25 / 04 / 2024

mesa mesken evleri

mesa mesken evleri

Konutta artan fiyatlar ve alım gücündeki düşüş, proje hacimlerini de etkiliyor. Toplam 8,3 milyar TL'lik yatırıma devam ettiklerini dile getiren Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, önümüzdeki dönemde butik projeler üreteceklerini vurguladı.

Mesa'dan 4 yeni proje geliyor!

Mesa, markalı konutta 50 yıllık köklü geçmişi ile güvenin sembolü oldu. 40 bini yurtdışında olmak üzere 104 binden fazla konut üreten Mesa, yeni projeleri ile yoluna devam ediyor.

Mesa Kartal Konutları fiyatları 209 bin 400 liradan başlıyor!

Hem vadeli hem de peşin ödeme planlarının yer aldığı Mesa Kartal Konutları fiyatları 209 bin 400 liradan başlıyor, 1 milyon 475 bin liraya kadar ulaşıyor...

Mesa Mesken'in yeni konut yatırımları yolda! 

Mesa Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, şirketin güncel yatırımlarına ve gelecek yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki Mesa Mesken yeni projelere imza atacak mı? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 1. Etap projesi başlıyor! 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 1. Etap projesinin yer teslimi yüklenici Mesa Mesken'e 14 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirildi.

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 1. Etap için imzalar atıldı! Dev projeyi Mesa Mesken inşa edecek!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Çınarköy Evleri 1. Etap sözleşmesi, Mesa Mesken ile 11 Nisan tarihinde imzalandı. Sözleşme bedeli 1 milyar 150 milyon TL olarak belirlendi. 

Mesa Mesken'de 3 yeni genel müdür yardımcısı ataması! 

53 senedir gayrimenkul sektöründe güven ve kalite ile öne çıkan Mesa Mesken'de 3 yeni genel müdür yardımcısı ataması yapıldı. 

Mesa Mesken yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

İstanbul'da sayısız konut projesi hayata geçiren Mesa Mesken yeni yatırımlar için düğmeye bastı. Firma yeni projelerinde bahçeli müstakil konutlar inşa edecek. 

Mesa Mesken'de bayrak değişimi!

Mesa Holding'in lokomotif şirketi Mesa Mesken Sanayii A.Ş'de görev değişimi yaşandı.

Mesa Mesken'den yurtdışı atağı! 

52 yıllık tecrübesiyle inşaat sektörüne yön veren Mesa Mesken, 2021 yılı içerisinde yurtdışına açılmayı hedefliyor. 

Ozan Turhan MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ozan Turhan, Nisan 2021 itibarıyle MESA Mesken Sanayii A.Ş.’ne Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

Mert Boysanoğlu, Mesa Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

MESA Mesken Sanayii A.Ş’de yeni görev değişiklikleri yapıldı. Mert Boysanoğlu, Mesa Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yiğit Boysanoğlu ise Mesa Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu.

Mesa Mesken Antalya Muratpaşa projesi iptal edildi!

Emlak Konut GYO ihalesini 302,1 milyon TL'ye Mesa Mesken'in kazandığı Antalya Muratpaşa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin yapı ruhsatı alınmadan tasfiye edildiğini açıkladı...

Mesa Mesken'den 4 yeni proje! 3'ü İstanbul'da!

Kurulduğu tarihten bu yana onlarca aileyi ev sahibi yapan Mesa Mesken 4 yeni projeye hazırlanıyor. Şirketin ayrıca 9 projesinde de satış süreci devam ediyor...

Mesa Cadde Evleri satış fiyatları!

Mesa Cadde Evleri satış fiyatları 555 bin TL'den başlıyor. Mesa Cadde projesinde toplam 253 daireye yer veriliyor...

Mesa Mesken Göksu satış ofisi!

Ankara Eryaman Göksu'da yükselecek olan Mesa Mesken Göksu projesi konut, ofis ve ticari alanlardan oluşacak. Proje için ön talep toplanıyor...

mesa mesken evleri Haberi

mesa mesken evleri

İnşaat sektörünün 50 yıllık markası Mesa, bugüne kadar 40 bini yurtdışında olmak üzere 114 binden fazla konut üretti. 50 yılda toplam 34 milyar dolarlık iş hacmine ulaşan şirket, her yıl yaklaşık 4 bin 500 kişiye istihdam sağlıyor. Şu anda dokuzu Türkiye'de dördü yurtdışında olmak üzere 13 şantiyede çalışmalar yürütüyor. Ekonomist'ten Levent Gökmen Demirciler'in haberine göre; yurt içinde toplam 8,3 milyar TL'lik yatırım büyüklüğüne sahip dokuz projesinde inşaat ve satışlar devam ediyor. Mesa Mesken Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, sektörü ve Mesa'yı anlattı.

Sektör pandemi sürecini nasıl geçiriyor?

Sektörü canlandırmak üzere kamu bankalarınca düzenlenen kampanyalarla faizlerin 0,64ʻler seviyesine indiği iki aylık dönemde sektör ciddi oranda hareketlendi. Ankara Park Mozaik, Mesa Koz ve Mesa Cadde projelerimizde o dönemde ciddi satışımız oldu. Ancak...