25 / 04 / 2024

Anderya Gayrimenkul Turizm ve Yat İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Ömer Hayyam Şubesi açıldı!

Anderya Gayrimenkul Turizm ve Yat İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Ömer Hayyam Şubesi açıldı!

Anderya Gayrimenkul Turizm ve Yat İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Ömer Hayyam Şubesi, Tanay Can Alkan Şube Müdürlüğü'nde 691 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.



Anderya Gayrimenkul Turizm ve Yat İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Ömer Hayyam Şubesi, Tanay Can Alkan Şube Müdürlüğü'nde 691 bin TL'lik sermaye ile 4 Eylül'de kuruldu. 


Anderya Gayrimenkul Turizm ve Yat İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Ömer Hayyam Şubesi iş konusu; Şubenin amacı ve bu amacı gerçekleştirmek için yapmaya yetkili olduğu işler ve muameleler şunlardır: Turizm amaçlı otel, motel, tatil köyleri, kampingler, plaj, büfe, mokamplar ile her nevi turistik tesisler açmak, tesis etmek, kiralamak, kiraya vermek ve işletmeciliğini yapmak, Şube amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir, bunlar üzerinde aynı ve şahsı her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkuller ile ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifaz tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.  



Geri Dön