19 / 04 / 2024

Metaxdoor enerji tasarruflu döner kapı

Metaxdoor enerji tasarruflu döner kapı

Metaxdoor markasıyla döner kapı ve kayar kapıda yerli üretim yaptıklarını söyleyen Tuba Arslan, enerji tasarrufu özelliğinden dolayı konutların da artık döner kapı kullanmaya başladığını kaydetti.

HD filtreli ve enerji tasarruflu Samsung AR35 silver split klimada süper fiyat!

Dünyanın en büyük teknoloji firmalarından Samsung, adından çok söz ettirecek bir klima üretti. Enerji tasarrufunun, hd filtre ve iyi uyku modunun bulunduğu AR35 silver split klima görücüye çıktı.

Samsung çamaşır makineleri en uygun fiyatlarla bu adreslerde! 29 Nisan 2023 fiyat listesi...

Son teknoloji ürünü sessiz ve enerji tasarruflu Samsung çamaşır makineleri, kalite ve fonksiyonelliği ulaşılabilir fiyatlarla tüketiciyle buluşturuyor. Peki en çok tercih edilen Samsung çamaşır makinesi modeli hangisi? İşte detaylar...

Airfel klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 22 Mart 2023 fiyat listesi

Airfel, split,duvar ve portatif klimalar dahil olmak üzere çeşitli klima sistemleri üreten bir Türk şirketidir. Airfel klimaları enerji tasarruflu, güvenilir ve dayanıklı olacak şekilde tasarlanmıştır. Peki Airfel klima uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Bosch WGA252X0TR Serie 4 Çamaşır Makinesi kaç TL? 27 Şubat 2023 fiyat listesi...

Bosch WGA252X0TR Serie 4 çamaşır makinesi, 10 kilogram kapasitesi ve özel fonksiyonları ile dağ gibi biriken çamaşırları kusursuz yıkar. Enerji tasarruflu motoru, sessiz çalışır ve uzun ömürlüdür. Peki, Bosch motor garantisi kaç yıl? İşte detaylar...

Enerji tasarruflu çift kapılı buzdolabı Beko'da! 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Buzdolabını yenilemek isteyenler geniş aileler için Beko, gıdaları dondurmak için soğutma gücü yüksek teknolojiye sahiptir. Soğutma gücünün her mevsim devam etmesini sağlayan tasarıma sahip buzdolabı çift kapılıdır. 

Samsung no frost buzdolabına 1.800 TL indirim! 15 Ocak 2023 Fiyat Listesi

A++ enerji sınıfıyla yüksek seviyede enerji tasarruflu Samsung No Frost buzdolabı, geniş iç hacmi ve 435 litre kapasitesiyle tüm yiyecekleri rahatça depoluyor. 

Bosch buzdolabı fiyatlarında son dakika! Sakın kaçırmayın! İşte Mart 2022 fiyat listesi...  

Bosch, enerji tasarruflu XL ve XXL buzdolabı alanlara özel yeni bir fırsat başlattı. Bu kapsamda, enerji tasarruflu XL ve XXL buzdolabı alanlara Serie 4 toz torbasız süpürge hediye ediliyor. Peki Bosch buzdolabı fiyatları ne kadar? İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Tema İstanbul en çevreci ve enerji tasarruflu proje seçildi!

Tema İstanbul, projede sağladığı enerji tasarrufu ve düşük karbon salınımı ile TuREEFF tarafından ödüle layık görüldü...

Ziraat Bankası enerji tasarruflu konutlara özel konut kredisi!

Ziraat Bankası Enerji verimliliğine sahip konutlar için özel avantajlarla Yeşil Evim Konut Kredisi kullandırıyor. Ziraat Bankası Yeşil Evim Konut Kredisi şartları neler?

Depremde yüksek güvenlik sağlayan yapay zekalı asansörler!

Mitsubishi Electric, yüksek hızlı, konforlu ve enerji tasarruflu asansörleri ile dünyaca ünlü prestijli projelere imza atıyor..

Enerji tasarruflu konutlara talep arttı!

Konut kredisi yasasında yaşanan değişiklik sonrasında enerji tasarruflu konutlara olan talep arttı...

MİNT E-5’teki son 14 daire için yüzde 0,98 fırsatı!

Boğaz Haliç hattı arasında yeni nesil şehir apartmanları hayata geçirerek, sektördeki hızlı büyümesine hızla süren MİNT’in şehrin merkezinde enerji tasarruflu bina olarak inşa ettiği MİNT E-5’teki son 14 daireye yüzde 0,98 faiz oranlarıyla sahip olmak mümkün. 

Enerji tasarruflu evlere kredi desteği!

BDDK bankaların kredi işlemlerine ilişkin yönetmelikte değişiklikler yaptı. Yeni düzenlemeye göre enerji tasarrufu yüksek olan ‘A sınıfı’ konutlara yüzde 90’a kadar kredi desteği verilecek.

Metaxdoor enerji tasarruflu döner kapı Haberi

Metaxdoor enerji tasarruflu döner kapı



Metaxdoor markasıyla döner kapı ve kayar kapıda yerli üretim yaptıklarını söyleyen Tuba Arslan, enerji tasarrufu özelliğinden dolayı konutların da artık döner kapı kullanmaya başladığını kaydetti.


Metaxdoor markasıyla döner kapı ve kayar kapı üretimi yapan ve yerli firmalar arasında pazarda önemli bir paya sahip olan Arslan Yapı, son zamanlarda konutlara yönelikte döner kapı üretmeye başladı.Döner kapının enerji kazanımı sağlayan bir ürün olduğunu belirten Arslan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı E. Tuba Arslan, bir apartmanda döner kapının kullanılmasıyla yıllık 5 konutun ısıtma enerjisine denk bir enerji tasarrufu sağladığını belirtti. Bugüne kadar ağırlıkla, hastane projeleri, AVM’ler, iş merkezleri gibi ticari projelerinde kullanılan döner kapılarının, enerji tasarrufu özelliğinin anlaşılmasından sonra son yıllarda rezidans tarzı konutlarda ve sitelerdeki projelerde tercih edilmeye başlandığını söyleyen Arslan, “Yeni projelerde...