26 / 04 / 2024

Mesut Özakcan kimdir

Mesut Özakcan kimdir

Efeler Belediye Meclisi 2016 yılı Ocak ayı ikinci toplantısını Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan başkanlığında yapıldı. Şubat ayı Meclis Toplantısının, 1 Şubat Pazartesi günü saat 18.00’de yapılacağı bildirildi.

Mesut Özakcan: Efeler'e modern hizmet binası kazandıracağız!

Efeler ilçesinin yeni kurulduğunu ve sıfırdan bir belediye yapılanması içerisinde olduklarının altını çizen Özakcan, "Yeni belediye olmanın getirdiği bir takım sıkıntılar var. Ancak adım adım bu sıkıntıları aşıyoruz" dedi

Mesut Karakaş kimdir?

Halkbank Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Karakaş kimdir? Mesut Karakaş kaç yaşında? Mesut Karakaş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Mesut Çetin kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Deva holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı & CFO'su Mesut Çetin kimdir? Mesut Çetin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mesut Çetin'in eğitim hayatı nasıldı?  İşte Mesut Çetin`in hayatına dair merak edilenler.

Mesut Üner kimdir?

Çatalca Belediyesi Meclis Üyesi Mesut Üner'in 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti'den Çatalca Belediyesi Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Mesut Üner kimdir?

Efeler'de gürültülü işletmelere ruhsat verilmeyecek.

Aydın Efeler'de Belediye Meclisi'nin Temmuz toplantısı Belediye Başkanı Mesut Özakcan başkanlığında yapıldı.

Abdulrezzak Sancak kimdir?

FOLKART Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak'ın ağabeyi Abdulrezzak Sancak dün gece hayatını kaybetti. Peki, Abdulrezzak Sancak kimdir?

Aydın Fatih Kapalı Pazaryeri açılıyor!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun daha önce kömür deposu olarak kullandığı Fatih Kapalı Pazaryeri'ni Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, pazar yeri olarak yeniden hizmete açıyor.

Aydın Fatih Kapalı Pazaryeri hizmete açılıyor!

Aydın'da daha önce kömür deposu olarak kullanılan Fatih Kapalı Pazaryeri'ni Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, pazar yeri olarak yeniden hizmete açılıyor.

Aydın eski otogar alanı Efeler Belediyesi'ne devredildi!

Aydınlı eski Bakan Nahit Menteşe, mülkiyeti kendilerine ait olan ve belediye hizmet binası yapmak üzere Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan'ın istediği eski otogar alanını Efeler Belediyesi’ne devrettiklerini açıkladı.

Mesut Köse kimdir?

Mesut Köse, 1 Haziran 2016 tarihinde yapılan atama ile Çankırı Valisi oldu. Peki, Yeni Çankırı Valisi Mesut Köse kimdir? Mesut Köse, hangi işlerde görev aldı?

Efeler'de sarı bina krizi devam ediyor!

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, şu an Efeler belediyesinin kullanmış olduğu hizmet binasının kamulaştırıldığını belirterek önümüzdeki günlerde binayı boşaltmaları istemesi durumunda sarı binanın yarısını isteyeceklerini söyledi

Aydın Kemer Mezarlığı idare binası yenileniyor!

Kemer Mezarlığı idare binasının çatısı Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yenilenmeye başlandı.

Efeler Belediye Meclisi Ocak ayı ikinci toplantısı yapıldı!

Efeler Belediye Meclisi 2016 yılı Ocak ayı ikinci toplantısını Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan başkanlığında yapıldı. Şubat ayı Meclis Toplantısının, 1 Şubat Pazartesi günü saat 18.00’de yapılacağı bildirildi.

Efeler Belediyesi'ne yeni hizmet binası geliyor!

Efeler Belediye Meclisi Ocak ayı ilk toplantısı, Efeler Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan’ın başkanlığında yapılan toplantıya, Nedim Ünal mazeretli olarak katılmadı.

Mesut Özakcan kimdir Haberi

Mesut Özakcan kimdir

Efeler Belediye Meclisi 2016 yılı Ocak ayı ikinci toplantısını Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan başkanlığında yapıldı.Efeler Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan Efeler Belediye Meclisi Ocak ayının ikinci toplantısına, Meclis üyelerinden Halis Günday, Mahmut Yüce, Özcan Petekkaya, Nurdan Kırışman, Yusuf Temel, Savaş Akçöltekin ve Afşin Burak Öztürk, mazeretli olarak katılmadı.Efeler Belediye Meclisi komisyonlardan havale edilen 11 gündem maddesi görüşülerek komisyonlarda kabul edildiği şekilde oy birliği ile kabul edildi. Toplantıda, ilk olarak Cumhuriyet Mahallesi’nde, tapunun 6430 ada 7 parselinde kayıtlı, imar planında park alanında kalan taşınmazın kamulaştırılmasını için 2015 – 2019 yıllarını kapsayan 5 yıllık imar programına ilave edilmesi ve bütçede yeterli ödeneğin ayrılması ile ilgili İmar Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonu raporları görüşülerek karara bağlandı.Şubat ayı Meclis Toplantısının, 1 Şubat...