20 / 04 / 2024

Meta kripto cüzdanı Novi

Meta kripto cüzdanı Novi

Teknoloji devi Meta, yaptığı açıklamada1 Eylül tarihinde kripto cüzdanı Novi'yi kapatacağını ve 20 Temmuz tarihinin fon eklemek için son gün olduğunu duyurdu.

Kripto para uzmanından çarpıcı tespit: Torunları için yatırım yapan konut-arsa, kendisi için yatırım yapan hisse alır!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Torunları için yatırım yapanların konut-arsa, eşi, kendisi ve çocukları için yatırım yapanların da hisse senedi aldığını söyledi. İşte Murat Ali Calman'ın o paylaşımı...

KVKK duyurdu! Kripto hesaplarına ilişkin kimlik ve fotoğraf kararı...

KVKK, kripto hizmet sağlayıcılarının kimlik ve fotoğraf bilgileri almasının kanunlara aykırı olmadığına karar verdiği kaydedildi. 

Kripto paralara vergi geliyor!

2024 yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nda, dijital varlıkların vergilendirilmesi ve kripto varlık saklayıcıların düzenlenmesi hakkında maddeler bulunuyor. İşte detaylar...

Kripto paralara yönelik yeni düzenlemeler geliyor! Kripto hesabı olanlar mutlaka baksın!

Küresel finansal sistem içinde kullanımı giderek yaygınlaşan kripto paraların takibi, vergilendirilmesi ve kullanıcılarının korunmasına yoğunlaşan yeni düzenleme çalışmaları tüm dünyada büyük bir hız kazandı.

1 TL, 50 kuruş, 25 kuruş ve 5 kuruşu olanlar dikkat! 14 yıl sonra bir ilk

Enflasyon ve dolar kuru rekora giderken Türk Lirası değer kaybetti. Cüzdanında, cebinde 50, 25, 5 kuruş ve 1 TL'si olanlar darphane yeni madeni para kararı açıkladı. Bozuk parası olanlar dikkat! İşte detaylar...

Altın borcu olanlara yas tutturacak haber! Gram altın 4.000 TL olacak! Cüzdanını kapan hemen kuyumcuya ışınlanacak!

Altın borcu olanlara yas tutturacak haber... Ünlü yazar Haluk Özdil, kişisel YouTube kanalında yaptığı açıklamada, gram altın fiyatının 4.000 TL'ye yükselebileceğini tahmin ettiğini belirtti.

İş Bankası’nın iştiraki Pazarama Cüzdan ile online alışveriş yapanlara cazip fırsatlar!

İş Bankası iştiraki olan online alışveriş uygulaması Pazarama, “Pazarama Cüzdan” ile kullanıcılarına avantajlı alışveriş keyfi sunuyor. Uygulamayı kullananlar alışveriş yaparken para puan da kazanıyor.

YKS günü Nüfus Müdürlükleri açık olacak! Hafta sonu sınav saatinde açık Nüfus Müdürlükleri bulabilirsiniz!

ÖSYM tarafından yapılacak olan YKS sınavında Nüfus Müdürlükleri’nin açık olacağı duyuruldu. TC kimlik kartını kaybeden veya nüfus cüzdanında fotoğraf bulunmadığı için sınava alınmama durumları olan kişiler Nüfus Müdürlükleri’ne başvurabilecekler. 

Herkes cüzdanında bu paraya baksın! Değeri asgari ücretten fazla! 

24 Haziran 2018 seçimlerinden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için bastırılan hatıralık bir liralıklar şu an yüksek değere ulaştı. Darphane tarafından bastırılan bu paranın değeri herkesi şaşırttı. 

Türkiye mobil finans dolandırıcılığına en eğilimli 3 bölge arasında!

Rusya merkezli siber güvenlik firması Kaspersky, mobil finans uygulamalarına ilişkin siber tehditlerin sürdüğünü aktardı. Kaspersky; Orta Doğu, Türkiye ve Afrika (META) bölgesinin dolandırıcılığa eğilimli ilk 3 bölge olduğunu ifade etti.

Bayramda cüzdanınız boş kalmasın! Bu Yapı Kredi’nin Bayram Kredisi tam size göre! İşte detaylar!

Kurban Bayramı yaklaşırken vatandaşların harcaması da arttı. Bayramda cüzdanın boş kalmasını isteyemeyenler alternatif yollar aramaya başladı. Tam da bu esnada Yapı Kredi imdadınıza yetişiyor.

Cüzdanında Ziraat Bankası kartı olanlar aman dikkat! 10 gün içinde yapmayanların hakkı yanacak! Hemen kontrol edin

Cüzdanında Ziraat Bankası kartı olanlar aman dikkat... 10 gün içinde yapmayanların hakkı yanacak... Hemen kontrol edin...

Gram altın 4 gün sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Cüzdanını alan hemen kuyumcuya koşacak!

Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte altın fiyatları belirsizlik içinde dalgalanmaya devam ediyor. Analistler, seçim sonrasında altın fiyatlarında yükseliş beklentisi taşıyor. İşte ayrıntılar...

Meta kripto cüzdanı Novi Haberi

Meta kripto cüzdanı Novi

Teknoloji devi Meta, yaptığı açıklamada1 Eylül tarihinde kripto cüzdanı Novi'yi kapatacağını duyurdu. CNNTürk'te yer alan habere göre, Meta, kullanıcılara bakiyelerini “mümkün olan en kısa sürede” geri çekmelerini tavsiye ederee Novi’nin son operasyon gününden sonra kalan parayı müşteri banka hesaplarına ve banka kartlarına “aktarmaya çalışacağını” bildirdi.

Konuyla ilgili olarak aktarılan detaylara göre, şu an için kapatma, şirketin kripto para birimi emellerinin sonuna işaret ediyor. 

Yine aktarılan detaylara göre, söz konusu şirket, geçtiğimiz  Ekim ayında Novi’nin “küçük pilot uygulamasına” başlamıştı. Cüzdan, daha önce Libra şeklinde  bilinen şirketin kripto para birimi Diem’i desteklemeden piyasaya sürüldü. Bir ay kadar sonra da şirketin kripto şefi David Marcus'un şirketten ayrıldığı belirtildi. Bu yılın en başında Diem Derneği, varlıklarını sattığını ve operasyonlarını “yok ettiğini” resmen açıkladı.

Fakat yine...