23 / 04 / 2024

metal gayrimenkul ulaşım

metal gayrimenkul ulaşım

Metal Gayrimenkul sermaye artırımı sözleşmesini yayınladı. Metal Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul sermaye artırımı sözleşmesini yayınladı.

Metal Gayrimenkul sermaye artırımını yayınladı!

Metal Gayrimenkul A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul sermaye artırımını yayınladı.Şirketin son ortaklık yapısı da haberde yer alıyor.

Metal Gayrimenkul ihraç belgesini yayınladı!

Metal Gayrimenkul A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul 300.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde ihraç belgesini yayınladı.

Metal Gayrimenkul sorumluluk beyanını yayınladı!

Metal Gayrimenkul Yatırım A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul sorumluluk beyanını yayınladı. İşte Metal Gayrimenkul Yatırım sorumluluk beyanı...

Metal Gayrimenkul sorumluluk beyanını yayınladı!

Metal Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul sorumluluk beyanını yayınladı.İşte Metal Gayrimenkul sorumluluk beyanı...

Metal Gayrimenkul tahvil alımını genel kurul onayına sundu!

Metal Gayrimenkul A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul 16.12.2013 tarih ve 2013/26 sayılı Yönetim Kurulu Kararı ile tahvil alımını genel kurul onayına sundu.

Metal Gayrimenkul 30 Mayıs genel kurulunu tescilledi!

Metal Gayrimenkul A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul 0 Mayıs 2014 tarihinde yapılan 2013 yılı Olağan Genel Kurul İkinci Toplantısı kararlarını tescilledi.

Metal Gayrimenkul 30 Nisan'da genel kurul toplantısı yapacak!

Metal Gayrimenkul A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul A.Ş. 30 Nisan 2014' te genel kurul toplantısı yapacak.

Metal Gayrimenkul sermaye artışı için başvuru yaptı!

Metal Gayrimenkul A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul sermaye artışı için başvuru yaptı. Firma, sermayeyi 5.900.000,00 TL 'den 10.000.000,00 TL 'ye çıakartacak...

Metro Altın İşetmeciliği İnşaat adını Metal Gayrimenkul olarak değiştirdi!

Metro Altın İşletmeciliği İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yaptığı yazılı açıklamaya göre adını Metal Gayrimenkul A.Ş. olarak değiştirdi...

Metal Gayrimenkul ve YK Yatırım Holding'in hisse satış görüşmeleri sonlandırıldı!

Ömer Saçaklıoğlu ve Metal Yapı Konut'un Metal Gayrimenkul'e verdiği beyanda icra takibi nedeni ile sahip oldukları hisseler üzerine haciz konulduğunu beyan etti.  Bu beyan sonucunda hisseler için YK Yatırım Holding A.Ş. ve Yalçın Yalçınkaya ile yapılan hisse satış görüşmeleri sonlandırıldı.

Metal Gayrimenkul kar payı dağıtacak mı?

Metal Gayrimenkul'ün 1 Ocak 2019- 31 Aralık 2019 hesap döneminde zarar oluştuğunun tespitine, dağıtılabilir kar oluşmamış olması nedeniyle kar dağıtımı yapılamayacağının, Olağan Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi...

Metal Gayrimenkul kar dağıtımı yapacak mı?

Metal Gayrimenkul'ün 1 Ocak 2018 - 31 Aralık 2018 hesap döneminde zarar oluştuğunun tespitine, dağıtılabilir kar oluşmamış olması nedeniyle kar dağıtımı yapılamayacağının, Olağan Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi...

Metal Gayrimenkul'ün sermaye artırımı iptal edildi!

Metal Gayrimenkul'ün yüzde 100 bedelli sermaye artırımının geri çekilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan başvuru onaylandı...

Metal Gayrimenkul'ün bedelli sermaye artırımı iptal edildi!

SPK, Metal Gayrimenkul'un yüzde yüz oranında bedelli sermaye artırımının geri çekilmesi talebine olumlu yanıt verdi. Metal Gayrimenkul'ün (METAL) yüzde yüz oranındaki bedelli sermaye artırımı iptal edildi. 

Ata Ulaşım Turizm İnşaat Otomotiv Metal Hırdavat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Ulaşım Turizm İnşaat Otomotiv Metal Hırdavat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye ile kuruldu.

Metal Gayrimenkul kar payı dağıtmayacak!

Metal Gayrimenkul'ün kar payı dağıtımı yapılmaması yönünde almış olduğu karar olağan genel kurul toplantısında onaylandı...

Metal Gayrimenkul kar payı dağıtım bildirisini yayınladı!

Metal Gayrimenkul tarafından, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamada Metal Gayrimenkul kar payı dağıtım bildirisini yayınladı.

Metal Gayrimenkul'ün sermayesi 20 milyon TL oldu!

Metal Gayrimenkul A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) sermaye artırımından elde edilecek fonun kullanım yerleri hakkında açıklama yaptı.

Metal Gayrimenkul sermayesini 20 milyon TL'ye çıkardı!

Metal Gayrimenkul, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) sermaye artırımına ilişkin yönetim kurulu kararı hakkında açıklama yaptı. 

Ulaşım projeleri konut fiyatlarını uçurdu!

Gayrimenkul sektöründeki gelişim artık İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyük kentlerle sınırlı kalmıyor. Ulaşım projeleri kentleri birbirine bağlarken gayrimenkullerin değerini de hızla artırıyor. 

Dev ulaşım projeleri gayrimenkul sektöründe doping etkisi yarattı!

Türkiye’de inşa edilen ya da inşaatı devam eden mega ulaşım projeleri, çevresindeki arsa ve konut fiyatlarını da etkiliyor.

Ulaşım yatırımları gayrimenkulü değerlendiriyor!

Yeni ulaşım projeleri hız kesmeden devreye alınıyor. Yapılan ya da planlama aşamasında olan yeni metro, tramvay ve teleferik hatları gayrimenkul değerlerini de yüzde 50'lere varan oranlarda artırıyor.

metal gayrimenkul ulaşım Haberi

metal gayrimenkul ulaşım

Metal Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz Yönetim Kurulu toplandı,

Sermaye artırımının tamamlandığına ilişkin olarak SPK'ya bildirimde bulunulması ve ana sözleşmenin Sermaye başlıklı 6. maddesinin yeni şekline ilişkin olarak uygun görüş alınması için Kurul'a başvuruda bulunulması hususu görüşüldü. 

Neticede;

1. Şirketimizin, 300.000.000-TL'lik kayıtlı sermaye tavanı içerisindeki çıkarılmış sermayesinin tamamı nakden karşılanmak ve ortakların rüçhan hakları kısıtlanmak ve Alıcı Ömer Saçaklıoğlu'na tahsisli olarak satılması suretiyle 5.900.000-TL'den 10.000.000-TL'ye arttırılması nedeniyle ihraç edilecek 4.100.000-TL nominal değerli paylar Sermaye Piyasası Kurulu'nun 28.05.2014 tarih ve 16/516 sayılı kararı ile Kurul kaydına alınmıştır.

İhraç edilen toplam 4.100.000 TL nominal değerli payların tamamı 1,00 TL nominal değerli pay için 1,00 TL fiyatla alıcı Ömer Saçaklıoğlu'na tahsisli olarak Toptan Satışlar Pazarı'nda (TSP) 07.11.2014 tarihi itibariyle satılmıştır.

Bu çerçevede, sermaye artırım işlemlerinin usulüne uygun...