29 / 03 / 2024

mesut güleroğlu kimdirı

mesut güleroğlu kimdirı

1+1 ve 2+1 konutların tercih edildiğini söyleyen İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu "Artan eğitim düzeyi ve bireyselleşme sebebiyle özellikle büyükşehirlerde yaşayan gençler ailenin yanından ayrılarak ciddi bir konut talebi yaratıyor" dedi

Konut satışlarında büyük düşüş! Paralar gayrimenkule değil faize gitti! 

Yaptığı açıklamada konut satışlarının son üç aydır düşük seviyelerde seyrettiğini dile getiren İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, "Paralar emlaka değil faize gitti" dedi.

Ev fiyatlarının düşmesi söz konusu değil: Nüfus arttıkça, fiyat artışı devam eder! 

Ev almak isteyen vatandaşlar konut fiyatlarının seyrini merak ediyor. İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, konut fiyatlarında düşüş olacağını ümit eden vatandaşlara konu hakkında açıklamalar yaptı.

Uzmanlar emlak vergisinin düşürülmesini istiyor! 'Yüzde 1'e düşürülmeli'

Gayrimenkul satışlarında alıcıdan ve satıcıdan yüzde 2 vergi alındığını söyleyen İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, “Rakamlar arttı. 5 milyon TL’lik bir konutun satışında 200 bin TL vergi ödeniyor. Devletin bu oranı düşürmesi gerekiyor” dedi.

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu eğitim durumu nedir?

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu'nun kim olduğu, eğitim durumu, hangi alanlarda çalıştığı, kariyeri araştırılan merak edilen konular arasında yer almakta. Gülin Reyhanoğlu kimdir? nerelerde görevlerde bulunmuştur? Reyhanoğlu'nun eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Ev satacaklar aman dikkat! Artık yasaklandı!

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, Resmi Gazete'de yayımlanan taşınmaz ilanı düzenlemesine yönelik, "Bundan sonra emlakçı bir ilan girmek istiyorsa, yetki belgesi alması lazım. Dairenizi satmak istiyorsanız ve emlak danışmanıyla çalışacaksanız" dedi.

Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Yılmaz Gökoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Yılmaz Gökoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Polisan Holding CEO'su, Polisan Kansai Boya ve Polisan Hellas Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Mehmet Hacıkamiloğlu daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Seçimden sonra konut fiyatları artabilir!

Konut satışlarında yaşanan durgunluğa ilişkin değerlendirmelerde bulunan İzmir Emlak Komisyoncuları Odası (İZEKO) Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Güleroğlu konutta yükselişin olacağına dikkat çekti.

İzmir'de satılık ve kiralık ev fiyatları tavan yaptı!

İzmir depremi sonrası yükselen kira fiyatları İzmir gündeminini mesgul etmeye devam ediyor. İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu yaşanan kira artışlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gayrimenkul 2022'de dövizin yerini alacak!

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, 2022'de gayrimenkul sektörüne olan talebin artacağını belirtti.  Güleroğlu, özellikle ikinci el konut ve arazilerde hareketlilik olacağını ifade etti.

Yabancıların İzmir'deki gayrimenkul yatırımları katlandı!

İzmir'de konut satışları 1 yılda yüzde 69.1 arttı. İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, konut satışlarında yaşanan artışı değerlendirdi.

Konut fiyatları gelecek yıl daha da artacak!

İzmir Emlak Komisyoncuları Oda başkanı Mesut Güleroğlu ve İzmir'de inşaat ve emlak sektöründe çalışmalar sürdüren Kaan Altındağ, sektöre ilişkin konuştu. Altındağ, gelecek yıl konut fiyatlarında çok büyük fiyat yükselişlerinin vatandaşları beklediğine vurgu yaptı.

İzmir'de gayrimenkul fiyatları rekora koşuyor!

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, İzmir'deki konut fiyatlarındaki artışla ilgili açıklamalarda bulundu. Güleroğlu, "En büyük sıkıntı İzmir'de imar alanlarının çok kısıtlı olması. Hal böyle olunca yeni imar alanları açılmamasından kaynaklı fiyatlar şişiyor" dedi.

mesut güleroğlu kimdirı Haberi

mesut güleroğlu kimdirı


Büyükşehirlerde yalnız yaşayan insanların sayısının artması ve aile sayılarının düşmesi ile birlikte, 1+1 ve 2+1 konutların kiralama ve satın alma için tercih edilmeye başlandı. İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu "Artan eğitim düzeyi ve bireyselleşme sebebiyle özellikle büyükşehirlerde yaşayan gençler ailenin yanından ayrılarak ciddi bir konut talebi yaratıyor. Özellikle Buca, Bornova ve Karşıyaka'da 1+1 ve 2+1 konutlara talep artıyor. Söz konusu talebi karşılamak adına son yıllarda apartman tipi 1+1 ve 2+1 konutlar üreterek ihtiyacın karşılanmaya çalışılıyor" dedi.


Gençlerin talebi

Özellikle son 3 yılda talebin arttığını dile getiren Güleroğlu, "Artık büyükşehirlerde kalabalık aile tipi giderek azalıyor. İzmir'de artan öğrenci nüfusu da bunda oldukça etken. Üniversitelere yakın bölgelerde gençler bir araya gelerek küçük metrekareli konutları kiralıyor. Özellikle müşterilerimizle ev alım satımı veya kiralama...