29 / 03 / 2024

Mesa Orman 2 satışa sunuldu!

Mesa Orman 2 satışa sunuldu!

Firma: Mesa Mesken Sanayii A.Ş.

Proje: Mesa Orman 2

MESA, Orman projesine yoğun talep gösterenleri daha fazla bekletmemek amacıyla Mesa Orman'ın yeni etabı Mesa Orman 2'yi satışa sundu. Projede 2+1'den 6,5+1'e kadar değişen konut tipleri bulunuyor.



Gayrimenkul sektöründe 50 yılı aşan tecrübesi ile güvenin sembolü haline gelen MESA, doğanın yanı başında, bahçeli ve balkonlu evlere artan ilgiyi yeni projesi ile karşılıyor. MESA, Orman projesine yoğun talep gösterenleri daha fazla bekletmemek amacıyla İstanbul’un en temiz havaya sahip Anadolu Yakası’nın en özel konumlarından Çubuklu’da inşa ettiği üçüncü projesi MESA Orman II ile satışa çıktı.

Türkiye’de inşaat sektörünün öncü ve güvenilir markası MESA, yoğun talep gösterilen MESA Orman Projesi’nin yeni etabı MESA Orman II’nin ön talep süreci de yoğun ilgiyle karşılandı. “Devam Eden-En İyi Konut” ödülünü alan MESA Orman’ın yeni etabı MESA Orman II, İstanbul Beykoz Çubuklu’da doğal göl ve ormanın yanı başında yükseliyor. Bölgenin, ormana ve göle en yakın ve en saygılı mesafede konumlanan projesi olarak örnek gösteriliyor. Aynı zamanda proje kapsamında tercih edilen teraslı ve bahçeli daire seçenekleri ile lansman dönemine özel fırsatlar da sağlanıyor.

Mesa Orman 2 satışa sunuldu!

Yıl sonuna doğru ön talebe sunulan proje vesilesi ile  hem sektöre hem de MESA Mesken’e dair bu yılı değerlendiren  Mesa Mesken Sanayii A.Ş.  Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu “MESA Mesken olarak, başta Covid-19 salgın sürecinin yanı sıra sektörümüzdeki fazla konut stoğu ve yarattığı sorunlardan 2020 yılının bilhassa ilk döneminde olumsuz etkilendik. Ancak, MESA’nın 2019’dan bu yana; doğru lokasyonlara konumlanmış butik ve az sayıdaki konut projelerine yönelmiş olması bu süreci daha daha az sorunla karşılaşmamızı sağladı. Covid-19’un ilk aylarında sektör olarak etkilendik, ama salgının ilk şok etkisinden sonra ihtiyaç sahiplerinin ağırlıklı doğanın yanıbaşında ,bahçeli ev ve az katlı yapıları tercih etmesi projelerimize olan talebi  arttırdı. Bu süreçte yine 50 yıllık bir “marka” olmanın önemini bu dönemde daha net anladık, marka değerimizin 2021 yılında da en önemli avantajımız olmaya devam edeceğini düşünüyorum.

Bu yılı proje bazında değerlendirdiğimizde;  MESA Mesken’in MESA Çubuklu 28, MESA Orman, MESA Koz, MESA Bodrum Demirbükü, MESA Cadde, Yeşilyaka Koru, Yeşilyaka Su ve Ankara’daki Park Mozaik projelerinin 2020 yılı toplam cirosu yaklaşık 1.500.000.000 TL. Projelerimizde 2020 Aralık ayına kadar proje bazlı satılan konut sayısı ise yaklaşık 1.500 adettir. Ben 2021’de de doğa ile iç içe, bahçeli, balkonlu ve az katlı konutlara yönelim konusundaki trendin süreceğini ve MESA Mesken’in satış ivmesinin de artarak devam edeceğini düşünüyorum. Bu sebeple yatırım bedeli 350 Milyon TL olan MESA Orman II projemizin satışını dönemin dinamiklerine rağmen büyük bir rahatlıkla başlattık” diye konuştu. 

Bulunduğu çevreye uyumlu yaratıcı bir mimariyle doğayı yaşam alanlarıyla buluşturan MESA Orman II, göl kıyılarına kadar ulaşıyor ve zemin+4 kat olmak üzere, az katlı yatay mimariye sahip 163 konut ile butik ve sürdürülebilir bir yaşam sağlıyor. Dış cephede kullanılan geniş cam yüzeyler hem iç mekanların manzara ile bütünleşme imkanı sunuyor hem de gün ışığından maksimum yararlanmayı sağlıyor. En üst seviyede konfor için yerden ısıtma ve vrf soğutma sistemleri kullanılıyor, aynı zamanda enerji kullanımında maksimum verimlilik amaçlanıyor.

Mesa Orman 2 satışa sunuldu!

Her ayrıntısı titizlikle, konfor ve doğa gözetilerek dizayn edilen MESA Orman II, yanıbaşındaki göl ile şehrin içinde ama şehrin karmaşasından uzak, rengini ağaçlardan, kusursuzluğunu doğadan alan gölü ile doğanın tüm renklerini içinde barındıran bir yaşam vaadediyor. 

MESA Orman II’de 130 ile 363 metrekare arasında, 10 blokta konumlandırılmış 2+1'den 6,5+1'e kadar değişen geniş konut tipleri bulunuyor. Pandemi sürecinde daha da önem kazanan doğayla bütünleşilebilecek geniş balkon, bahçe teras ve çatı teras seçenekleri de yer alıyor. 

Sosyal yaşamın her anına keyif katıyor

15 bin 500 metrekare yeşil alanı bulunan MESA Orman II, geniş peyzaj alanlarıyla açık havada sakin bir atmosfer ssağlıyor. Komşusu MESA Orman gibi, MESA Orman II de doğanın yanı başında yürüyüş yolları, parkları, dinlenme alanları, süs havuzları, tenis kortu ve basketbol sahası, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun parkları ile her yaştan insanın ihtiyaçlarını karşılıyor. Projenin merkezi boyunca yerleştirilen süs havuzları ile aile yaşamını merkezine alan MESA Orman II’nin sakinlerine suyun sağladığı dinginlik ve huzur hissine, görkemli çınarlar, şifa abidesi ıhlamurlar, tozu emme ve havayı temizleme özelliği ile çamlar ve topraktaki bitki, tohum ve meyve gelişimine katkı sağlayan kızılağaçlar eşlik ediyor. Yakın çevrede yer alan yeni nesil kafeler, gurme restoranlar, butik mağazalar, spor merkezleri ve eğitim imkanlarıyla bütün ihtiyaçların giderilmesi fırsatı sunuluyor. 

Mesa Orman 2 satışa sunuldu!

MESA Orman II Doğanın Yanıbaşında Ulaşım Ağının Kalbinde

MESA Orman II, köprülere olan yakınlığı ile karadan, Çubuklu - İstinye arası feribot seferleri ile ise denizden her yere kısa sürede ulaşım fırsatı sunuyor. MESA Orman II, Kavacık’a 4 dakika, Çubuklu - İstinye Feribot İskelesi’ne 5 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 7 dakika, Anadolu Hisarı’na 10 dakika, Levent ve Maslak’a 14 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 20 dakika uzaklıkta konumlanıyor. Ayrıca projenin Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne yakınlığı sayesinde 3. Havalimanı’na kolay ulaşım sağlanıyor.

Web: https://www.mesaorman.com/


projeye sor



Geri Dön