24 / 04 / 2024

Metin Öztürk Galatasaray açıklaması

Metin Öztürk Galatasaray açıklaması

Galatasaray Spor Kulübü yeni dönem Başka Adayı Metin Öztürk, Galatasaray'a ait olan Florya tesislerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Metin Öztürk'ten dikkat çeken Florya tesisleri açıklaması!

Galatasaray'ın başkan adayı Metin Öztürk, kulübün borcunu düşürecek reçeteyi açıkladı. Öztürk, Kemerburgaz ve Florya tesislerine ilişkin de dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Metin Öztürk kimdir? Çocuğu var mı?

Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk, kimdir? 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği başkanlığı görevini yapan Metin Öztürk hayatı ve çalışmaları merak ediliyor. İşte ayrıntılar...

Galatasaray'dan yeni şirket! 50 bin TL'ye kuruldu!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur ve Galatasaray Spor Kulübü Derneği Üyesi Metin Öztürk, Sarıyer'de yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar... 

Galatasaray Florya Emlak Anonim Şirketi kuruldu! 

Galatasaray Florya Emlak Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Aydın Özbek, Erden Timur ve Metin Öztürk ortaklığında kuruldu.

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Metin Öztürk'ten Florya açıklaması!

Galatasaray Spor Kulübü yeni dönem Başka Adayı Metin Öztürk, Galatasaray'a ait olan Florya tesislerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Metin Öztürk'ten dikkat çeken Florya tesisleri açıklaması!

Galatasaray'ın başkan adayı Metin Öztürk, kulübün borcunu düşürecek reçeteyi açıkladı. Öztürk, Kemerburgaz ve Florya tesislerine ilişkin de dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Adnan Öztürk: 10 tane Riva da yetmez!

Galatasaray camiasının önemli isimlerinden eski yönetici Adnan Öztürk, “Böyle yaşamaya devam edersek, 10 tane daha Riva satsanız bir şey olmaz... Özbek seçim kararı almaz” dedi.

Metin Öztürk: Kaliteli ve nitelikli konutlar satışları artırır!

Eskişehir Ticaret Odası 1. Meslek Komitesi ve Meclis üyesi Metin Öztürk, Eskişehir Ticaret Odası Dergisi’ne konuştu. Öztürk, “Türkiye’deki ekonominin iyi olmamasına rağmen inşaat sektöründe kaliteli ve nitelikli konutlar yapıldığı sürece satışların olabileceğini düşünüyorum” dedi.

Mustafa Öztürk: Hatay'a kentsel dönüşüm gerekli!

Hatay'ın Çevre ve şehircilik sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk: Hatay'a baktığımızda, çirkin ve estetikten mahrum binalar görüyoruz! hızlanması gerektiğini vurguladı.

Galip Öztürk, Avrasya GYO hisselerini devretti!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., Galip ÖZTÜRK'ün sahibi olduğu 6.000 TL nominal Değerli A grubu imtiyazlı payların devir işleminin tamamlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Alemdar Öztürk kentsel dönüşüm toplantısına katıldı!

Alemdar Öztürk, Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün İstanbul'da düzenlediği Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Vedat Gürgen ile Belediye Başkanlarının hazır bulunduğu toplantıya katıldı.

Mehmet Öztürk: Aileler küçüldü konutlar da küçüldü!

Alpak ve Neva inşaat kurucu ortağı Mehmet Öztürk dünya genelinde yaşam stilinin değiştiğini, aileler ile birlikte konutlarında küçüldüğünü belirti.Küçük metrekareli konutların kolay satın alınabilir ve yüksek kira getirili olduğunu söyledi.

Beyazıt Öztürk Ayvalıköy'den çiftlik alacak!

Geçtiğimiz aylarda Beyaz Show’da tatlı atışmaları milyonları ekrana bağlayarak dikkat çeken Beyazıt Öztürk ile Candan Erçetin, komşu oluyor. Öztürk, Kırklareli Lüleburgaz’ın Ayvalıköy’ünde çiftlik alacak..

Alemdar Öztürk proje ve hizmet birincisi oldu!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin 1. yıldönümünde "proje ve hizmet birincisi" oldu.

Metin Öztürk Galatasaray açıklaması Haberi

Metin Öztürk Galatasaray açıklaması

Galatasaray Spor Kulübü'nde Mayıs ayı sonunda yapılacak başkanlık seçiminde aday olan Metin Öztürk yeni dönemde yapılacak projeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; sarı-kırmızılı ekibe 1,5 milyar liralık kaynak oluşturacaklarını söyleyen Öztürk şu açıklamalarda bulundu: 

"Bizim yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımız, derneğe faizsiz borç verecek. Böylelikle Kemerburgaz'daki araziye 8 ayda 4 adet antrenman sahası yapacağız. Başlangıçta küçük bir dinlenme alanı olacak. Çünkü projenin tamamı bu ekonomik koşullarda 3 yıldan önce bitmez. Öyle bir paramız yok. Muhteşem bir tesis için 1 milyar lira yeni kaynak olması lazım. Biz şampiyonluk ideallerinden vazgeçmeden kaynaklarımızı borç azaltmaya kullanacağız. Kemerburgaz'a antrenman sahasını yaptığımızda Florya'dan çıkacağız. Bu araziyi Emlak Konut ile değerlendireceğiz ve yaklaşık 100 milyon dolar gelir sağlayacağız. Bunun yanı sıra stadın 5...