23 / 04 / 2024

metropol istanbul yapı ruhsatı

metropol istanbul yapı ruhsatı

Ataşehir'de yer alan Metropol İstanbul projesinde C2 blokta revizyona gidilmişti, projenin 424 adet bağımsız bölüm için tadilat yapı ruhsatı dün alındı...

Metropol İstanbul'un yapı ruhsatında değişiklik!

Metropol İstanbul projesinin yapı ruhsatında değişikliğe gidildiği için tadilat yapı ruhsatı alındı...

Metropol İstanbul'un kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Metropol İstanbul'un Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin kısmi kesin kabulü yapıldı ve kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı...

Metropol İstanbul'a Guardian Glass imzası!

Varyap girişimi ile RMJM tarafından tasarlanan Metropol İstanbu projesi,eşsiz tasarımı ile Ataşehir’de yeni kurulacak Finans Merkezi’nin en çok göze çarpan yapıları arasında yer alıyor. Projenin cephe tasarımında ise Guardian Glass imzası yer alıyor.

Metropol İstanbul'ün kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Metropol İstanbul'ün kısmi kesin kabulü yapıldı...

Metropol İstanbul'ün kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Metropol İstanbul'ün kısmi geçici kabulü bugün onaylandı.

Metropol İstanbul'un bağımsız birim sayısı 2 bin 139 oldu!

Emlak Konut GYO projelerinden Metropol İstanbul'un konut sayısı değişmeyecek ve ticari ünite sayısı 771 olacak şekilde toplam 2139 adet bağımsız bölüme ait tadilat yapı ruhsatları alındı.

Metropol İstanbul'un kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Metropol İstanbul'un 3386 ada 1 parsel A blok ile bu bloğa ait altyapı ve çevre düzenleme işlerin kısmi geçici kabulü yapıldı. 

Metropol Yol Yapım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metropol Yol Yapım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yıldıray Candan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Metropol İstanbul değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metropol İstanbul değerleme raporu yayınlandı.

Metropol İstanbul, Cityscape Türkiye'de ilk günden 35 milyon TL’lik satış yaptı!

Metropol İstanbul projesinin, yaklaşık 30 bin metrakelik ticari ofislerinin satış lansmanı İstanbul’da bu yıl ilk kez düzenlenen Cityscape Türkiye Fuarı’nda yapıldı. Fuarın ilk gününde 35 milyon TL tutarında satış anlaşması imzalandı.

Ataşehir Metropol İstanbul Evleri!

Ataşehir Metropol İstanbul Evleri 'nde yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor. Fiyatların 406 bin TL'den başladığı projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Metropol İstanbul detaylı ödeme planı!

Metropol İstanbul Evlerinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerine yer veriliyor. Proje Varyap ve Gap Yapı ortaklığında inşa ediliyor. İşte Metropol İstanbul detaylı ödeme planı...

Metropol İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Metopol İstanbul'da yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor. Projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler yer alıyor. Peki Metropol İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Metropol İstanbul ne zaman teslim?

Varyap ve Gap Yapı imzası ile inşa edilen Metropol İstanbul Konutları İstanbul Ataşehir'de hayata geçiriliyor. Proje 800 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Peki Metropol İstanbul ne zaman teslim edilecek?

metropol istanbul yapı ruhsatı Haberi

metropol istanbul yapı ruhsatı


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından yapılan açıklama;



Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:


Şirketimiz projelerinden "İstanbul Ataşehir Doğu Bölgesi 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ( Metropol İstanbul )" kapsamında, 3386 Ada 1 Parselde yer alan C1 ve C2 Bloklarda bulunan 524 adet konuta ait Yapı Ruhsatları 21.03.2012 tarihinde alınmış, ancak projede revizyona gidilmiş, C1 Blokta yer alan konut sayısı değişmeyecek ve C2 Blokta yer alan 131 adet konutun fonksiyonu değişerek 31 adet ticaret olacak şekilde, toplam 424 adet bağımsız bölüm için 21.02.2012 tarihinde Tadilat Yapı Ruhsatı alınmıştır.


Proje kapsamında, parsel bütününde 439 adet olan ticari ünite sayısı 470 adet, 1512 adet olan konut sayısı 1381 adet, 1951 adet olan toplam bağımsız bölüm sayısı ise 1851 adet...