29 / 03 / 2024

Meska Müteahhitlik Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Meska Müteahhitlik Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Meska Müteahhitlik Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Metin Turğut, Savaş Karafes, Serkan Karafes tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Nisan'da kuruldu.

Sds Müteahhitlik Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sds Müteahhitlik Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sadullah Damarseçkin tarafından kuruldu.

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi kuruldu!

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi bugün Bakırköy'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Bader Mohamedabdellahi ve Zaher Ahmed A. Obad ortaklığında kuruldu.

Arme Yapı Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arme Yapı Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün KAadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Babaoğlu tarafından kuruldu. 

İda Müteahhitlik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İda Müteahhitlik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Sevinç tarafından kuruldu.

Asf Müteahhitlik Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asf Müteahhitlik Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdulsamet Kasranoğlu tarafından kuruldu.

Adl Mühendislik Mimarlık Müteahhitlik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adl Mühendislik Mimarlık Müteahhitlik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Al Shaar tarafından kuruldu. 

Sözeri Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Sözeri Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Sözeri tarafından kuruldu. 

Proset Mühendislik Mimarlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Proset Mühendislik Mimarlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Atila Kaptan ve Besim Sami Emiroğlu ortaklığında kuruldu. 

Bozdag Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozdag Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Bozacı ve Çağlar Ersin Bozacı ortaklığında kuruldu. 

Doka Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doka Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Merve Soysal Bingöl tarafından kuruldu. 

Arta Frm Mühendislik Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 Arta Frm Mühendislik Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Rasool Moradı Madadlou ve Fuat Kılıç ortaklığında kuruldu. 

Evsa Mühendislik Mimarlık Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Evsa Mühendislik Mimarlık Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Sami Güven ve Evren Yaman ortaklığında kuruldu.

Emak 365 İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emak 365 İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Şimşek tarafından kuruldu. 

Meska Müteahhitlik Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Meska Müteahhitlik Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Meska Müteahhitlik Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Metin Turğut, Savaş Karafes, Serkan Karafes tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Nisan'da kuruldu. 


Meska Müteahhitlik Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK        Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını...