18 / 04 / 2024

Metin Başer

Metin Başer

Yeşil GYO tarafından yönetim kurulu toplantısında yönetim kurulu üyeliğinden ayrılan Fermani Özgür Altun'un yerine Metin Başer'in ilk genel kurul toplantısında genel kurulun onayına sunulmak üzere seçilmesine karar verildi. 

Araç değer kaybı başvurusu nasıl yapılır?

Bir araç kaza yaptıktan sonra aracını yaptıran sürücülerin değer kaybı başvurusunu e-Devlet’ten nasıl yapacakları merak ediliyor. Güncel olarak e-Devlet üzerinden araç değer kaybı başvurusu gibi bir hizmet almak mümkün değil.

Milli Savunma Bakanlığı açıkladı! Sözleşmeli er başvuruları başladı

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklama doğrultusunda sözleşmeli er başvuruları başladığı duyuruldu. Yapılacak olan başvurular, e-Devlet Kapısı üzerinden de gerçekleştirilebilecek.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı: Beklenen büyük deprem için İstanbul'da kayda değer çalışma yapılmadı!

Beklenen büyük İstanbul depremi tüm Marmara bölgesini tedirgin ederken, alınan önlemler de tartışma konusu oluyor. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen, büyük deprem için kayda değer bir çalışma yapılmadığının altını çizdi.

Ev sahibi-kiracı davası için emsal karar! Kiracı diğer odaları başkalarına kiralayabilir!

Federal Mahkeme, emsal niteliğinde bir karar alarak kiracının, söz konusu konutun diğer odalarını başkalarına kiralayabileceğine hükmetti.

Bmd Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bmd Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 2 milyon 156 bin 217,69 TL sermaye bedeli ile Mehmet Başer, Demet Bilici ve Mert Başer ortaklığında kuruldu.

Selçuk Geçer altın yatırımcılarını iki gün önceden uyardı: Yeni dönem başlıyor! Bu tarihten itibaren gram altın tam....

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer, ABD Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrasında altın sahiplerini yeni bir dönemin başlayacağı konusunda uyardı.

Sözleşmeli er başvuruları için son gün 1 ekim! İşte başvuru detayları...

Milli Savunma Bakanlığı, sözleşmeli er başvurularının son tarihini 1 Ekim olarak belirledi. Bu sene için belirlenen hedef ise 22 bin 16 sözleşmeli erin bünyeye katılması. Başvurular, 21 Ağustos'ta başlamıştı ve 1 Ekim tarihine kadar devam edecek. İşte sözleşmeli er başvuruları hakkında detaylar...

Sözleşmeli er olmak isteyenlere müjde! Başvurular başladı! Hemen başvurun!

Millî Savunma Bakanlığı sözleşmeli er alımı için başvuru ilanı yayımladı. Bu yıl yapılacak sözleşmeli er alım faaliyetleri, Millî Savunma Bakanlığı tarafından belirlenen 2023 yılı kontenjanları kapsamında yapılacak. Peki, sözleşmeli er alımı başvurusu nasıl yapılır? Şartlar neler? İşte detaylar...

Selçuk Geçer bankada doları olanlara kötü haberi verdi! Kulislerde konuşulmaya başlandı, hazır olun!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, bankada doları olanları uyararak kulislerde konuşulmaya başlanan kötü haberi açıkladı.

Aile Bakanlığı'ndan ailelere müjde! Kişi başı 300'er TL yardım yapılacak!

Aile Bakanlığı'ndan ailelere müjde... Kişi başı 300'er TL yardım yapılacak... Hemen bakın... Sakın başvuruları kaçırmayın...

Dolar borcu olanlar karalar bağlayacak! Ekonomist Selçuk Geçer doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı! 

Ekonomist Selçuk Geçer doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı. Dolar borcu olanlar bu seviye karşısında karalar bağlayacak. Dolar ne kadar olacak?

Arif Başer kimdir, nereli?

Polisan Holding Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Arif Başer kimdir? Arif Başer'in mesleği ne? Arif Başer nereli? İşte ayrıntılar...

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Dinçer yeni ekonomi yönetimine dair açıklama!

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, yeni ekonomiye dair bazı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Metin Başer Haberi

Metin Başer

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yönetim kurulu üyesi hakkında açıklama yaptı.

Yeşil GYO 15 Şubat 2019 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantısında yönetim kurulu üyeliğinden ayrılan Fermani Özgür Altun'un yerine Kurumsal Yönetim Komitesinin önerileri ile Metin Başer'in ilk genel kurul toplantısında genel kurulun onayına sunulmak üzere, Türk Ticaret Kanunu madde 363 uyarınca bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmesine karar verdi. 

Yeşil GYO'nun KAP açıklaması:
15.02.2019 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantısında Yönetim kurulu üyeliğinden ayrılan Fermani Özgür Altun'un yerine Kurumsal Yönetim Komitesinin önerileri ile Metin Başer'in ilk genel kurul toplantısında genel kurulun onayına sunulmak üzere, Türk Ticaret Kanunu madde 363 uyarınca bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmesine,karar verilmiştir.

Kurumsal Yönetim Komitesi'nin önerileri ile,
Şirketimizde Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi olarak görev yapan...