27 / 04 / 2024

metropol istanbul konut fiyatları

metropol istanbul konut fiyatları

Varyap ve Gap Yapı imzası ile inşa edilen Metropol İstanbul Konutları İstanbul Ataşehir'de hayata geçiriliyor. Proje 800 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Peki Metropol İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Metropol İstanbul'un yüzde 75'i satıldı! Metropol Kule Ekim'de!

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi sınırları içinde yer alan Metropol İstanbul, ilk 9 ayda yüzde 50 değer kazandı. Satışa çıkan kısmının yüzde 75’inin satıldığı projede Metropol Kule’nin lansmanı ise Ekim ayında yapılacak...

Metropol İstanbul Sitesi'nde 520 bin liraya 2 oda 1 salon!

Ataşehir’de, İstanbul’un Uluslararası Finans Merkezi sınırları içerisinde yer alan ilk karma proje olan Metropol İstanbul, finansın ve modanın yeni merkezi olmaya hazırlanıyor

Emlak Konut GYO Metropol İstanbul yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Metropol Projesi 1 adet Bağımsız Bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Metropol İstanbul 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Metropol İstanbul" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Metropol İstanbul projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Metropol İstanbul projesi 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Metropol İstanbul 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı,Metropol İstanbul  ile ilgili olarak hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Metropol İstanbul'ün kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Metropol İstanbul'ün kısmi kesin kabulü yapıldı...

Metropol İstanbul değerleme raporu 2018!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Ataşehir'de yer alan Metropol İstanbul projesi ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Metropol İstanbul'ün kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Metropol İstanbul'ün kısmi geçici kabulü bugün onaylandı.

Emlak Konut 2017 yılı 4. çeyrek şampiyonu Metropol İstanbul oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2017 yılı 4. çeyrek şampiyonu 1 milyar 182 milyon 467 bin TL ile Metropol İstanbul oldu!

Metropol İstanbul 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO Metropol İstanbul projesi için hazırlatılan 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Metropol İstanbul'un kısmi geçici kabul tutanağına onay!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden olan Metropol İstanbul projesine ilişkin kısmi geçici kabul tutanağı 25 Aralık 2017 tarihinde onaylandı. 

Metropol İstanbul'un 5 bloğunun kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen Metropol İstanbul'un kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı...

Metropol İstanbul'un bağımsız birim sayısı 2 bin 139 oldu!

Emlak Konut GYO projelerinden Metropol İstanbul'un konut sayısı değişmeyecek ve ticari ünite sayısı 771 olacak şekilde toplam 2139 adet bağımsız bölüme ait tadilat yapı ruhsatları alındı.

Metropol İstanbul'un kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Metropol İstanbul'un 3386 ada 1 parsel A blok ile bu bloğa ait altyapı ve çevre düzenleme işlerin kısmi geçici kabulü yapıldı. 

metropol istanbul konut fiyatları Haberi

metropol istanbul konut fiyatları

Toplam 3 blok halinde yükselen Metropol İstanbul'da blokların uzunluğu 250 metreden oluşuyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor.


Metropol İstanbul ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizin devamında bulunuyor.  Banka kredisine uygun olan projede 1.500 adet bağımsız birim bulunuyor. 


Ataşehir Metropol İstanbul Evleri'nde daireler 427 bin TL ile 920 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje Varyap ve Gap Yapı imzası taşıyor. 


Metropol İstanbul'un ortak yaşam alanları arasında konferans ve toplantı birimleri, İstanbul’un ilk ve tek alışveriş sokağı, yaşam ve çalışma alanları, squash, sinema, bowling, cafe ve restoranlar, spa ve fitness merkezleri,  spor alanları, yeşil alanlar, açık ve kapalı yüzme havuzları, koşu parkuru, kentsel meydanlar...