19 / 04 / 2024

Metin Külünk

Metin Külünk

AK Partili Metin Külünk'ten dolar kuru ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Türkiye'de doların düşmemesini dolarizasyon ile ilgili olduğunu söyleyen Külünk, vatandaşın elindeki doları çıkarması ile birlikte kurun 7-8 liralara düşeceğini söyledi. İşte detaylar…

Beykoz'da çalışmaları inceleme gezisi!

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk ve Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Belediye tarafından yürütülen çalışmaları yerinde incelediler. İkili inceleme sırasında esnaf ve vatandaşla sohbet etti...

Kiralık konut piyasasındaki kısır döngüden nasıl çıkılır?

Prof. Dr. Ali Hepşen bugünkü yazısında kiraların enflasyona etkisi ve Merkez Bankası’nın önerilerini kaleme aldı. Peki kiralık konut piyasasındaki kısır döngüden nasıl çıkılır? İşte Hepşen'in konu ile ilgili o yazısı...

AK Partili Metin Külünk’ten flaş dolar iddiası! Bu formülle dolar 6-7 liraya düşecek!

AK Partili Metin Külünk'ten dolar kuru ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Türkiye'de doların düşmemesini dolarizasyon ile ilgili olduğunu söyleyen Külünk, vatandaşın elindeki doları çıkarması ile birlikte kurun 7-8 liralara düşeceğini söyledi. İşte detaylar…

Mek Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mek Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Külünk tarafından kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kanal İstanbul açıklamaları ne anlama geliyor?

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Kübra Par bugünkü köşesinde Kemel Kılıçdaroğlu'nun Kanal İstanbul projesi tepkilerini kaleme aldı. 

Metin Külünk'ün Afganistan'da yaptırdığı okul hizmete açıldı!

Hayırsever Türk doktor Metin Külünk'ün Afganistan'ın kuzeyindeki Cüzcan vilayetinde inşa ettirdiği 1500 öğrencinin faydalanacağı 16 derslikli okul hizmete açıldı.

Hayırsever Türk doktor Afganistan'da okul inşa ettirdi!

Hayırsever Türk doktor Metin Külünk, Afganistan'ın Cevizcan şehrinde 1500 öğrencinin faydalanacağı 16 derslikli okul inşa ettirdi.

Fox Metin Ergöl Gayrimenkul Varlıkları Yatırımları Yönetimi ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fox Metin Ergöl Gayrimenkul Varlıkları Yatırımları Yönetimi ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin  TL sermaye bedeli ile Metin Ergöl tarafından kuruldu.

Metin Erbölük gündüz inşaatta, akşam seçim çalışmalarında!

İnşaat ustası olan BBP Buldan Belediye Başkan Adayı Metin Erbölük, gündüz inşaattaki mesaisini tamamladıktan sonra akşamları seçim çalışmaları düzenliyor.

Yola taşan evin cephesi yıkılır mı?

Posta Köşe Yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun sorduğu ''Yola taşan evin cephesi yıkılır mı?'' sorusunu yanıtladı.

Ümraniye’deki özel hastanede yapılan tünel İBB Meclisi’nde!

AKP Milletvekili Metin Külünk’ün ailesine ait olan Ümraniye’deki özel hastanenin iki binasını yer altında birleştirmek için yapılan tünel için plan değişikliği yapıldı. Bu değişiklik İBB Meclisi’ne taşındı...

Akif Çağatay Kılıç'tan Metin Oktay Tesisleri'ne destek!

Gençlik ve Spor Bakan Akif Çağatay Kılıç, İzmir'in Torbalı ilçesindeki Metin Oktay Tesisleriyle ilgili, "Altınordu, tesis ve altyapıya yaptığı yatırımlarla örnek bir kulübümüz. Torbalı'daki Metin Oktay Tesislerinin geliştirilmesi ile ilgili gerekli incelemelerimizi yapacağız" dedi.

Harbiye Açıkhava Tiyatrosu yıkılıyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Cengiz Semercioğlu bugünkü köşe yazısında " Açıkhava Tiyatrosu yıkılıyormuş "başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları ...

Kağıthane'de günde 70 daire yıkılıp yeniden yapılıyor!

Andy-Ar’ın anketinde ‘en başarılı’ seçilen başkanlar, sırlarını anlatmaya devam ediyor. Bugünkü konuğum da Kâğıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç. Halka yakınlıkta İstanbul şampiyonu olan Kılıç, kendisini bu sonuca götüren yöntemleri bakın nasıl anlattı..

Metin Külünk Haberi

Metin Külünk

Amerikan Merkez Bankası'nın (Fed) faiz artırımına geçmesi ile birlikte doların seyri tekrar değişti. Fed'in tam aksine Merkez Bankası'nın da faiz indirmesi ile birlikte dolardaki çıkış ise devam ediyor.

2022’NİN REKORU

Fed'in faizi seri bir şekilde yükseltmesi ile birlikte 18 Türk Lirası’nın üzerine çıkan kur, 7 Ekim 2022 tarihinde 18,74 ile rekorunu kırdı. Dolar şu sıralar da 18,50-18,60 Türk Lirası arasında gidip geliyor.

DOLAR 7-8 LİRAYA DÜŞECEK

Tüm Türkiye’de dolar ile ilgili soru işaretleri devam ederken, AK Partili Metin Külünk'ten ise şoke edici bir açıklama geldi. Doların düşmemesini dolarizasyon ile ilişkili kılan Külünk, vatandaşın elindeki doları çıkarması ile birlikte kurun 7-8 liralara düşeceğini açıkladı.

CANLI YAYINDA SÖYLEDİ

AK Partili Külünk, dijital yayın yapan Polemik TV'de katılmış olduğu bir programda, "1947'li yıllardan itibaren IMF politikalarından beri ülkemizde...