25 / 04 / 2024

Metropark Halkalı ne zaman teslim

Metropark Halkalı ne zaman teslim

Metropark Rezidans Halkalı satılık daire fiyatları 312 bin TL'den başlıyor. Nakit ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sunan proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor.

Metropark Halkalı ne zaman teslim?

Metropark Evleri daire fiyatları 271 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peşin alımlarda yüzde 12 indirim yapılan projede toplam 1.270 adet konut bulunuyor. Peki Metropark Halkalı ne zaman teslim edilecek?

Metropark Halkalı satış fiyatları!

Ödeme planı kapsamında 60 ay vade farksız taksit yapılabilen Metropark Halkalı Evleri'nde peşinatı teslimde ödeme imkanı da sunuluyor. Peki Metropark Halkalı satış fiyatları ne kadar?

Emlak Konut GYO Halkalı parsellerinin 2022 değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO Halkalı parsellerinin değeri resmen belli oldu. Peki Emlak Konut GYO Halkalı parsellerinin değeri ne kadar oldu? İşte 2022 rakamları...

B1 Marmaray Halkalı-Gebze metro hattı ne zaman açılacak?

İstanbullular için yeni bir metro hattı daha yapılıyor. Peki Marmaray Halkalı-Gebze metro hattı ne zaman bitecek, açılacak, nerelere gidecek? İşte tüm bu soruların cevapları...

Halkalı Serenity Cadde ne zaman teslim?

Ön satışların başladığı Serenity Cadde projesi Bakırcı Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Halkalı Serenity Cadde ne zaman teslim?

Çizmeci Metropark fiyatları ne kadar?

Çizmeci Metropark projesi Çizmeci İnşaat tarafından Çekmeköy Taşdelen'de hayata geçiriliyor. Peki Çizmeci Metropark fiyatları ne kadar?

Halkalı Metropark'ta 10 yıl vadeyle! Hemen teslim!

Fiyatların 330 bin TL'den başladığı Halkalı Metropark'ta yüzde 20 peşinat verildiğinde kalan tutar 10 yılda aylık 0.70 vade ile ödenebilecek.

Halkalı Metropark'ta 1+1 fiyatına 2+1!

Halkalı Metropark'ta 1.272 adet daire ve 30 dükkan bulunuyor. Halkalı Metropark'ta 1+1 fiyatına 2+1 kampanyası kapsamında fiyatlar 280 bin 755 TL'den başlıyor.

Halkalı Avrupa Konutları Atakent 4 ne zaman satışa çıkacak?

600'e yakın daire ve ticari ünitelerin yer aldığı Avrupa Konutları Atakent 4'te ön talep süreci başladı. Peki Halkalı Avrupa Konutları Atakent 4 ne zaman satışa çıkacak?

Meydan Halkalı ne zaman teslim edilecek?

Meydan Halkalı Residence'de 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Projede 12 ay vade fırsatı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Meydan Halkalı ne zaman teslim edilecek?

Metropark Halkalı ödeme tablosu!

Daire tiplerinin 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösterdiği Metropark projesi İstanbul Küçükçekmece Halkalı' da bulunuyor. Metropark Halkalı ödeme tablosu kapsamında yüzde 1 peşinat uygulanıyor.

Metropark Rezidans Halkalı satılık!

Metropark Rezidans Halkalı satılık daire fiyatları 312 bin TL'den başlıyor. Nakit ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sunan proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor.

Halkalı Metropark Evleri teslim tarihi!

Halkalı Metropark Evleri teslim tarihi 2016 yılı Şubat ayı olarak belirtiliyor. Konut fiyatlarının 312 bin TL'den başladığı projede yüzde 1 peşinat kampanyası ile daire sahibi olunabiliyor.

Metropark Halkalı ödemeleri!

İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da yükselen projede teslimler 2016 yılı Şubat ayında yapılması planlanıyor. Projede son 100 adet evin satışı devam ediyor. Metropark Halkalı ödemeleri kapsamında peşinde yüzde 15 indirim uygulanıyor.

Halkalı Metropark satış ofisi iletişim!

Halkalı Metropark satış ofisi iletişim için 444 10 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teknik Yapı tarafından inşa edilen projede tamamı peşin alımlarda yüzde 15 indirim yapılıyor.

Metropark Halkalı ne zaman teslim Haberi

Metropark Halkalı ne zaman teslim

Metropark Rezidans Halkalı satılık konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje 213 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 


İstanbul Avrupa Yakası Halkalı bölgesinde yükselen Metropark Konutları 7 bloktan oluşuyor. Projenin 2016 yılı Şubat ayında teslim edilmesi öngörülüyor. 


Halkalı Metropark'ın sosyal imkanları arasında; çocuk oyun alanları, sauna,koşu parkuru, fitness center, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, kapalı otopark, spor alanları ve yüzme havuzu yer alıyor. 


Metropark Rezidans Halkalı satılık ev fiyatları 312 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 1.412 tane daire ve 26 tane ticari üniteden meydana gelen proje Teknik Yapı imzası taşıyor. 


Yüzde 25 peşin ödemelerde kalan daire bedeli için banka kredisiyle 36 ay vade farksız taksit imkanı sunan Metropark...