24 / 04 / 2024

metro konutları

metro konutları

Mahmutbey Metro Konutları'nda 235 bin liradan başlayan dairelerin teslimleri 2013 Ocak ayında yapılıyor...

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro güzergahındaki ev fiyatları ne kadar?

Endeksa, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’ndaki konutların satış fiyatları ile geri dönüş sürelerini açıkladı. Verilere göre 1 milyon 38 bin 520 TL’lik ortalama satış fiyatıyla en pahalı konut Göztepe’de, en uzun geri dönüş süresi 43 yıl ile Ümraniye’nin Kazım Karabekir Mahallesi’nde...

Kaynarca Tuzla Pendik Metrosu'nda konutların geri dönüş süresi 25-28 yıl!

Endeksa, inşaatına kısa süre içerisinde başlanacağı açıklanan Kaynarca-Tuzla-Pendik Metro Hattı üzerinde yer alacak konutların fiyatları ile geri dönüş sürelerini inceledi.

İzmir metro güzergahında konut fiyatları yüzde 21 değerlendi!

Endeksa verilerine göre, İzmir metro hattı üzerindeki konutların ortalama fiyatı son 1 yılda yüzde 21 değerlenerek 320 bin 40 TL oldu...

Avrupa Konutları Yamanevler ödeme şekilleri 2018!

İstanbul'da Anadolu Yakası Ümraniye'de hizmete açılan Metro durağının yanı başında hayata geçirilen Avrupa Konutları Yamanevler projesi 1.2 milyar TL’lik yatırım bedeline sahip..

Ümraniye Avrupa Konutları Yamanevler'de 84 ay 0 faiz!

Artaş İnşaat imzası taşıyan Ümraniye Avrupa Konutları Yamanevler, Alemdağ Caddesi üzerinde hizmete açılan Metro durağının yanı başında yükseliyor.

Otogar-Başakşehir Konutları Metro Hattı imar planı askıda!

İstanbul Bağcılar ilçesi, Otogar - İkitelli - Olimpiyat Köyü - Başakşehir Konutları Metro Hattı Revizesine ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Metro ve 3'ncü köprü Sancaktepe'deki konut fiyatlarını artırır!

TDUB, metro ve 3. köprü ile gündeme gelen Sancaktepe'yi mercek altına aldı. Bölgede markalı konutların metrekare satış fiyatları 4.500-5.500 TL, markasız konutların metrekare fiyat aralığının ise 2.500-3.500 TL bandında olduğu belirleniyor.

Metro hattı üzerindeki konutların metrekaresi yüzde 137.5 arttı!

İstanbul’un en pahalı noktası Etiler ve Rumeli Hisarüstü metro istasyonunun bulunduğu bölge. Yapılan araştırmaya göre metro hattı üzerinde bulunan konutların satış fiyatları metrekare bazında yüzde 137.5 arttı.

Otogar-Başakşehir Metro Hattı imar planı askıdan iniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya alınan Otogar - Bağcılar - Olimpiyat Köyü - Başak Konutları 4 Metro Hattı'na ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı yarın askıdan iniyor.

Esenler Otogar-Başakşehir Metro Hattı imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Otogar - Bağcılar - Olimpiyat Köyü - Başak Konutları 4 Metro Hattı'na ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı bugün askıya çıktı...

Avrupa Konutları Ataköy iletişim!

Artaş İnşaat imzası ile hayata geçirilen Avrupa Konutları Ataköy projesi Atatürk Havalimanı ve metro ile metrobüse yakın mesafede bulunuyor. İşte Avrupa Konutları Ataköy iletişim bilgileri...

Avrupa Konutları Kale: Geleneksel Türk Mimarisi'nin modern yorumu!

Metobüs ve metro durağına yakın mesafede konumlanan Avrupa Konutları Kale projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Köy Zekeriyaköy Konutları!

Siyahkalem İnşaat imzası taşıyan Köy Zekeriyaköy Konutları 'nda yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Proje Maslak'a 20 dakika, Hacıosman Metro İstasyonu'na 12 dakika uzaklıkta bulunuyor.

metro konutları Haberi

metro konutları

Mekan Yapı ve Zümrüt İnşaat ortaklığı ile hayata geçirilen Mahmutbey Metro Konutları 8 katlı 4 blokta 128 daireden oluşuyor.



Mahmutbey Metro Konutları fiyatları;


- 98 metrekare 2+1 daireler 235 bin lira ile 260 bin lira arasında,

- 120 metrekare 3+1 daireler 275 bin lira ile 360 bin lira arasında satılıyor.


Mahmutbey Metro Konutları'nda yüzde 40 peşinat ödeniyor, kalan tutar tapu tesliminde ödeniyor. Banka kredisine uygun durumda ödemeler yapılabiliyor.


Mahmutbey Metro Konutları'nda daire teslimleri 2013 yılı Ocak ayında yapılıyor.


Mahmutbey Metro Konutları nerede?


Metro Konutları Mahmutbey'de İSTOÇ, TEM, E-5 ve İkitelli Sanayi Bölgesi'ne yakın mesafede yer alıyor.


Mahmutbey Metro Konutları'na ulaşım için E-6 yolu üzerinde İSTOÇ sapağına girip ilerlendiğinde, kavşaktan sola dönülüyor. İleride Mahmutbey ışıklarından sola dönüldüğünde varılıyor.


Mahmutbey Metro Konutları ulaşım kroki