28 / 03 / 2024

Mesa Koz ödeme seçenekleri

Mesa Koz ödeme seçenekleri

Mesa Koz ödeme seçenekleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Mesa Mesken A.Ş. tarafından hayata geçirilen Mesa Koz projesinde  280 daire bulunuyor.

Tema İstanbul 2’de son konutlar! Vade farksız ödeme fırsatıyla hemen teslim!

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Adi Ortaklığı’nda inşa edilen Tema İstanbul 2’de son konutların satış süreci devam ediyor. 2 bin 280 konut ve 70 villanın yer aldığı Tema İstanbul 2’de vade farksız ödeme fırsatıyla konut sahibi olunabiliyor...

Mesa Koz'da teslimler başladı!

İstanbul Kozyatağı'nda hayata geçirilen Mesa Koz projesinde teslimler başladı.

Mesa Koz'da 60 ay vade yüzde 0.99 faiz fırsatı!

Mesa tarafından İstanbul'un merkezi Kozyatağı'nda yükselen Mesa Koz projesinde 60 ay vade ve yüzde 0.99 faiz oranı fırsatı sunuluyor.

Mesa Koz'dan 120 ay vade imkanıyla ev sahibi olma fırsatı!

Mesa Mesken tarafından Kozyatağı'nda hayata geçen Mesa Koz'da ev sahibi olmak isteyenler için yeni kampanya sunuldu. Proje dahilinde 69 bin TL peşinat ödemelerde 120 ay vade imkanı sunulacak.

Mesa'dan 0,64 faizli konut kredisi kampanyasına destek!

Mesa'nın projelerinden konut almak isteyenler ayrıcalıklı fırsatlarla konut sahibi olabiliyor. Mesa Çubuklu 28, Mesa Orman, Mesa Koz, Mesa Cadde, Yeşilyaka Koru, Yeşilyaka Su ve Ankara'daki Park Mozaik projeleri kampanyaya dahil edildi.

Mesa Koz'da ofis fiyatları 49 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Anadolu Yakası Kozyatağı’nda inşa edilen Mesa Koz projesinde ofis fiyatları 49 bin TL'den başlıyor. 12 ay ödemesiz satışa sunulan projede 0,64 vade oranı fırsatı sunuluyor.

Mesa Çubuklu 28'de yaşam başladı! 

Şehir ve doğayı bir arada sunan Mesa Çubuklu 28'de yaşam başladı. Mesa Çubuklu 28'de daire sahibi olmak isteyenlere, şimdi taşınıp yarısını 1 yıl sonra ödeme imkanı sunuluyor...

Mesa Koz'da ofisler satışa çıktı!

Mesa Koz'un yüksek standartlı ofisleri satışa çıktı. Mesa Mesken Genel Müdürü Zafer Ak, Mesa Koz'da ofis sahibi olmak isteyenlere 50 ay vade farksız ödeme avantajı sunduklarını belirtti...

MESA KOZ’un ofisleri 50 ay vade farksız ödeme ayrıcalığıyla satışta!

İstanbul Anadolu Yakası Kozyatağı’nda yaşam kalitesini zirveye çıkaran MESA KOZ’un ofisleri 50 ay vade farksız ödeme ayrıcalığıyla satışa çıkarıldı.

Mesa Cadde'den yeni kampanya!

Maltepe’deki Mesa Cadde’den ev almak isteyenlere 180 ay yüzde 0.79 faizle ödeme imkanı sunuluyor….

MESA Cadde’de 180 ay yüzde 0.99 faizle cazip ödeme fırsatı!

İstanbul Maltepe’de yer alan MESA Cadde, şehrin birçok merkezi noktasına yakın konumu ve yaşam seçenekleri ile yüzde 0,99 faizi ve 180 ay taksit imkanları ile sahiplerini bekliyor…

MESA Cadde’de 180 ay yüzde 0.79 faizle ödeme fırsatı!

İstanbul Maltepe’de yer alan MESA Cadde, konumu ve konforlu yaşam seçenekleri ile yüzde 0.79 düşük faizi ve 180 ay taksit imkanlarıyla sahiplerini bekliyor…

Mesa Bodrum Demirbükü güncel fiyatlar!

Mesa Bodrum Demirbükü'nde en özel koylarından birinde yer alan bu çok özel proje 3 milyon 750 bin TL den başlayan fiyatlarla 36 aya kadar şirket bünyesinde vade farksız ödeme imkanı sunuyor...

Mesa Koz ödeme seçenekleri Haberi

Mesa Koz ödeme seçenekleri

Mesa Koz projesi İstanbul Anadolu Yakası Kozyatağı'nda inşa ediliyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tiplerine yer verilen proje 28 katlı tek bloktan oluşuyor. 

Mesa Koz projesinde daire alanları 66 metrekare ile 192 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Mesa Koz ödeme seçenekleri!   

Mesa Koz projesinde KDV oranı sıfır.
Yüzde 20 indirim, yüzde 5 peşinat ve 0,98 kredi faiz oranı sunuluyor.

Concierge, housekeeping ve vale hizmetleri sunulan Mesa Koz  projesinde 19’uncu kata kadar 1+1’ler ve 2+1’ler bulunuyor. 

Mesa Koz projesinde teslimlerin 2019 yılının Aralık ayında gerçekleştirilmesi öngörülüyor. Fiyat aralığı ise 667 bin TL ile 2 milyon 620 bin 500 TL arasında değişkenlik gösteriyor.


Koz Mesa ortak alanlar
Sauna, 
Fitness, 
Yüzme havuzu, 
Spor alanı, 
Çocuk oyun alanı,
Otopark, 
Cafe, 
Restoran gibi sosyal alanlar mevcut. 

 
Koz...