26 / 04 / 2024

Meydan Ardıçlı fiyat

Meydan Ardıçlı fiyat

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığında Esenyurt'ta hayata geçirilen Meydan Ardıçlı projesinin 282 konuttan meydana gelen 2'nci etabı tamamlanırken tesislerin yapımı da başladı. 

Meydan Ardıçlı markaların radarında! Ticari alanlara rekor talep!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt’ta inşa edilen 'Meydan Ardıçlı' projesi, ulusal ve uluslararası markaların radarında. Dev projede 2 ticari blokta yükselen alışveriş ve eğlence imkânı sunan sokak ve caddelerden oluşan 125 ticari üniteye rekor talep geldi.

Meydan Ardıçlı’da dükkanların yüzde 80’i satıldı!

Esenyurt'ta hayata geçirilen 'Meydan Ardıçlı' projesinde ticari ünitelerin yüzde 80’inin satışı tamamlandı. Projede metrekare birim fiyatı 5 bin ila 6 bin TL arasında değişiyor.

Meydan Ardıçlı 2. etap dükkanları fiyat!

Meydan Ardıçlı 2. etap dükkanları satışa çıktı. Meydan Ardıçlı projesi Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığında hayata geçiriliyor. Meydan Ardıçlı 2. etap dükkanları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.

Meydan Ardıçlı fiyat ve ödeme planı!

Meydan Ardıçlı fiyat ve ödeme planı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 1+0, 1+1, 2+1, 3,5+1 ve 4,5+1 konut tiplerine yer verilen projede daire alanları 41 ile 228 metrekare arasında değişiyor.

Meydan Ardıçlı Özyurtlar fiyat ve ödeme bilgisi!

Meydan Ardıçlı Özyurtlar fiyat ve ödeme bilgisi kapsamında projede avantajlı fiyat ve ödeme imkanı sunuluyor. Meydan Ardıçlı Evleri İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor...

Meydan Ardıçlı ev fiyatları ne kadar?

Lansmana özel cazip ödeme ve fiyat avantajları sunulan Meydan Ardıçlı projesinde daireler 2019 yılında teslim edilecek. Meydan Ardıçlı ev fiyatları ne kadar?

Meydan Ardıçlı satışa çıktı! Metrekaresi 3 bin TL!

Özyurtlar Bahaş Ortak Girişimi, Esenyurt’ta inşa ettiği Meydan Ardıçlı projesini satışa sundu. Bin 683 konut ve 121 ticari üniteden oluşan Meydan Ardıçlı, şirket bünyesinde 60 aya varan vade imkanıyla lansmana çıktı.

Özyurtlar Meydan Ardıçlı'nın lansmanı 15 Mayıs'ta!

60 bin kişiyi evlerine kavuşturan Özyurtlar Holding, yeni projesine başlıyor. Meydan Ardıçlı projesi 15 Mayıs 2017 günü basına tanıtılacak.

150 milyon dolara mal olan Meydan Ardıçlı konut projesinde teslimler başlıyor!

Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde inşa edilen 'Meydan Ardıçlı' projesinde geri sayım başladı. Proje kapsamında bin 681 konut ve 125 ticari ünite inşa edilecek. 

Esenyurt Meydan Ardıçlı'nın son etabı yıl sonunda teslim!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi ortaklığı ile Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde yükselen Meydan Ardıçlı projesinin son etap teslimleri  için geri sayım başladı.

Meydan Ardıçlı’da son etap teslimleri için geri sayım başladı!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi’nin, Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde hayata geçirdiği 'Meydan Ardıçlı' projesinde sona gelindi. Yıl sonunda, 3’üncü ve son etabın da tamamlanmasıyla bin 681 konut ve 125 ticari ünite sahiplerine teslim edilecek.

Volvo Eylül fiyat listesini açıkladı: Volvo S60, S90, XC40, XC60 ve XC90 güncel fiyatları ne kadar?

İsveç merkezli otomotiv üreticisi Volvo eylül ayı güncel fiyat listesini açıkladı. Son zamanların en popüler otomobil modelleri arasında yer alan S60, S90, XC40, XC60 ve XC90 güncel fiyatları kaç lira? İşte Volvo Eylül fiyat listesi...

TOKİ Konya Ardıçlı Projesi'nde teslimler Ağustos ayında!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından (TOKİ), Konya Ardıçlı Projesi kapsamında 4. ve 5. etaplarda devam eden çeşitli işlemlerinin ardından bu ay içerisinde belirli bir program dahilinde teslim edileceği belirtildi.

