19 / 04 / 2024

Mesa Maltepe iletişim

Mesa Maltepe iletişim

Eşsiz adalar ve doğa manzarasına hakim Maltepe Gökada Evleri 273 konuttan meydana geliyor. İşte Maltepe Gökada satılık daire tipleri...

Rota Aydınoğlu Maltepe iletişim!

Rota Aydınoğlu Maltepe iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1+1'den 3+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı proje Aydınoğlu İnşaat tarafından yükseliyor. 

Atakent Tema İstanbul Bahçe iletişim!

Atakent Tema İstanbul Bahçe iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 363 daireden meydana gelen proje Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur tarafından inşa ediliyor.

Almis İnşaat Maltepe iletişim!

Almis İnşaat Maltepe iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Almis Maltepe projesinde 692 daire ve 2 dükkan olacak...

Beykoz Mesa Çubuklu iletişim!

Beykoz Mesa Çubuklu iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Mesa Çubuklu projesinde ön talepler toplanıyor...

Maltepe Mesa Gökada iletişim!

3 blok şeklinde yükselen Mesa Gökada projesi E-5 ve TEM’e kolay erişimi, benzersiz konumu ile dikkat çekiyor. Maltepe Mesa Gökada iletişim! bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Maltepe Marmarada Evleri iletişim!

Maltepe Marmarada Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Satıroğlu İnşaat'ın projesi Marmarada Evleri, 246 daireden oluşuyor...

Evla Maltepe Kiptaş Zümrütevler iletişim!

Evla Maltepe Kiptaş Zümrütevler iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Kiptaş Maltepe Evla projesinde ön satışlar başladı...

Dumankaya Ritim İstanbul Residence iletişim!

Dumankaya Ritim İstanbul Residence iletişim numarası 0216 511 58 00 olarak belirtiliyor. "Pas Geç kampanyası" ile satışlarına devam eden proje İstanbul Maltepe'de hayata geçiriliyor.

Kapıcıoğlu Sahilada Adatepe iletişim!

Kapıcıoğlu Sahilada Adatepe iletişim numarası 444 74 48 olarak belirlendi. Maltepe Metrosu'na 16 dakika yakınlıkta olan projede metrekare birim fiyatları 7 bin TL'den başlıyor.

Maltepe Adam Kule Rezidans iletişim!

Maltepe Adam Kule Rezidans iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 93 27 olarak belirlendi. 27 katlı tek bloktan oluşan projede 36 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor.

Maltepe Sahilada Evleri iletişim!

Blokların 25 kat şeklinde yükseldiği proje konum bilgisine göre Maltepe Sahili’ne 300 metre uzaklıkta bulunuyor. Maltepe Sahilada Evleri iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0 212 283 54 01 olarak belirlendi.

Sahilada Maltepe Evleri iletişim!

Sahilada Maltepe Evleri iletişim bilgilerine göre satış ofisi irtibat numarası 0212 283 54 01-02 olarak belirtiliyor. Konutların 1+1'den dublekse kadar farklı şekilde tasarlandığı proje 10 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor.

Maltepe Sahilada Adatepe iletişim!

Maltepe Sahilada Adatepe iletişim bilgileri kapsamında satış ofisiyle 0212 283 54 01-02 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. 290 adet dairenin bulunduğu proje 25 katlı 2 bloktan oluşuyor.

Mesa Maltepe iletişim Haberi

Mesa Maltepe iletişim


Eşsiz adalar ve doğa manzarasına hakim Maltepe Gökada satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn ediliyor. 


Toplam 273 konuttan meydana gelen Maltepe Gökada Evleri'nde ön talepler toplanıyor.  3 blok şeklinde yükselen Maltepe Mesa Gökada projesi İstanbul’un Anadolu Yakası’nda E-5 ve TEM’e kolay erişimi, benzersiz konumu ile dikkat çekiyor.


Mesa Grup imzası taşıyan Maltepe Gökada projesi Aydos Ormanları’na ve Kayışdağı Çam Ormanları’na yakın konumda alıyor. 


Projeye ön talepte bulunmak isteyenlerin  www.mesa.com.tr web sitesi üzerinden ve 444 9 366 numaralı İletişim merkezi üzerinden irtibata geçmesi yeterli.


Web: www.mesa.com.tr 

Tel: 444 9 366

Pınar...