16 / 04 / 2024

metrobüs yolu asfaltlama çalışmaları

metrobüs yolu asfaltlama çalışmaları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen metrobüs yolu asfaltlama çalışmalarına 10 Nisan Pazar akşamından itibaren başlanacak. Çalışmalar akşam 23.00 ile sabah 05.00 saatleri arasında yapılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan metrobüs yolu açıklaması! 2024 yılında tamamlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu metrobüs yolunda yapımı tamamlanan  birinci ve ikinci etap beyaz yol çalışmalarını inceleyerek, yaklaşık 53 kilometreyi aşan bir kısmını tamamlandığını kalan yolların ise 2024 yılında tamamlanacağını açıkladı.

Bolu'ya metrobüs müjdesi!

İstanbul'da tek hat üzerinde trafiğe neredeyse hiç karışmadan yolculuk imkanı sunarak ulaşımı rahatlatan metrobüs uygulaması Bolu'da da hayata geçirilecek.

Ankara'ya metrobüs geliyor!

Ankara’nın Sincan ilçesinde bulunan Millet Kıraathanesi'nde gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ankara'yı bizim metrobüsle tanıştırmamız lazım. Yeni dönemde metrobüs olacak'' diye konuştu.

Bursa'nın ulaşım sorununa metrobüs önerisi!

Bursa gibi büyüyen kentler için toplu ulaşımın omurgası olarak raylı sistem en önemli çözüm yolu olarak görülüyor. Ulaşım sorunu için metro ve metrobüs önerisinde bulunuldu.

Mevlüt Uysal'dan Büyükçekmece'ye metro ve metrobüs sözü!

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Uysal, "Biz buraya hem metroyu hem de metrobüsü getireceğiz. Hazırlıklarımızı yapmıştık. Ağustos ayındaki dolar kuru ve ekonomik saldırı olmasaydı ihaleye çıkacaktık" dedi...

Büyükçekmece metrobüs durağı inşaat alanı oldu!

Heyelan bölgesinin hemen üzerinde olan ve rekreasyon alanı ilan edilen metrobüsün ilk durağı imara açıldı. İstasyonda plandan 5 kat fazla inşaat yapıldı.

Özcan Işıklar: Silivri'ye metrobüsü biz getireceğiz!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın metrobüsün Silivri’ye uzatılmayacağına ilişkin açıklamasına yanıt verdi. 

Metrobüs hattı Silivri'ye uzatılacak mı?

KİPTAŞ Silivri 3. Etap projesinin tanıtımında konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, metrobüs hattı Silivri'ye uzatılmasıyla ilgili de açıklama yaptı.

Hasan Akgün'den metrobüs teşekkürü!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün: “Metrobüs hattının, Büyükçekmece’miz ve bölgemiz için ne kadar önemli olduğunu yıllardır dile getiriyorum. Yapılacak çalışmaların da yakından takipçisi olacağım” dedi.

Metrobüs hattı Silivri'ye kadar uzatılıyor!

İETT Genel Müdürü Arif Emecen, İstanbulluların beklediği metrobüs müjdesini verdi. Emecen, "Planlanan Beylikdüzü-Silivri güzergahı ile İstanbul halkı hızlı ve konforlu ulaşım hizmetlerinden birine daha kavuşacaktır." açıklamasında bulundu.

Metrobüs hatlarına yeni düzenleme!

Hızlı ve konforlu bir ulaşım sağlayan metrobüste olası kazaların önüne geçilmek için yeni önlemler alınıyor. İBB, metrobüs yolunu diğer yoldan ayıran bariyerlerin güçlendirilmesi için çalışma başlattı.

Silivri'ye metrobüs geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Silivri halkına müjde verdi. Topbaş, "Silivri'ye kadar metrobüs hattı üzerinde çalışıyoruz." dedi.

İstanbul’a yeni metrobüs hattı geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AKP'nin Büyükçekmece'de düzenlenen etkinliğinde konuştu. Topbaş, İstanbul'da yeni bir metrobüs hattının üzerinde çalışıldığını ve Büyükçekmece Sahili'nden TÜYAP’a kadar teleferik kurulacağının müjdesini verdi.

metrobüs yolu asfaltlama çalışmaları Haberi

metrobüs yolu asfaltlama çalışmaları


İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen metrobüs yolu asfaltlama çalışmalarına 10 Nisan Pazar akşamından itibaren başlanacak. Çalışmalar akşam 23.00 ile sabah 05.00 saatleri arasında yapılacak.


Asfaltlama çalışmaları; 10 Nisan Pazar akşamı Boğaz Köprüsü Beşiktaş ayrımı - Zincirlikuyu arasında bir ekiple, Avcılar-Küçükçekmece arasında başka bir ekiple sürdürülecek.


1.Ekip çalışmasını; Boğaz Köprüsü Mecidiyeköy, Cevizlibağ – Ataköy kavşağı arasında yapacak. Bu güzergâhın çalışmasının 111 günde tamamlanması planlanıyor. Çalışma, 10 Nisan’da başlayacak 2 Ağustosta bitirilecek.


Bu kısım tamamlandığında ekip, Anadolu Yakasına geçecek. Bu kısmındaki çalışmalar 24 Temmuzda Boğaz Köprüsü Anadolu Yakası çıkışı – Söğütlüçeşme arasında yapılacak. Çalışma sırasında metrobüs hattının trafiği E5 güzergâhından sağlanacak. 24 Temmuz’da başlanacak çalışma 90 günde tamamlanacak.


2.Ekip çalışması;  Avcılar – Küçükçekmece, Küçükçekmece – Çobançeşme, Çobançeşme – Ataköy Kavşağı arasında yapılacak.


Çalışmalar 10 Nisan Pazar...