28 / 03 / 2024

Metropark faiz

Metropark faiz

Metropark projesindeki konut kredi faizleri 120 aya kadar olan tüm vadelerde yüzde 0,80'e indirilirken, peşinat tutarına göre 24 ile 60 ay arası vadelerde sıfır faiz imkanı sunuyor.

Metropark'ta faizler sıfırlandı!

İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da Teknik Yapı tarafından inşa edilen Metropark projesinde bayram öncesi faiz sıfırlandı Teknik Yapı, Halkalı'da inşaatına başladığı Metropark projesinde bayram fırsatı sunuyor...

Teknik Yapı Metropark Konutları fiyat!

Teknik Yapı Metropark Konutları fiyat listesi 200 bin 800 TL'den başlayarak değişiyor. Metropark İkitelli'de 100 ay sıfır faiz taksitle ödemeler yapılıyor...

Metropark İkitelli'de 100 ay 0 faiz kampanyası!

Eski Bahariye Halı Fabrikası'nın yerine yapılan İkitelli Metropark projesinde ev fiyatları 200 bin 800 TL'den başlangıç gösteriliyor. Projede 100 ay 0 faiz kampanyası bulunuyor...

Metropark Evleri İkitelli ödeme planı!

Metropark Evleri İkitelli ödeme planı kapsamında 100 ay sıfır faiz taksit fırsatı sunuluyor. Teknik Yapı Metropark ev fiyatları 200 bin 800 TL'den başlıyor...

Metropark Evleri Teknik Yapı fiyatlar!

Metropark Evleri Teknik Yapı fiyatları 330 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Metropark Evleri İkitelli'de ay sonuna kadar 0,70 faiz kampanyası geçerli...

Teknik Yapı Metropark yüzde 0,70 faiz kampanyası!

Teknik Yapı Metropark yüzde 0,70 faiz kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Projenin anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor.

Metropark’tan yılbaşı fırsatı!

Teknik Yapı, 2016’ya yeni bir yuva ile girme fırsatını bu kez Metropark ile sunuyor. Peşinatı yüzde 1’e indiren Teknik Yapı, aynı zamanda faiz oranını da yüzde 0’a çekti. Peşin alımlarda ise indirim oranını yüzde 15 olarak belirledi.

Teknik Yapı Halkalı Metropark'ta indirimi yüzde 15'e yükseltti!

Halkalı'nın yükselen değeri Metropark projesinde son 100 dairede indirim oranını yüzde 15'e yükselten Teknik Yapı, peşinat tutarını yüzde 1'e, 36 ay ödemeli konut kredisi faiz oranlarını yüzde sıfıra indirdi.

Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul'da kampanya!

Teknik Yapı, Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde yer alan daireler için kampanya başlattı. 36 ay sıfır faiz, peşin ödemelerde ise yüzde 12 indirim!

Teknik Yapı projelerindeki faiz oranını yüzde 39'a çekti!

Teknik Yapı, Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde yer alan daireler için “düşük faiz”, “peşinat öteleme” ve “indirim” fırsatlarından oluşan üçlü bir avantaj kampanyası başlattı.

Teknik Yapı MetroPark'ta 271 bin TL'ye 1+1!

Halkalı'da hızla yükselen ve yıl sonunda teslim edilmesi planlanan MetroPark projesinde yüzde 1 peşinat, yüzde 12'ye varan indirim, düşük faiz ve faizsiz ödeme seçenekleri ile ev sahibi olmak mümkün.

Metropark Rezidans nerede?

Metropark Evleri Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Ödeme planı kapsamında 36 ay 0 faiz fırsatı sunan proje 213 bin 800 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Metropark Rezidans nerede?

Teknik Yapı Metropark adres!

Teknik Yapı Metropark adres bilgisi kapsamında proje, Atatürk Mahallesi, Şehit Er Necati Özgel Sokak'ta yer alıyor. Daire fiyatlarının 271 bin TL'den başladığı projede 36 0 faiz fırsatı sunuluyor.

Metropark ödeme koşulları!

Metropark ödeme koşulları kapsamında 36 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Teslimlerin bu yıl sonunda gerçekleşmesi planlanan projede daire fiyatları 271 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Metropark faiz Haberi

Metropark faiz


Teknik Yapı, Metropark'ta faiz artışını durdurdu.  Metropark projesindeki konut kredi faizleri 120 aya kadar olan tüm vadelerde yüzde 0,80'e indirilirken, peşinat tutarına göre 24 ile 60 ay arası vadelerde sıfır faiz imkanı sunuyor. 1.272 rezidans daireden oluşan projede peşinat tutarına göre yüzde 25 peşinat yatıranlara 24 vadede, yüzde 35 peşinat yatıranlara 36 vadede, yüzde 50 peşinat yatıranlara 48 vadede, sıfır faiz uygulanacak. 12 aydan 120 aya kadar tüm vadelerde yüzde 0,80 faiz...