26 / 04 / 2024

Metropark Küçükçekmece nerede

Metropark Küçükçekmece nerede

Toplam 1.270 adet daireden meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+1' den 4+1 'e kadar farklılık göstererek tasarlandı. Peki Metropark Küçükçekmece ne zaman teslim?

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede?

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Sinpaş Boulevard Küçükçekmece nerede?

Sinpaş Boulevard Küçükçekmece nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Sinpaş Boulevard Küçükçekmece nerede sorusunun yanıtı ve projeye ilişkin ayrıntılar...

Eşbah Yapı Küçükçekmece projesi nerede? 

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Eşbah Yapı yeni projesi için harekete geçti. Eşbah Yapı Küçükçekmece projesi nerede? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor... 

Küçükçekmece deprem toplanma alanları! 

İstanbul'da yaşanan depremden sonra gözler deprem toplanma alanlarına çevrildi. Peki Küçükçekmece deprem toplanma alanları nerede? Küçükçekmece deprem toplanma alanları 2019...

Büyükçekmece Batı Mahal nerede?

Büyükçekmece Batı Mahal projesinde evler göl manzarasına hakim konumda bulunuyor. Peki Büyükçekmece Batı Mahal nerede?

Büyükçekmece Liv Residence nerede?

Daire seçeneklerinin 2+1'den başlayarak 5+2'ye kadar farklı şekilde tasarlandığı Liv Büyükçekmece projesi 9 blok halinde hayata geçiriliyor. Peki Büyükçekmece Liv Residence nerede?

Liv Büyükçekmece nerede?

Liv Büyükçekmece Konutları'nın 2 yıl içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor. Projede 2+1'den 5+2'ye kadar farklı daire tipleri yer alıyor. Peki Liv Büyükçekmece nerede?

Sone İstanbul Küçükçekmece nerede?

Toplam 36 bin metrekare arsa üzerinde yükselen Sone İstanbul projesi içerisinde konut, otel ve dükkan alanları bulunuyor. Projede metrekare birim bazında 5 bin 500 TL'den başlıyor. Peki Sone İstanbul Küçükçekmece nerede?

Küçükçekmece Avrupa Konutları Atakent 4 nerede?

Yaklaşık 30 bin metrekare alana yayılan proje Artaş İnşaat imzası ile hayata geçirilecek. Proje 600 daire ve ticari ünitelerden oluşuyor. Peki Küçükçekmece Avrupa Konutları Atakent 4 nerede?

Küçükçekmece Sone İstanbul nerede?

Toplam 1.067 adet konut, otel ve dükkan alanlarının bulunduğu proje 5 konut bloğu ve 1 adet otel bloğundan oluşuyor. Peki Küçükçekmece Sone İstanbul nerede?

Küçükçekmece Babacan Port Royal nerede?

Babacan Port Royal'de daireler 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Babacan Yapı imzası ile yükselecek projede 3 bine yakın ünite bulunuyor. Peki Küçükçekmece Babacan Port Royal nerede?

Küçükçekmece Bayrak Towers nerede?

İnşaat alanının 270-300 bin metrekare olarak belirlendiği projede 1600 adet daire yer alacak. Proje 4 kule şeklinde inşa edilecek. Peki Küçükçekmece Bayrak Towers nerede?

Küçükçekmece Metropark iletişim!

Küçükçekmece Metropark iletişim için 444 10 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatları 271 bin TL'den başlangıç gösteren proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor.

Metropark Küçükçekmece nerede Haberi

Metropark Küçükçekmece nerede

Ödeme planı kapsamında projede yüzde 10 peşinat ödendiğinde, kalan tutarın yüzde 15'i için 1 yıl sonra ara ödeme yapılıyor. Projede kalan bedel 36 ay 0 faiz ile, 48 ay yüzde 0,25 faiz ya da 60 ay yüzde 0,39 faiz oranıyla ödeniyor. 


Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje  İstanbul Küçükçekmece - Halkalı'da hayata geçiriliyor.


7 bloktan meydana gelen projede peşin ödemelerde yüzde 12 indirim uygulanıyor. Ulaşım bilgisi kapsamında proje Eski Bahariye Halı Fabrikası, İETT Garajı yanında bulunuyor.


Sosyal kullanım alanları arasında projede dinlenme alanları, yürüyüş yolları, sauna, koşu parkuru, kapalı otopark, buhar odası, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, fitness center, spor alanları bulunuyor.


Metropark Küçükçekmece ne zaman...