16 / 04 / 2024

metro turizm ve otelcilik değeri ne kadar

metro turizm ve otelcilik değeri ne kadar

Avrasya GYO., Artı Değer Uluslararası Bağımsız Denetim'e yaptırılan Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri A.Ş.'nin değerinin 22.500.000 TL olarak tespit edildiğini bildirdi...

Gürkan Metro Turizm Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik İstanbul Şubesi açıldı!

Gürkan Metro Turizm Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik İstanbul Şubesi, Serhan Gürkan Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL sermaye ile 18 Aralık'ta Pendik, E-5 Yanyol'da açıldı.

Metro Hill Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Metro Hill Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi, Muhammet Yiğit Özer tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs 2015 tarihinde Fatih, Laleli Balabanağa Mahallesi'nde kuruldu.

Avrasya GYO Metro Turizm Otelcilik'le birleşmeden vazgeçti!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Ticaret A.Ş. ile devralma yoluyla birleşme hakkında açıklama yaptı.

Metro Turizm'in sahibi Galip Öztürk'ün cezası onandı!

Yargıtay, Metro Turizm'in sahibi Galip Öztürk hakkında kararını verdi. Metro Turizm şirketinin patronu ve sahibi Galip Öztürk'ün 15 yıldır yargılandığı davada karar çıktı. İşte Galip Öztürk hakkındaki o karar...

Gümüşdağ Hafriyat İnşaat Turizm ve Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşdağ Hafriyat İnşaat Turizm ve Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Ayaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Eylül'de Tuzla, Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu.

Anderya Gayrimenkul Turizm ve Yat İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Ömer Hayyam Şubesi açıldı!

Anderya Gayrimenkul Turizm ve Yat İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Ömer Hayyam Şubesi, Tanay Can Alkan Şube Müdürlüğü'nde 691 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Hayat Group İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Group İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamed Abdel Halim, Ahmed Sanbook tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Eylül'de kuruldu.

Fil Ambarı Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fil Ambarı Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Hakan Çarmıklı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Ağustos'ta Salıpazarı, Meclis-i Mebusan Caddesi, Dursun Han'da kuruldu.

Metro Turizm yolcuların ismini otobüslerine yazdırıyor!

Karayolu taşımacılığında firmalar konfor ve hizmet konusunda yarışır hale geliyor. Yapılan yatırımlarla adından sıkça söz ettiren Metro Turizm yeni projesiyle yolcuların ismini otobüslerine yazdırıyor.

Karmen Yapı Taahhüt İnşaat Turizm ve Tekstil Ticaret Anonim Şirketi kimin?

Karmen Yapı Taahhüt İnşaat Turizm ve Tekstil Ticaret Anonim Şirketi, Metal Yapı Konut A.Ş'ye bağlı bir ortaklık firmasıdır. Karmen Yapı 27 Nisan 2009 tarihinde kuruldu...

Orion Emlak Danışmanlığı İnşaat Turizm ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orion Emlak Danışmanlığı İnşaat Turizm ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yasemin Erçetin tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Ağustos'ta Bakırköy, Yeşilköy'de kuruldu.

Büyük Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyük Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi 13 Ağustos 2014 tarihinde 1 milyon TL sermaye ile İstanbul Avcılar Denizköşkler Mahallesi' nde kuruldu.

Yayla Enerji Üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş sorumluluk beyanını yayınladı!

Yayla Enerji Üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda bugün yaptığı yazılı açıklamada 1 Ocak ile 30 Haziran 2014 tarihleri arasını kapsayan sorumluluk beyanını yayınladı..

metro turizm ve otelcilik değeri ne kadar Haberi

metro turizm ve otelcilik değeri ne kadar


Avrasya GYO tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimiz tarafından 06.11.2013,26.11.2013 ve 02.12.2013 tarihlerinde KAP' ta yapılmış olan duyurularımızın devamı olarak;  Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri A.Ş.'nin  26.11.2013 tarihli ve aynı tarihli KAP duyurumuzda yer alan şirket değerleme raporunun SPK tarafından kabul edilmemesi nedeniyle 02.12.2013 tarihli Yönetim Kurulunun aldığı karar ve aynı tarihli KAP duyurumuz çerçevesinde Artı Değer Uluslararası Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş.'ye  yaptırılan Şirket değerleme raporunda Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri A.Ş.'nin değeri 22.500.000 TL tespit edilmiştir.

Değerleme raporu ekte pdf formatında yer almaktadır.



Değerleme raporu için