ÖTV’siz ve masrafsız otomobil arayanlara duyurulur! Açılış fiyatına inanamayacaksınız!

ÖTV’siz ve masrafsız otomobil almak isteyenlere güzel haber. Açılış fiyatı 150 bin TL! İşte detaylar!

Xiaomi süpürge almak isteyen Migros’a gidiyor! Tam 1.600 TL indirim! İşte 29 Eylül fiyat listesi…

İndirimleriyle adından sıkça söz ettiren Migros market, Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G10 dikey şarjlı süpürgede muhteşem indirime gitti. Peki, Migros’da Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G10 dikey şarjlı süpürge fiyatı ne kadar? İşte 29 Eylül fiyat listesi…

Xiaomi dikey şarjlı süpürge 1.600 TL indirimle Migros’ta! İşte 25 Eylül fiyat listesi…

Migros market, Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G10 dikey şarjlı süpürgede muhteşem indirime gitti. Peki, Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G10 dikey şarjlı süpürge fiyatı ne kadar? İşte 25 Eylül fiyat listesi…

Vestel’den 2 kapılı fiyatına 4 kapılı buzdolabı! Üstelik 2 bin TL indirimle! İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi

Vestel kampanyalarını ardı adına sıralıyor. Son Olarak Beyazıt Öztürk’ün tamıtımını yaptığı Beyaz Eşya Show ile dikkat çeken Vestel 2 kapılı fiyatına 4 kapılı buzdolabı kampanyası ile de ilgi görüyor. Üstelik 2 bin tl indirim sunan Vestel’in fiyat listesi

BİM’de böyle indirim görülmedi! Bu fiyatlara şok olacaksınız! BİM 9 Eylül fiyat listesi…

Türkiye’nin indirimleriyle en sevilen zincir marketi olan BİM, fiyatlarıyla bu haftada sevenlerinin yüzünü güldürecek. BİM Market’in 9 Eylül 2022 Cuma aktüel indirimli ürünler kataloğu yayımlandı. BİM 9 Eylül fiyat listesi…

Mercedes Cabriolet Eylül ayı fiyatları şok etti! Tam 85 bin zam geldi! İşte Mercedes Cabriolet 3 Eylül fiyat listesi!

Mercedes E-Serisi Cabriolet'in Eylül ayı fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Mercedes Cabriolet Eylül ayı fiyatları ne kadar? En ucuz Mercedes Cabriolet fiyatı ne kadar? İşte Mercedes Cabriolet 3 Eylül fiyat listesi...

Amazon'u duyan koşuyor! Dizüstü ve tabletlerde 03 Eylül fiyat listesi

Gözünüz tablet, bilgisayar fiyatlarında ise Amazon'un indirimli fiyat listesine bir göz atmanızı tavsiye ederiz. Çünkü okulların açılmasına az bir zaman kala cazip fiyatlar birbirleri ile yarışıyor... İşte dizüstü ve tabletlerde 03 Eylül fiyat listesi.

En ucuz Oppo Reno 5 Lite nerede satılıyor? A101, Teknosa ve Vatan Bilgisayar! İşte 14 Nisan 2022 fiyat listesi...

Oppo Reno 5 Lite, son dönemde en çok tercih edilen ve araştırılan akıllı telefonlardan birisi olmayı başardı. Uygun fiyatı ve benzersiz özellikleri ile pek çok kişinin favorisi olmuş olan Oppo Reno 5 Lite fiyatları ne kadar? En ucuz nerede satılıyor? İşte A101, Teknosa, Vatan Bilgisayar ve MediaMark

Meydan Ardıçlı fiyat Haberi

Meydan Ardıçlı fiyat

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığında Esenyurt'ta hayata geçirilen Meydan Ardıçlı projesinin 282 konuttan meydana gelen 2'nci etabı tamamlanırken tesislerin yapımı da başladı. 

Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre; 545 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen proje 67 bin metrekare büyüklüğe ship arsa üzerinde 27 blokta 1681 daire ve 125 ticari ünite ile kamuya açık alışveriş ve eğlence imkanı sunan dokak ve caddelerden meydana geliyor. 

Proje satış koordinatörü ve Golden Sign Kurucu Ortağı Gül Gül, "Projemizin 828 daireden oluşan 2. etabında 100 metrekare ile 224 metrekare büyüklükte daireler yer alıyor. Daire fiyatlarımız 800 bin TL'den başlıyor" diye konuştu.

Web: