28 / 03 / 2024

metropolist yapı metrowin tower fiyatları

metropolist yapı metrowin tower fiyatları

Pendik Metrowin Tower fiyat bilgisi haberimiz içinde yer alıyor, proje Pendik'te yükseliyor

Lokum Manzara'da Efsane Cuma'ya özel indirim!

Lokum Manzara projesinde Efsane Cuma'ya özel yüzde 25 indirim ve 36 ay 0 vade farkı ile ödemeler yapılıyor. DKY ve Metropolist Yapı ortaklığında hayata geçirilen projede satışlar devam ediyor.

Lokum Evler'de 290 bin TL'ye hemen teslim!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ortaklığıyla Tuzla Aydınlı’da hayata geçirilen Lokum Evler projesinde anahtar teslim daireler 290 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

DKY Lokum Evler'de anahtar teslim daireler! 290 bin TL'ye!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ortaklığıyla Tuzla Aydınlı’da hayata geçirilen Lokum Evler projesinde anahtar teslim daireler sahiplerini bekliyor. Yaşamın Haziran 2017’de başladığı projenin 3. etap konutları 290 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Lokum Evler'de anahtar teslimleri başladı!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı tarafından hayata geçirilen Lokum Evler'de yaşam başladı. Toplam 742 adet konuttan meydana gelen projede ilk anahtar teslimler gerçekleştirildi.

Lokum Evler Tuzla Aydınlı daire fiyatları!

Toplam 722 daireden meydana gelen Lokum Evler Tuzla Aydınlı daire fiyatları 441 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje DKY İnşaat ve Metropolist Yapı işbirliğinde hayata geçiriliyor.

Tuzla Lokum Evler satılık daire fiyatları!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı tarafından hayata geçirilen Tuzla Lokum Evler satılık daire fiyatları 440 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Tuzla Lokum Evler kroki!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı tarafından inşa edilen Lokum Evler Rezidans 722 adet daireden oluşuyor. Projenin 2017 yılında tamamlanması planlanıyor. İşte Tuzla Lokum Evler kroki bilgileri...

Lokum Evler yüzde 10 peşinat kampanyası!

Lokum Evler yüzde 10 peşinat kampanyası devam ediyor. Toplam 722 adet daireden meydana gelen proje DKY İnşaat ve Metropolist Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Aydınlı Lokum Evler Rezidans nerede?

Lokum Evler Tuzla'da daire fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Proje DKY İnşaat ve Metropolist Yapı işbirliğinde hayata geçiriliyor. Peki Aydınlı Lokum Evler Rezidans nerede?

Lokum Evler kampanya detayları!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı imzası ile hayata geçirilen Lokum Evler'de daireler 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte Lokum Evler kampanya detayları...

Tuzla Lokum Evler ödeme planı!

Tuzla Lokum Evler ödeme planı kapsamında 60 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen proje DKY İnşaat ve Metropolist Yapı imzası taşıyor.

18 soruda Tuzla Lokum Evler projesi!

1+1'den 3+1'e kadar farklı daire tipleri bulunan proje DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ve Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. İşte 18 soruda Tuzla Lokum Evler projesi...

Pendik Metrowin Tower ulaşım!

Pendik Metrowin Tower ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Anadolu Yakası Pendik ilçesi, Yeşilbağlar Mahallesi'nde yer alıyor. Projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim yapılıyor.

metropolist yapı metrowin tower fiyatları Haberi

metropolist yapı metrowin tower fiyatları

Metropolist Yapı 'nın İstanbul Pendik'te inşa ettiği Metrowin Tower 18 katlı tek blok halinde yükseliyor. 


Pendik Metrowin Tower fiyat bilgisi haberimiz içinde yer alıyor. Projede 8 bin metrekarelik alan ofislere ayrıldı. Metrowin Tower'da ofislerin yanı sıra mağazalarda bulunuyor.


Metrowin Tower 'da yer alan ofislerin alanları 65 metrekare ile 125 metrekare arasında değişiyor. Metrowin'de yüzde 25 peşinat ödeyerek banka kredisi kullanılabiliyor. 


Pendik Metrowin Tower fiyat : Metrowin Tower 'da metrekare birim fiyatı 3 bin 600 liradan başlangıç gösteriyor. Proje 15 ay sonra tamamlanacak.


Telefon: +90 (216) 680 17 00 

Web Adresi: www.metrowin.com.tr

Ceren...