19 / 04 / 2024

metropol istanbul ataşehir fiyatları

metropol istanbul ataşehir fiyatları

Metropol İstanbul Ataşehir satılık daire bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. 750 bin metrekare inşaat alanına sahip olan proje Varyap ve Gap İnşaat ortak girişimi ile 3 blok olarak yükseliyor...

Metropol İstanbul resimleri!

Ataşehir Metropol İstanbul Konutlarında yer alan daireler 357 bin TL ile 1 milyon 617 bin TL arasında değişen fiyatlarla alıcılara sunuluyor. Metropol İstanbul resimleri projeyi merak edenler için haberimizde yer alıyor.

Metropol istanbul Ataşehir adres!

Metropol İstanbul Evleri'nde daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Metropol istanbul Ataşehir adres bilgisi haberimizde...

Metropol İstanbul Ataşehir fiyatları!

Metropol İstanbul Ataşehir fiyatları her blokta farklılık gösteriyor. Metropol İstanbul Ataşehir Konutları kapsamında B bloktaki 48-55 metrekarelik alana sahip stüdyoların fiyatları 357 bin TL'den başlıyor

Metropol İstanbul Ataşehir daire!

Varyap ve Gap İnşaat ortak girişimi ile yükselen Metropol İstanbul Ataşehir daire fiyatları hakkındaki bilgiler için haberimizi okumanız yeterli...

Metropol İstanbul daire fiyatları!

Metropol İstanbul daire fiyatları haberimizin içinde detaylı olarak yer alıyor. Projedeki fiyatlar 357 bin liradan başlıyor...

Metropol İstanbul Ataşehir fiyatları!

Metropol İstanbul Ataşehir fiyatları B Blok için 350 bin TL'den başlıyor. Tüm bloklarda ayrıntılı fiyatlar haberimizde yer alıyor

Metropol İstanbul fiyatlar!

Metropol İstanbul fiyatlar 355 bin TL'den başlıyor. Aralık 2014 yılında teslimlerin başlayacağı Metropol İstanbul Ataşehir'de Varyap ve Gap İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Metropol İstanbul daire fiyatları!

Metropol İstanbul daire fiyatları 350 bin TL'den başlangıç gösteriyor. A-B ve C bloklarda farklı fiyat uygulamaları yapılıyor

Son Dakika: İstanbul Ataşehir'de korkutan yangın 3 binayı sardı!

Ataşehir'de bir spor salonunda çıkan yangın bitişikteki 3 binaya sıçradı.

TOKİ'den İstanbul Ataşehir'e 211 konutluk yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Ataşehir'de yeni konut projesi inşa edecek.

TOKİ'den İstanbul Ataşehir'e 718 konutluk yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Ataşehir'de 718 konut ve 70 adet dükkan inşa edecek.

İstanbul Hdf Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

İstanbul Hdf Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kanoğlu tarafından açıldı.

DoubleTree by Hilton İstanbul Ataşehir açıldı!

1955'ten bu güne Türkiye’deki en uzun süreli konaklama hizmetini sağlayan otel zinciri Hilton, DoubleTree by Hilton markası bünyesindeki en yeni otelini Ataşehir’de açtı. 

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

Ene Yönetim Danışmanlığı Gıda Temizlik İnş.Tur.San.Ve Tic.Ltd. Şirketi Ataşehir İstanbul Şubesi açıldı!

Ene Yönetim Danışmanlığı Gıda Temizlik İnş.Tur.San.Ve Tic.Ltd. Şirketi Ataşehir İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Etöz tarafında kuruldu.

Nasyapı Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Ataşehir İstanbul Şubesi açıldı!

Nasyapı Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir İstanbul Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

TOKİ İstanbul Ataşehir başvuru tarihleri 2019!

TOKİ İstanbul Ataşehir başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 9 adet konut bulunuyor.

TOKİ İstanbul Ataşehir Esatpaşa başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Ataşehir Esatpaşa projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Metropol İstanbul'a Guardian Glass imzası!

Varyap girişimi ile RMJM tarafından tasarlanan Metropol İstanbu projesi,eşsiz tasarımı ile Ataşehir’de yeni kurulacak Finans Merkezi’nin en çok göze çarpan yapıları arasında yer alıyor. Projenin cephe tasarımında ise Guardian Glass imzası yer alıyor.

Metropol İstanbul değerleme raporu 2018!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Ataşehir'de yer alan Metropol İstanbul projesi ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Metropol İstanbul AVM'yi Kefeli-Dekorsel İş Ortaklığı aldı!

Ataşehir'de yer alan Metropol İstanbul AVM Kefeli-Dekorsel İş Ortaklığı'na 1 milyar 361 milyon 898 bin TL bedelle satıldı. Böylece Ömer Faruk Çelik ile Ahmet Kefeli ortak oldu.

metropol istanbul ataşehir fiyatları Haberi

metropol istanbul ataşehir fiyatları

Metropol İstanbul Ataşehir satılık daire alternatifleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde.


Daire teslimlerinin 2014 yılında yapılması planlanan Metropol İstanbul, Gap İnşaat ve Varyap tarafından Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirildi.


250 metre uzunluğunda kule ve 2 blok olarak planlana Ataşehir Metropol İstanbul daire alanları 44 metrekare ile 252 metrekare olarak tasarlandı.


Metropol İstanbul Ataşehir satılık daire 


Metropol İstanbul Ataşehir satılık daire fiyat bilgilerine 444 82 92 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. Projenin inşaat alanı 750 bin metrekare.


Adres: Atatürk Mahallesi Ataşehir Bulvarı Ata Blokları karşısı Ataşehir-İSTANBUL


Telefon: 444 82 92

Web adresi: www.metropolistanbul.com

Gizem...