25 / 04 / 2024

Metropol İstanbul ne zaman teslim?

Metropol İstanbul ne zaman teslim?

Firma: Varyap ve Gap İnşaat

Proje: Metropol İstanbul

Varyap ve Gap Yapı imzası ile inşa edilen Metropol İstanbul Konutları İstanbul Ataşehir'de hayata geçiriliyor. Proje 800 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Peki Metropol İstanbul ne zaman teslim edilecek?



Toplam 3 blok halinde yükselen Metropol İstanbul'da blokların uzunluğu 250 metreden oluşuyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor.


Metropol İstanbul ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizin devamında bulunuyor.  Banka kredisine uygun olan projede 1.500 adet bağımsız birim bulunuyor. 


Ataşehir  Metropol İstanbul  Evleri'nde daireler 427 bin TL ile 920 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje Varyap ve Gap Yapı imzası taşıyor. 


Metropol İstanbul'un ortak yaşam alanları arasında konferans ve toplantı birimleri, İstanbul’un ilk ve tek alışveriş sokağı, yaşam ve çalışma alanları, squash, sinema, bowling, cafe ve restoranlar, spa ve fitness merkezleri,  spor alanları, yeşil alanlar, açık ve kapalı yüzme havuzları, koşu parkuru, kentsel meydanlar ve buluşma yerleri, çocuk parkları yer alıyor.


Metropol İstanbul ne zaman teslim? sorusuna 2015 yılı Haziran ayı yanıtını verebiliriz. Satışları devam eden proje 800 bin metrekare alan üzerinde yaşama geçiriliyor.


Metropol İstanbul telefon: 444 82 92

Web adresi: www.metropolistanbul.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön