25 / 04 / 2024

Metin Öztürk'ten dikkat çeken Florya tesisleri açıklaması!

Metin Öztürk'ten dikkat çeken Florya tesisleri açıklaması!

Galatasaray'ın başkan adayı Metin Öztürk, kulübün borcunu düşürecek reçeteyi açıkladı. Öztürk, Kemerburgaz ve Florya tesislerine ilişkin de dikkat çeken açıklamalar yaptı.



Galatasaray'ın başkan adayı Metin Öztürk, Galatasaray'ın borcunun nasıl azaltılacağıyla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Cumhuriyet'te yer alan habere göre, sarı kırmızılı kulüp ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Metin Öztürk, TFF, Tahkim Kurulu ve PFDK ile olan ilişkilerde yönetimin iyi yapılmadığını, Galatasaray'ın hakkını tam anlamıyla savunacağına dikkat çekerek, "Bu ve benzeri platformlarda hiç temsil edilmediğimiz açık. Öncelikli ilgi alanlarımızdan birisidir. İçeride olacaksın ki hakkını savunacaksın. Bizim amacımız medyaya çıkıp bağırmak değil, orada olup argümanlarla Galatasaray'ın hakkını savunmak" açıklamasında bulundu. 

GALATASARAY'IN BORCUNU AZALTACAK REÇETE

İddialı başkan adayı Metin Öztürk, Kemerburgaz'a ilişkin de konuştu. Öztürk, şunları kaydetti: 

"Kemerburgaz'a kendi kaynaklarımızla, 8 ayda 4 antrenman sahası yaparak artık ihtiyacımıza cevap vermeyen Florya'yı boşa çıkaracağız. Stat isim hakkı, Florya'nın Emlak Konut'a devredilen kısmı ve forma anlaşması borçlarımızın büyük bölümünü ödeyecek. Florya'da 2049'a kadar Galatasaray'a tahsis edilen 20 dönümlük araziyi ilelebet muhafaza edecek, altyapıyı orada tutarak bayrağımızı dalgalandırmaya devam edeceğiz. Galatasaray'ın şu an borçlarının çoğu TL cinsindendir. Yabancı futbolcuların ileriye yönelik alacakları döviz cinsindendir. Dünya kulübüyüz. Bütçemizi buna göre yapacağız. Dövizin artması veya azalması planlarımızı değiştirmez."

Galatasaray'ın Kemerburgaz tesislerinde çalışmalar başlıyor!


Geri Dön