26 / 04 / 2024

Metin Aksoy

Metin Aksoy

Aksoy İnşaat Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Gıda Otomotiv Tekstil Turizm Nakliyat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli Şubesi, Metin Aksoy tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Aksoy İnşaat Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Aksoy İnşaat Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Gıda Otomotiv Tekstil Turizm Nakliyat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi, Metin Aksoy tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Kural Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kural Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bekir Sünnetçi, Metin Aksoy, Gürhan Aksoy, Osman Kadir Efe tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 5 Eylül'de kuruldu.

Uzakdoğu Yatırım İnşaat Turizm Madencilik İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Uzakdoğu Yatırım İnşaat Turizm Madencilik İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Metin Aksoy Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 180 bin TL sermaye ile 26 Mayıs'ta Zeytinburnu'nda kuruldu.

Aksoy Holding'ten Tilkicik Koyu'na dev yatırım!

CONRAD İstanbul Oteli'nin sahibi olan Aksoy Holding'in uzun bir süreden sonra Muğla'nın Bodrum İlçesi Tilkicik Koyu'nda gerçekleştireceği en önemli gayrimenkul projelerinden Epique Island tanıtıldı.

Aksoy Holding Epique Island Projesi!

Muğla İli Bodrum ilçesinde Tilkicik Koyu’nda yükselen proje 12 dönüm arsa alanı üzerinde yükseliyor. Aksoy Holding Epique Island Projesi villa, marina, butik otelden meydana geliyor.

Aksoy Holding, Bodrum'da lüks tatil sitesi kuruyor!

Conrad İstanbul Oteli'nin sahibi olan Aksoy Holding'in uzun bir süreden sonra Muğla'nın Bodrum İlçesi Tilkicik Koyu'nda gerçekleştireceği gayrimenkul projesi Epique Island tanıtıldı.

Aksoy Holding, Bodrum'da Epique Island projesine başlıyor!

Aksoy Holding’in uzun bir süreden sonra gerçekleştireceği en önemli gayrimenkul projesi olan Epique Island, kişisel lüks kavramı ile Bodrum’un son gözdesi Tilkicik Koyu’nda, Türk gayrimenkul piyasasına yeni bir soluk getiriyor.

Aksoy Holding Bodrum'daki Epique Island projesini tanıttı!

Conrad İstanbul Oteli'nin sahibi olan Aksoy Holding'in uzun bir süreden sonra Muğla'nın Bodrum İlçesi Tilkicik Koyu'nda gerçekleştireceği gayrimenkul projesi Epique Island tanıtıldı.

Aksoy Holding, Epique Island'ın tanıtımı için Bodrum'da ada kurdurdu!

St. Tropez'ye kafa tutacak kıvama doğru hızlı adımlarla ilerleyen Bodrum'da, ultra lüks projelere bir yenisinin daha eklendiğini öğrendim. Aksoy Holding; marina, otel ve villalardan oluşan 'Epique Island' adlı bir projeye başlamış.

Metin Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Metin Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Musa Öztürk Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Metin Özcan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 800 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Ümraniye'de kuruldu.

Eda-Metin Özülkü çifti Bodrum'da çiftlik açtı!

Bodrum’da eşi Eda Özülkü’yle işletmeciliğe soyunan Metin Özülkü,“Yaz kış farklı projeler yapıyor olacağız. Gerçekleştireceklerimiz ileride yapacaklarımızın sinyali olacak” dedi

Metin Gürdere kimdir?

İnşaat Mühendisi ve Müteahhit Metin Gürdere kimdir? Metin Gürdere, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Metin Gürdere, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Metin Gürdere..

Yeni hükümetin konut piyasası politikası ne olmalı?

AKP iktidarı geçtiğimiz 13 yıl boyunca Türkiye'nin büyümesini konut piyasasını canlı tutarak sağlamaya çalıştı. Peki yeni hükümetin konut piyasası politikası ne olmalı?

Metin Karaduman, Çınatepe TOKİ sürecini değerlendirdi!

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman Çınatepe mahallesinde başlayan TOKİ çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Metin Karaduman, “Bununla ilgili mevcut TTK lojmanlarının şuanda yıkımı başladı. " dedi.

Metin Genç Ortahisar'da Köy Evleri projesini anlatıyor!

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Büyükşehir Yasasıyla köyden mahalleye dönüşen 36 mahallede planlı yapılaşmayı teşvik için Ortahisar Belediyesi tarafından tasarımı yapılan Köy Evleri Projesi'ni anlatıyor.

Metin Aksoy Haberi

Metin Aksoy

Aksoy İnşaat Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Gıda Otomotiv Tekstil Turizm Nakliyat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli Şubesi, Metin Aksoy tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 1 Aralık'ta kuruldu. 


Aksoy İnşaat Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Gıda Otomotiv Tekstil Turizm Nakliyat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli Şubesi iş konusu; Mühendislik danışmanlık hizmetleri (bir projeyle bağlantılı olarak yapılanlar hariç) 


Aksoy İnşaat Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Gıda Otomotiv Tekstil Turizm Nakliyat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli Şubesi adres: Sultanbeyli, Ahmet Yesevi Mahallesi, Kaptanı Derya Caddesi,...