23 / 04 / 2024

Metrogarden AVM ziyaretçi sayısı

Metrogarden AVM ziyaretçi sayısı

Metrogarden Sur Yapı, AVM projelerine bir yenisini daha ekleyerek Metrogarden Alışveriş Merkezi'ni ziyaretçileriyle buluşturdu. Açılış gününde binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Metrogarden, bulunduğu bölgeye yeni bir yaşam alanı kazandırdı.

Metrogarden AVM açıldığı ilk gününde binlerce kişiyi ağırladı!

Sur Yapı, başarılı AVM projelerine bir yenisini daha ekleyerek Metrogarden Alışveriş Merkezi'ni ziyaretçileriyle buluşturdu. Açılış gününde binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Metrogarden AVM bulunduğu bölgeye yeni bir yaşam alanı kazandırdı.

AVM ziyaretçileri artıyor! 2023'te rekor gelecek! 

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, 2022’ye çok umutlu başlamamalarına rağmen çok mutlu tamamladıklarının altını çizdi. AVM ziyaretçi sayıları 2023'te rekor kıracak. İşte ayrıntılar...

Pendorya AVM'nin işletmesi Prime Development'e verildi!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde bulunan Pendorya AVM'nin işletmeci şirketinin değiştirilmesi hakkında açıklama yaptı.Pendorya AVM'nin işletmesi Prime Development Proje Geliştirme Şirketi'ne verildi. 

Malatya'daki tarihi konaklara ziyaretçi akını!

Malatya'nın Arapgir ilçesi'nde restore edilen tarihi konaklar ziyaretçi akınına uğruyor. Bölgedeki tarihi konaklar kamulaştırıldıktan sonra restore edildi. 

Sur Yapı Metrogarden AVM projesine başlıyor!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de 2. Metrogarden AVM projesi inşa ediliyor. Sur Yapı Metrogarden AVM projesi kapsamında 148 ticari birim yer alacak.. 

Sur Yapı'dan Ümraniye'ye 2. Metrogarden AVM yatırımı!

Sur Yapı, Ümraniye'de ikinci AVM projesi için düğmeye bastı. Metrogarden AVM'de 148 adet ticari birime yer verilecek..

Mirage Marina Bodrum'un örnek dairelerine ziyaretçi akını!

Değirmenler Mevkii'nde yapımına geçtiğimiz yıl başlayan Mirage Marina Bodrum projesinin örnek dairesine ziyaretçi akını...

Ters ev ziyaretçi akınına uğruyor!

Türkiye'nin ilk ters evi ziyaretçi rekoru kırıyor. Ters ev, yeni iç dekorasyonu ile dikkat çekiyor. Ters eve giriş ücretinin 15 TL.

Mersin Yumuktepe Höyüğü Ziyaretçi Merkezi açıldı!

Mersin'de Toroslar Belediyesi ve Mersin Üniversitesi (MEÜ) Mimarlık Fakültesince ortaklaşa yürütülen "Yumuktepe ve Çevresini Koruma, Sunum ve Turizm Altyapısını Geliştirme Projesi" kapsamında Yumuktepe Höyüğü Ziyaretçi Merkezi açıldı.

Ağustos ayında ziyaretçi sayısı yüzde 38 azaldı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın verilerine göre, ağustos aymda Türkiye’yi 3 milyon 183 bin yabancı ziyaret etti. Oysa geçen yılın aynı ayında ziyaretçi sayısı 5 milyon 131 bin olmuştu

Modern East AVM ziyaretçi ağırlamaya başladı!

Modern East Alışveriş Merkezi, İstanbul’un yeni finans merkezi Ümraniye’de kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Domotex Turkey Halı Fuarı'ına 8 bin ziyaretçi katıldı!

Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı'nı, 8 binden fazla profesyonel ziyaretçi gezdi. Kaplan, "Yatırım ve makine parkurlarının yenilenmesi sonucu üretim kapasitemiz 350 milyon metrekareye ulaştı" dedi.

22. EVTEKS Fuarı 140 bin ziyaretçi hedefliyor!

Alanında dünyanın 2'nci en büyük fuarı olan 22. EVTEKS İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı, 140 bin ziyaretçi hedefliyor. Fuar CNR EXPO Yeşilköy'de 21 Mayıs'a kadar sürecek.

Rönesans Gayrimenkul 9 yeni AVM projesi için kolları sıvadı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım, 9 yeni AVM projesi için 1.5 milyar euroluk yatırıma başladı. Bu miktarın 800 milyonluk kısmında temel atan şirket, nüfusu 1 milyonun üzerindeki her ile bir AVM projesi yapmayı hedefliyor

Metrogarden AVM ziyaretçi sayısı Haberi

Metrogarden AVM ziyaretçi sayısı


Yaklaşık 12 yıldır yönetim ve iş merkezleri, endüstriyel tesisler, villa, konut, rezidans, alışveriş merkezi gibi farklı formlarda yaşam alanları üreten Sur Yapı, başarılı AVM projelerine bir yenisini daha ekleyerek Metrogarden Alışveriş Merkezi'ni ziyaretçileriyle buluşturdu. Anadolu yakasının yeşile ulaştığı Ümraniye ilçesinde Çekmeköy, Sancaktepe ve Ümraniye'nin kesişme noktasında inşa edilen Metrogarden Konut ve AVM projesinde yer alan toplam 336 daireyi 2013 yılında sahiplerine teslim eden Sur Yapı, proje kapsamında bulunan Alışveriş Merkezi'nin açılışının binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirdi. 

Bölgenin ilk alışveriş merkezi olan Metrogarden'ın, 400 milyon dolar yatırım değerine sahip olduğunu ve 80 bin metrekare inşaat alanının bulunduğunu söyleyen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Türkiye'nin önde gelen markalarının buluşma noktası olan Metrogarden'm,147 mağazası, sinema salonları, spor salonu, kafe ve restoranları ile...