27 / 04 / 2024

MESA Orman basın daveti

MESA Orman basın daveti

Yarım asra yaklaşan köklü geçmişi ile Türkiye inşaat sektörünün ‘kalite’ ve ‘güven’ ile anılan markası MESA’nın İstanbul’un Anadolu Yakasında hayata geçireceği Çubuklu’daki projesi MESA Orman, lansmana çıkıyor.

Mesa Orman 2'de 120 ay yüzde 1,49 vade oranı! Hemen teslim!

Mesa Orman 2 projesinde 120 ay yüzde 1,49 vade oranı fırsatı sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor.

Mesa Orman 2 satışa sunuldu!

MESA, Orman projesine yoğun talep gösterenleri daha fazla bekletmemek amacıyla Mesa Orman'ın yeni etabı Mesa Orman 2'yi satışa sundu. Projede 2+1'den 6,5+1'e kadar değişen konut tipleri bulunuyor.

Mesa Orman 2 satışta!

Konut üretim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Mesa, kısa bir süre önce ön talep topladığı,  Mesa Orman 2 projesinde yer alan konutlarını satışa çıkardı.

Mesa Orman 2 ön talep topluyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Mesa, yeni projesi Mesa Orman 2. Etap ön talep topluyor.

MESA Orman’ın örnek dairesi ziyarete hazır!

50 yıldır konutta kalite ve güvenin simgesi MESA’nın, orman ve doğal gölün hemen yanı başında yükselen projesi MESA Orman’ın örnek dairesi ziyarete hazır...

MESA 50. Yıl Basın Toplantısı ertelendi!

MESA’nın 50 yıllık serüveninin değerlendirileceği ve projelerin 50. yıla özel kampanyalarına da yer verileceği 50. Yıl Basın Toplantısı ertelendi. 

MESA 50. Yıl Basın Toplantısı 18 Nisan'da!

MESA’nın 50 yıllık serüveninin değerlendirileceği ve projelerin 50. yıla özel kampanyalarına da yer verileceği 50. Yıl Basın Toplantısı 18 Nisan'da gerçekleştirilecek...

Mesa Çubuklu 28 basın lansmanı 17 Ekim'e alındı!

İstanbul Anadolu Yakası Beykoz ilçesinde hayata geçirilen Mesa Çubuklu 28 projesi basına lanse edilmeye hazırlanıyor. Mesa Çubuklu 28 projesinin basın lansmanı tarihi öne alındı. 

MESA Orman’da brunch etkinliği!

İstanbul Anadolu Yakası’nın en özel lokasyonlarından Çubuklu’da, sırtını şehrin oksijen depolarından biri olan İstanbul Kent Ormanı'na yaslayan MESA Orman’da doğayla iç içe keyifli günler, hafta sonu verilen brunchla başladı.

MESA Çubuklu 28 basın lansmanı 18 Ekim'de!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş. imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da hayata geçirilen MESA Çubuklu 28 projesi basına lanse ediliyor. MESA Çubuklu 28 basın lansmanı 18 Ekim'de yapılacak. 

Mesa Orman 2. Etap geliyor!

Mesa Yönetim Kurulu Üyesi Mert Boysanoğlu Mesa Orman projesinin ikinci etabı için düğmeye bastıklarını söyledi.

MESA Orman basın lansmanı 26 Nisan'da!

Yarım asra yaklaşan köklü geçmişi ile Türkiye inşaat sektörünün ‘kalite’ ve ‘güven’ ile anılan markası MESA’nın İstanbul’un Anadolu Yakasında hayata geçireceği Çubuklu’daki projesi MESA Orman, lansmana çıkıyor.

MESA Cadde basın lansmanı 23 Şubat'ta!

Gayrimenkul sektörünün üç köklü firması; Mesa, Caba ve Aslan Yapı ortaklığıyla Anadolu Yakası’nın en değerli semtlerinden biri olan Maltepe’de başlayacak MESA CADDE projesi lansmana çıkıyor.

MESA Orman basın daveti Haberi

MESA Orman basın daveti

Çubuklu’daki yaşam standartlarını yeni zirvesine taşıyacak, zevk ve prestij sahibi ayrıntılara sahip MESA Orman’ın Satış Ofisi’nde gerçekleştirilecek olan basın lansmanı 26 Nisan 2018 Perşembe günü düzenlenecek. 

Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, Mesa Orman Çubuklu projesinin lansmanının 2018’de yapılacağını geçen yıl açıklamıştı.  2018 yılının MESA olarak yüzde 8 civarında büyüme hedefi ile mevcut büyümeyi koruyacakları bir yıl olacağını anlatan Erhan Boysanoğlu, hem Ankara, hem de İstanbul projelerinde yüksek satış hızını devam ettireceklerini de...