29 / 03 / 2024

met muhendıslık

met muhendıslık

Met mühendislik şantiye şefi, proje müdürü, saha mühendisi,teknik ofis mühendisi alacak

En düşük emekli maaşı alanlara kira yardımı geliyor! 

2024 yılı ile birlikte yükselişe geçen emekli maaşlarının ardından emekli ikramiyelerinin 2 bin liradan 5 bin liraya yükselmesi bekleniyor. Bunun yanından hükümet en düşük emekli maaşı alana vatandaşa da kira yardımı yapmayı planlıyor.

Yüzbinlerce vatandaşın borcu silinecek! Resmen açıklandı! Ödeme gücü olmayanlar acil baksın!

Sosyal koruma alanlarını kuvvetlendiren hükümet, geliri düşük kesimlere ilişkin destekleri de artırıyor. Devlet parası olmayana bedava sağlık hizmeti sağlıyor. Geliri 4 bin 471 TL’den az olanların primini Hazine karşılıyor.

Tam 16 ekonomist yorumladı! İşte Nisan ayı enflasyonu

Hükümet yetkililerinin sıkı mücadele ettiği ekonomik çıkmaz, Türk halkına zor günler yaşatıyor. Hayatın her sahasında zorluğunu hissettiren enflasyonun, ekonomistler nezdinde nisan ayında aylık yüzde 2,6 yükselmesi tahmin ediliyor.

Belediyeler çalışanlarına kadro verecek mi? Belediye işçilerinde son durum ne?

Hükümet, personel rejiminde köklü değişiklikler yaparak yeni bir döneme giriyor. Bu dönemde kamu işçileri için reform niteliğinde adımlar atılacak ve kadro, iş ve kıdem konularında yaşanan sorunlar çözülecek. Taşeron işçiliği dönemi sona ererek geçici işçilere kadro düzenlemesi yapıldı ve detaylar R

İndirim yansıdı: Ayçiçek yağı fiyatları dibe vurdu! Markete giden 3’er 5’er alıp götürüyor!

Ayçiçek yağı için fırsatçılara yönelik önlem alan hükümet gümrük vergisini sıfırladı ve sıfırlanan vergi etiket fiyatlarına yansıdı. İşte detaylar...

SGK, KYK, elektrik, su borçları silinecek mi?

Hükümet büyük bir borç yapılandırma paketinin hazırlıkları için düğmeye basınca devlete borcu bulunan pek çok vatandaş da, kendi borcunun yapılandırma kapsamına girip girmeyeceğini araştırmaya başladı. Peki bu yapılandırma ile devlete olan SGK, gayrimenkul vergisi, MTV, doğalgaz, elektrik ya da su b

Asgari ücrete zamda yeni oran! İşverene de büyük destek

Asgari ücrette temmuz artışı için taraflar arasındaki trafik hızlanırken, hükûmet, artış maliyetinden küçük işletmelerin etkilenmemesi için yeni bir destek planı için harekete geçiyor. Bu kapsamda, asgari ücrete temmuzda yüzde 25 civarında zam yapılması bekleniyor.

Enflasyon ne zaman düşecek? Üç ekonomistten acı reçete!

Türkiye’de enflasyon problemi hız kesmeden büyümeye devam ediyor. Hükümet bu sorunun kısa sürede çözüleceğini belirtirken ekonomistlere göre enflasyonun düşmesi pek olası değil.

Met Proje Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Met Proje Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Avcılar’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Ekincan Taşdan, Merve Güngörmez tarafından kuruldu.

Eski bakanlardan Ali Topuz vefat etti!

37. Hükümet'te İmar ve İskan, 40. Hükümet'te Köyişleri, 42. Hükümet'te ise Köyişleri ve Kooperatifler Bakanlığı görevlerini yürüten Ali Topuz, 87 yaşında hayatını kaybetti...

Yozgat'ta eski hükümet konağı yıkılıyor!

Yozgat Belediyesi tarafından eski hükümet konağı yıkılıyor. Belediye ekipleri, binanın etrafında genişletme çalışmalarına başladı.

Diyarbakır ve Mardin arasındaki köprü 24 yıldır tamamlanmayı bekliyor!

Bismil ile Savur ilçeleri arasında yapılan köprüye 24 yıldır yol bağlanmıyor. 10 hükümet gören köprüye isim bile verilmedi. Köylüler ise yetkililerden köprünün neden bitmediği ile ilgili bir cevap bekliyor.

Sawa Gayrimenkul Yatırım Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sawa Gayrimenkul Yatırım Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Fıras Slık ve Talal Jlealaty ortaklığında kuruldu. 

met muhendıslık Haberi

met muhendıslık

Met Mühendislik, elektrik mühendisi, İngilizce bilen, en az 10 yıl uygulama tecrübesine sahip olan ve Türkmenistan'da görev yapacak şantiye şefi, makina mühendisi, İngilizce ve/veya Fransızca bilen,en az 10 yıl uygulama tecrübesine sahip olan ve Cezayir'de çalışacak proje müdürü, makina mühendisi, Rusça bilen, en az 8 yıl uygulama tecrübesine sahip olan ve Rusya'da çalışacak şantiye şefi, makina mühendisi, İngilizce ve/veya Rusça bilen, en az 3 yıl tecrübeye sahip ve Rusya, Cezayir, Türkmenistan'da çalışacak saha mühendisi, makina mühendisi, İngilizce bilen, en az 3 yıl tecrübeye sahip ve İstanbul'da çalışacak teknik ofis mühendisi alacak.

İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine veya 0216 540 58 48 no'lu faksa...