I’deki konut telimlerini bu ay gerçekleştiriyor. MESA Orman I, şehirden uzaklaşmadan, doğa ile komşu bir yaşam sunuyor.

Mesa Çubuklu 28 Evleri nerede?

Anahtar teslimleri 24 ay sonra yapılacak olan Beykoz Mesa Çubuklu 28 projesinde 60 ay yüzde 0,72 faiz oranı ile ödeme  yapılabiliyor..

Mesa Çubuklu 28 teslimleri ne zaman?

Mesa Çubuklu 28 projesi iki katlı 6 blok olarak Mesa Mesken Sanayii A.Ş. tarafından İstanbul Beykoz'da inşa ediliyor. Peki Mesa Çubuklu 28 teslimleri ne zaman?

Mesa Gökada teslimleri ne zaman?

11 bin 669 metrekare alan üzerinde yükselecek Mesa Gökada projesi, Adalar ve deniz manzarasına hakim konuma sahip. Mesa Gökada teslimleri ne zaman?

Mesa Gökada konut teslimleri!

Mesa Gökada projesi 11 bin 669 bin metrekare alan üzerine Mesa Mesken A.Ş. tarafından inşa ediliyor. Mesa Gökada konut teslimleri ne zaman?

Mesa Gökada daire teslimleri!

Mesa Gökada projesi Mesa Mesken Sanayii A.Ş tarafından hayata geçirildi. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire alternatifleri sunuluyor...

Koz Mesa Kozyatağı teslimleri ne zaman?

Mesa Mesken A.Ş. tarafından hayata geçirilen Koz Mesa Konutları tek blok olarak inşa ediliyor. Koz Mesa Kozyatağı teslimleri ne zaman?

Koz Mesa teslimleri ne zaman?

Mesa Mesken A.Ş. imzasıyla İstanbul Kozyatağı'nda hayata geçirilen Kozm Mesa projesinde peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor. Projede fiyatlar 642 bin TL'den başlıyor...

Mesa Marmara satılık daire!

Toplam 105 adet daireden oluşan Mesa projesi 20 katlı tek bloktan meydana geliyor. Mesa Marmara satılık daire teslimleri 2017 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor.

Kartal Mesa Marmara Residence satılık!

Kartal Mesa Marmara Residence satılık 2+1 dairelerin fiyatları 592 bin 200 TL'den başlıyor. Mesa Marmara Residence Kartal projesinde konut teslimleri Haziran 2017 yılında yapılıyor....

Mesa Marmara Rezidans fiyatları!

Mesa Marmara Rezidans fiyatları 592 bin 200 TL'den başlangıç gösteriliyor. Kartal'da inşa ediliyor olan Mesa Marmara Rezidans projesinde daire teslimleri Haziran 2017 yılında gerçekleştiriliyor....

Mesa Kartall'da hemen teslim konutlar!

Mesa İstanbul Kartal'da projelendirdiği proje için yeni bir blokta 10 farklı tipte 304 konutun bulunduğu yapıda fiyatlar 357 bin liradan başlıyor. Konut sahibi olmak isteyenler için çeşitli ödeme kolaylıkları sunuluyor.

Mesa Kartall teslimleri ne zaman Haberi

Mesa Kartall teslimleri ne zaman

Mesa Kartall Evleri ne zaman teslim? sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerine değinelim. Satış süreci devam eden proje İstanbul Kartal'da yükseliyor.


Konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salonlardan oluşan Kartall Mesa Konutları Mesa Mesken Sanayii A.Ş. imzası ile hayata geçiriliyor. Proje 32 katlı tek bloktan oluşuyor. 


Fitness center, hobi odası, spor alanları, yüzme havuzu, dinlenme alanları, kapalı otopark ve oyun alanları gibi sosyal imkanlara sahip olan Kartall Mesa Evleri 'nde toplam 304 adet konut mevcut.


Mesa Kartall Evleri ne zaman teslim? sorusuna hemen yanıtını verebiliriz. Projede yer alan konutların alanları minimum 38 metrekare, maksimum ise 120 metrekare olarak dizayn edildi. 


Kartal Mesa Residence lokasyon olarak E-5’in hemen yanında, Kartal metro istasyonuna 950 metre uzaklıkta, Yakacık metro...